Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
Videos
Nom Nom: Cozy Forest Café
HQ

Nom Nom: Cozy Forest Café - Intervju med Anaïs Salla på IndieDevDay

Spilldesigneren Anaïs Salla, som kommer fra Minabo vegetables, er alene om å utvikle dette avslappede spillet om mat, rytme og dekorasjon, og her har vi notert oss alle ingrediensene mens det fortsatt står i ovnen og koker for en utgivelse i 2024.

Audio transcriptions

"Hei venner, vi er på Indie Dev Days i Barcelona, og dere kan høre magen min...
fordi jeg ikke har spist ennå, men det har du allerede gjort, og vi skal snakke om dette.
Nom Nom-spill som selvfølgelig handler om å spise og om noe mer så hva kan du fortelle oss om denne spesifikke blandingen av sjangre som dere har her? takk Tusen takk for at du ble med oss. Så det er et rytme- og dekorasjonsspill, det er en liten litt av en merknad til de tidlige 2000 flash-spillene, så når du pleide å gå til Barbie web-side og spille dress opp og dekorasjon og det har ikke mye av konfrontasjon, så det er ikke et konfrontasjonsspill, det er ikke et hardt spill."

"spill, det er bare et spill for å nyte og nyte mat og matlaging og å snakke med de dyr. Og hva kan du fortelle oss hva som skjer på skjermen akkurat nå?
Han pynter småkakene akkurat nå, han velger sukkertopping og glasur og de farge på deigen, og du kan velge mange ting det kommer til å være det er kommer til å være mange forskjellige retter og drikker, så det kommer til å bli kaffe..."

"vafler, pannekaker og boba te. Dyrene vil lære deg hvordan du lager dem, og du får til å tilberede dem med et rytmisk minispill før du dekorerer dem, og deretter kan du du kan betjene dem, kommer det til å være en du kommer til å ha et nettsted for din egen kafeteria, og du kan dele bildene du tar der. Og fortell oss litt mer om minispillene og hvordan de er basert på rytme. Ja, det er de rytme minispill, og du kan tilberede retten du tilbereder."

"så i minispillet med småkaker må du vispe deigen...
og eggene, og så må du rulle med en valse, og deretter må du bruke kakeformen, og alt er synkronisert til musikken, og deretter kan du kan komme til å dekorere. Og hva med å utføre disse minispillene?
og så hva med resultatene har det noe å si at du er forferdelig på den minispill og så får du en forferdelig mat som du ikke kan spise?
Hvis du scorer mindre enn 60-70 %, vil du få litt blandede resultater."

"gjennomgang fra dyret fordi han vil legge merke til at det var det var det var problemer på kjøkkenet, så det kommer ikke til å bli et tøft spill, det kommer ikke til å bli for å være straffende, og du kan prøve igjen hvis du vil, så hvis du roter det til i rytmen minispillet kan du bare prøve igjen og prøve å få et bedre resultat og gjøre det igjen."

"I mitt hode er det litt som Animal Crossing møter Cooking Mama så hva synes du om at vi spilte mange matlagingsleker i Nintendo DS- og Wii-æraen, men de finnes ikke lenger, tror du at det er en etterspørsel etter denne typen spill som dere er ute etter som mulighet på en måte? Ja, jeg tror vi har gått glipp av mange muligheter."

"der fordi det var mange pinnespill de ble kalt spill som markedsfører mer for jenter, og jeg tror at alle barn liker dem, så jeg tror at det finnes et manglende marked akkurat nå, det er at de ikke føler det markedet, så jeg tror det vi bør prøve å gi de barna og de menneskene som liker kreativitet, mer enn konflikt og krig, og at vi ikke trenger å ha alle spillene for å være skyttere og skjer i verdensrommet, så jeg tror at vi bør prøve å gjøre litt mer av matlaging mote og la folk bare ha det gøy med spill i stedet for i stedet for å få dem til å løse problemer. Og du er den eneste utvikleren her, men du har en bakgrunn som vi kjenner til, så hva kan du fortelle oss om Hva er bakgrunnen din og veien frem til du utviklet dette spillet på egen hånd?
Jeg er spilldesigner for Devilish Games, og vi har nylig lansert Minavo."

"i april, og det er eksperimentelt i spillet om livet er det litt av en life sim walking simulator med kålrot det er litt rart, men det snakker en mye om liv og død og mellommenneskelige relasjoner, og det er en Det er et litt spesielt spill, og folk ser ut til å like det veldig godt. Hva var din rolle i det prosjektet? Jeg var spilldesigner. På det også, ok. Ja, jeg jobber for Devilish."

"Jeg er spilldesigner. Er det noe fra det prosjektet som du på en måte er det?
inspirert deg til å ta med her, eller sender du noen slags melding om livet her? Så Minavo var veldig dyp i sitt budskap, så jeg tror at her prøver jeg å være mer oppløftende ja fordi det som jeg sa det snakker mye om død og relasjoner, så her kan du etablere relasjoner med kundene og bli venner med dem, men det er ikke en kommer til å bli så dypt, ja. Og hva er status for prosjektet? Det ser ut som det har mange ting til det allerede, og det fungerer fint allerede, så når kan vi forventer å spille det og på hvilke plattformer? Forhåpentligvis i første kvartal 2024."

"og det kommer på Nintendo Switch, PC, Xbox og mobile plattformer. Og det er kommer til å bli utgitt av Devilish, eller hvordan fungerer det? Utgitt av Devilish Games og laget av meg.
Det går bra, tusen takk for at du tok deg tid. Takk skal du ha."

Interviews

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere