Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
Videos
Decarnation
HQ

Decarnation (Gamescom 2022) – Quentin de Beukelaers visjon om psykologisk eventyrskrekk

Vi hadde gleden av å ta kontakt med regissør QDB for å lære alt om det etterlengtede pikselkunst, narrativfokuserte skrekkeventyret der du spiller som kabaretdanser Gloria på 80-tallet.

Audio transcriptions

"Hva er dekarnasjon?
Dekarnasjon er en slags merkelig hendelse som skjer i livet hennes, det vil skje mye rart, og halvparten av spillet foregår i tankene hennes, i hennes indre verden, så spillet handler mye om hvordan det virkelige livet kan påvirke den indre verden og omvendt.
Så, som du sier, vi snakker om et psykologisk skrekkspill, og vi kjemper faktisk mot frykten vår og alt det der, kan vi si at vi kommer til å ha et slags kampsystem for å si noe sånt i den typen spill, med tanke på at vi snakker om en narrativ tittel?
Ja, spillet er veldig narrativt, og det har ikke én type gameplay, det er en slags blanding av ulike gameplay-mekanikker, og hver av dem er ment å etterligne det hun ville føle i spillet og det du ville føle som spiller, så det kan være action-gameplay, puslespill, rytmegameplay, som du kunne se i demoen, og ja, vi lekte oss med det og prøvde å finne ut hva som var det beste gameplayet, den beste interaksjonen du kunne ha for å representere hva noen kunne føle."

"Og fortell oss litt, snakker vi mer eller mindre om deg akkurat nå, for vi vet at du har utviklet spillet først og fremst på egen hånd, men du har faktisk opprettet et slags lite studio, hvordan du begynte å utvikle det, hvordan du fant ut at du trengte mer, hvor ideen kom fra, litt om begynnelsen av DekarNation.
Ok, ok, selvfølgelig. Før jeg begynte å jobbe med dataspill, studerte jeg film og kunst, så det var de første tingene som ga meg kreativ næring, og da jeg begynte å tenke på DekarNation, jobbet jeg fortsatt i AAA-bransjen, og jeg hadde alle disse erfaringene, personlige erfaringer, ting folk har fortalt meg, nære venner, og forskjellige historier, filmer som virkelig har påvirket meg, og du vet, alle disse tingene fordøyde jeg på et emosjonelt nivå, og jeg hadde lyst til å presse det tilbake og skape noe rundt det, så ja, jeg begynte alene, for det var et veldig personlig prosjekt til å begynne med, og jeg var heldig som fant venner og folk som støttet spillet og fikk med seg teamet til å jobbe med meg og gjøre det vi gjør nå med spillet."

"Vi sikter mot første kvartal neste år, så rundt 23. mars, kanskje litt senere. Spillet er relativt kort, men det er veldig, du vet, virkningsfullt, tett, så vi prøver å holde en høy kvalitetsstandard, så vi er sikre på at opplevelsen vi får, blir helt perfekt."

Gamescom

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere