Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
Videos
HQ

Games To Look For - Oktober 2023

Vi tar en titt på de største og mest etterlengtede spillene som skal debutere i løpet av årets skumleste måned.

Audio transcriptions

"Hvis du hadde planlagt noe spennende i oktober i år, må du avlyse det. Den kommende måneden er en begivenhet for livet, med mange lovende og etterlengtede kamper som alle ser ut til å bli sin debut. Det finnes alt fra skrekkspill og plattformspill til strategispill og kappløp."

"et bredt utvalg av spill å sjekke ut. For å forberede deg på denne utrolig travle måneden, La oss dykke ned i en ny episode av Games to Look For.
Assassin's Creed-spillene har blitt stadig større i årenes løp, men Assassin's Creed Mirage kommer ikke til å henge seg på denne trenden. I stedet søker de inspirasjon fra fortiden, denne delen av den langvarige serien vil fokusere på stealth- og parkour-elementene."

"som gjorde Assassin's Creed så berømt i utgangspunktet, samtidig som historien er handler om Valhallas Basim og hans utvikling fra gatetyv til mestersnikmorder.
Siden det ikke kommer noe nytt Pokemon-spill i år, har Nintendo og Pokemon Company har i stedet satset på å gjenopplive Detective Pikachu-serien i oktober."

"Denne oppfølgeren vil bringe den vittige, hardkokte, kaffedrikkende og superdetektiviske Electric Mouse tilbake i forgrunnen og gi ham i oppgave å løse en rekke merkelige hendelser som finner sted gjennom hele Rime City.
På samme måte som vi kan stole på at løvet faller av trærne hver høst, kan vi også stole på at vi stoler på at EA slipper et nytt NHL-spill. I år ser NHL 24 ut til å komme med et helt nytt NHL-spill."

"spillopplevelse som har til hensikt å gi spillerne en uovertruffen kontroll over sine egne spillere, alle ved hjelp av Exhaust-motoren. I tillegg har EA doblet innsatsen på det visuelle.
og presentasjon, og har til og med introdusert noen nye spillmoduser.
Det har vært en del forsinkelser frem til nå, men nå er Turn 10 endelig klar til å lansere den nyeste Forza Forza er det første spillet i simuleringsracingserien som kommer i fansenes hender i oktober. Forza Motorsport vil gi en svært detaljert og dypt simulert opplevelse til racerkjørere over hele verden."

"verden, alt som en del av et spill som vil inneholde over 500 biler, 800 ytelsesoppgraderinger og 20 fullstendig ombygde baner fra virkelige steder over hele verden. Designet for å er dypt oppslukende, og racingfans vil ikke gå glipp av denne.
Assembly er tilbake og klare til å ta spillerne med på en reise dypt inn i fortiden med sine siste prosjekt. Total War Pharaoh tar fansen med til høydene i det gamle Egypt for å ta kommandoen over en rekke ledere og generaler i forsøket på å forene og ta kontroll over det enorme området."

"ørkenriket. Med farlige værsystemer å overleve i, og mange fraksjoner å møte i kamp, med store landområder å erobre og mye mer, er Total War Pharaoh et strategispill du bør holde øye med.
fans. Hvis du kjenner igjen navnet på dette spillet, er det sannsynligvis fordi du har sett det før, men det er ikke så lenge siden. Hexworks er i full gang med å reboote Lords of the Fallen-serien."

"med denne nye tittelen som har samme navn som spillet som opprinnelig sparket i gang den serien. Spillet er utformet som et utfordrende souls-lignende action-rollespill, og spillerne kjemper mot monstre i to forskjellige riker, alle i et forsøk på å styrte den mektige og hensynsløse Demongud, Edea. Mens det store Sonic-spillet for 2022 innebar at det blå pinnsvinet gikk over til 3D for et stort eventyr i en åpen verden, i 2023, vender den blå flekken og vennene hans tilbake til sine 2D-røtter. Sonic Superstars er et plattformspill som er litt annerledes enn de tidligere Sonic 2D-spill, for i denne tittelen handler det om å samarbeide og navigere i en helt ny verden."

"miljøer for å stoppe Dr. Eggman og noen nye motstandere fra å forvandle dyrene på øya.
til badniks. Det tok ikke lang tid før Milestone ga grønt lys for en oppfølger til Hot Wheels Unleashed, og i oktober kommer vi til å få akkurat det spillet. Vi tar tilbake signaturen arcaderacing-mekanikken som gjorde den opprinnelige tittelen så morsom å spille, er denne oppfølgeren større og dristigere med nye hopp og laterale dashbevegelser, i tillegg til massevis av nye kjøretøy å samle på og baner å kjøre på. Det sier seg selv at du ikke vil gå glipp av Hot Wheels Unleashed."

"Turboladet.
Marvels Spider-Man 2 er uten tvil månedens mest etterlengtede lansering, og den bringer tilbake Peter Parker og Miles Morales i en oppfølger som ser ut til å bli både større og mer spennende.
mer kaotisk enn det som kom før. Med nye skurker å møte og mer av New York City å utforske, flere krefter og evner å sette på prøve, og samtidig er det designet spesielt for PlayStation 5, har denne oppfølgeren et enormt potensial og vil utvilsomt være på utkikk etter å kamp om kronen som månedens beste spill."

"For å stikke kjepper i hjulene for Marvels Spider-Man 2 lanserer Nintendo nå Super Mario Bros. Wonder på samme dag. Dette plattformspillet tar oss tilbake til det elskede 2D-formatet, men vil introdusere massevis av spennende nye spillfunksjoner, blant annet nye power-ups, måter å samhandle med andre spillere på, et bredere og mer komplekst flerspillertilbud, og en tegnestil og et visuelt oppsett som ser ut til å imponere."

"Kan dette være Marios storslåtte retur til 2D-spillet? Det får vi snart vite med sikkerhet.
Bybyggere kan glede seg. Etter mange års arbeid med å forvalte og skape vidstrakte og imponerende bylandskaper i Cities Skylines, er Paradox og Colossal Order endelig klare til å gå videre og levere en Oppfølgeren til Cities Skylines 2. Etter sigende skal det inneholde mye større miljøer og sandkasser, i tillegg til dypere og mer komplekse simuleringssystemer, vil denne tittelen teste talentene til byplanleggere og ledere som aldri før. Dette året har ikke begynt bra for dataspillbransjen."

"filmatiseringer av Ringenes Herre, takket være katastrofen Gollum. Men heldigvis, Free Range Games ønsker å få serien tilbake på sporet med det spennende Return to Moria.
Som navnet antyder, vil spillerne i denne tittelen lede en flokk dverger i forsøket på å vende tilbake til til kongeriket Moria i håp om å gjenerobre det fra orkene og bygge det opp igjen til sin fordums prakt."

"herlighet. Etter suksessen med det spennende Ghostrunner, ett nivå til ønsker å fortsette denne cyberpunk-historien med en direkte Oppfølgeren har fått navnet Ghostrunner 2. Spillerne får igjen spille hovedpersonen Jack, dette spillet vil inneholde mer av det spennende og actionfylte gameplayet som vi har lært å elske, samtidig som den introduserer noen interessante tilleggsfunksjoner, som for eksempel et lynraskt motorsykkel som gjør at Jack kan bruke talentet sitt utenfor Dharma Tower."

"Etter mange års ventetid kan Remedy-fansen endelig oppleve neste kapittel i Alan Wakes historie.
Den berømte skrekkforfatteren er tilbake med en etterlengtet oppfølger som ser ut til å bruke moderne teknologi for å virkelig øke spenningen og holde spillerne på kanten av setet.
Alan Wake 2 har også en sammenvevd historie med to hovedpersoner, denne tittelen ser ut til å konkurrere med Super Mario Bros. Wonder og Marvel's Spider-Man 2."

"til å være det beste spillet i oktober 2023.
Mens måneden starter med et nytt NHL-spill fra EA, avsluttes den med et nytt UFC-spill.
fra den store utgiveren. EA Sports' UFC 5 er ute etter å videreføre spillopplevelsen og systemene som som har gjort fighting-serien så populær, og deretter å utvide dem takket være at spillet er basert på den kraftige Frostbite-motoren. Med nye skadesystemer, store grafiske forbedringer og massevis av nye av spillmoduser å ta del i, er dette et spill for UFC-fans der ute."

"Don't Nod har en ganske travel avslutning på 2023 med Banishs Ghost of New Eden på vei til å sparke i november. Men i forkant av dette vil den franske utvikleren også lansere sitt første Klatrespillet Jucent. I dette spillet skal spillerne klatre opp i et massivt tårn fullt av hindringer.
og utfordringer, alt i forsøket på å bringe livet tilbake til den golde kroppen. Med temaet miljøforvaltning er alltid til stede, og du kan forvente en meditativ reise når du søker å oppnå toppen av den vidstrakte fjellformasjonen. Dette er slutten på nok en episode av Games to Look."

"For. Kom tilbake neste måned for å se hva November 2023 bringer til bordet."

Forspill

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere