Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
Videos
HQ

Samsung Odyssey - sjekker ut Neo G9, OLED G9 og 2023 Ark-skjermene

Vi får vite mer om 57" dual-4K-skjermen, 49" dual-QHD-skjermen og de nye 55" Ark-skjermene sammen med Javier Luque, Samsung Spanias markedssjef for visuelle skjermer, på Gamescom.

Audio transcriptions

"Vi er på Gamescom 2023 i Köln, og som du sikkert skjønner, er vi på Gamescom, det er ganske bråkete, vi er på messegulvet, i dag er den første offentlige dagen, og vi stakk innom Samsungs stand for å ta en titt på de nye skjermproduktene."

"som dere har introdusert på markedet.
Tusen takk for at du ble med oss, Javier.
Dette er den nye Odyssey Neo.
Vi i Gamereactor var tilhengere av den forrige modellen, men dette er to 4K-skjermer, krympet til én skjerm med superhøy oppløsning."

"Og den ble lansert i går, så hva kan du fortelle oss om produktet?
Takk for at du kom.
Dette er vår nye skjerm som vi lanserte på Gamescom.
Navnet er Odyssey Neo G9, og hvis du elsket vår forrige modell, kommer du til å bli svært begeistret for lanseringen av denne skjermen."

"Denne skjermen er den første skjermen i verden med dobbel UHD, og det betyr at du kan ha en dobbel skjerm med 4K på hver skjerm.
Lysstyrken og oppløsningen er enorm, folk elsker det, all grafikken og fargene, så oppslukende opplevelse."

"Denne modellen er den eneste du kan finne innen gaming med 57 tommer, noe som er enda et skritt i riktig retning.
Samsung, i dag innen spill, vi lanserer, og presenterer tre skjermer under tittelen Play Big, Win Big, fordi vi er veldig opptatt av de store centimeterne når det gjelder pengespill."

"Vi ønsker å levere en ny opplevelse, en ny, oppslukende spillopplevelse til kundene våre, og det er dette Odyssey Neo G9 gir de nye kundene våre.
Og for at dere skal kunne sende et skikkelig signal til denne 57-tommers skjermen med så høy oppløsning, velger dere DisplayPort 2.1?
Ja, denne skjermen har DisplayPort 2.1, som er det høyeste nivået på markedet hvor du kan finne den nyeste teknologien i dag, fordi du vil motta innholdet og grafikken raskere og med den hastigheten som denne skjermen anbefaler."

"Den ble lansert i Europa så sent som i går, hvis jeg ikke tar feil.
Hva er prisnivået?
Vi lanserte denne skjermen i går.
Hvert datterselskap har sin egen lanseringskampanje."

"Prisen er 2 499 euro.
Jeg kommer fra Spania, vi har en spesiell kampanje.
Jeg også.
Fra i går til 6. september, du kan få denne skjermen nå med en kampanje på € 400 i rabatt, som Game Pass Ultimate inneholder."

"Dette er altså prisen for vår nye skjerm.
Og den har også en gaming-hub?
Denne er ikke innlemmet.
Det er for den neste."

"La oss ta en titt på den neste, bli med oss.
Og det neste produktet er Odyssey OLED, denne har faktisk spillhuben integrert, slik at du kan slå på skjermen, koble den til Internett, koble den til trådløst eller hvor som helst, og så kan du også nyte spillene direkte på skjermen."

"Nå er det nok. Denne modellen er Odyssey OLED G9.
Med denne modellen kan du få spillhuben integrert i skjermen, og smart-TV-en også.
Du trenger altså bare en fjernkontroll som er kalibrert med skjermen, så kan du spille uten PC."

"Spesifikasjonene til denne OLED-skjermen er også fantastiske.
Du har store spesifikasjoner når det gjelder grafikk og farger, og OLED-opplevelsen i en skjerm.
Lysstyrken er 420 nit, som er det beste på markedet når det gjelder lysstyrke, som sørger for en opplevelse av farger og en levende spillopplevelse."

"Også med denne skjermen er det samme som med den andre G9, har vi panoramautgaven med 1000R-kube, slik at du igjen vil få denne oppslukende opplevelsen i spillingen din.
Og det var altså to 4K i ett, altså i størrelsesforholdet 32 til 9, dette er samme størrelsesforhold, men du får to QHD-skjermer i én."

"Nå er det nok. Dette er også den første skjermen med dobbel QHD, så du har dobbel skjerm også, QHD, og du har også flere tilkoblingsmuligheter, alle spesifikasjonene for ergonomi, vipping, balanse og alt annet som er veldig viktig."

"Også utformingen av disse to skjermene, det er viktig å si, for det ligger mye arbeid bak designet, Samsung har bestemt seg for å endre litt på spilldesignen til skjermene, og går fra den svarte fargen som vi selvfølgelig beholder, vi beholder det svarte i skjermene våre, men for disse førsteklasses spillmonitorene, store tommer, ønsker vi å innlemme en futuristisk design metalldesignet for OLED, og den hvite for Neo G1."

"Og det var 57 tommer, nå som du nevner tommer.
57 tommer, og denne, OLED-skjermen, er på 49 tommer.
Og prisen for denne er?
Det er 1900."

"Den har vært tilgjengelig siden et par måneder siden, hvis jeg har rett?
Den ble lansert i midten av juni, mer eller mindre, og den er allerede tilgjengelig i nettbutikken vår, og denne er også tilgjengelig i vår e-butikk."

"Ok, og når vi snakker om tommer, har vi 57, 30, 49, og nå skal vi se på ARC.
Så, ARC.
Vi brukte denne til å spille vertikale shoot-em-ups på kontoret, vi tok en god titt på den, men modellen vi fikk var, tror jeg, fra i fjor eller tidligere, så dette er 2023 Odyssey ARC, ikke sant?
Så hva er det nye her?
Vel, vi vet at det er en modell som journalister, spillerne våre, de liker den veldig godt, fordi det er en veldig wow-effekt, denne vertikale og horisontale bevegelsen de har, så vi ønsker å forbedre denne skjermen med nye spesifikasjoner, som fire multi-view inne i skjermen, og hver visning, hver skjerm, fungerer separat."

"Forskjellige HDMI-signaler, så du får fire og et halvt, og du kunne ikke gjøre det, vi gikk glipp av det i den forrige, ikke sant?
Det er en ny funksjon for i år, og vi innlemmer også DPI 1.4, så porten, fordi vi ønsker å gjenspeile hastigheten på og alle oppdateringshastighetene, den flotte teknologien som Samsung har utviklet i denne skjermen også."

"Og denne modellen erstatter den forrige modellen, så det er ikke slik at du kan velge, dette er en ny modell, vi kan ikke kjøpe begge deler lenger, så dette er den som folk kan kjøpe nå, og prisen var nær 4 000 euro, hvis jeg har rett?
Denne kostet 3 000 euro da vi lanserte modellen, og vi kommer til å fortsette med begge modellene en stund, slik at du er garantert å ha både den forrige og den nye modellen."

"Jeg kan ikke si noe om prisforskjellene ennå, fordi hvert land vil vurdere sitt eget marked, men vi kommer til å beholde begge modellene en stund, og så fortsetter vi med den nye."

"Fantastisk, tusen takk for at du er med oss, Javier, Jeg gleder meg til å leke med de nye skjermene.
Tusen takk skal dere ha.
God fornøyelse."

Gamescom

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere