Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
Videos
Hyenas
HQ

GRTV News - Hyenas har blitt kansellert av Sega

Plyndringsskytteren fra Creative Assembly har blitt fjernet.

Audio transcriptions

"Hei alle sammen og velkommen tilbake til en ny episode av GRTV News. I dag skal vi være å snakke om noe som faktisk skjedde relativt tidlig i går, men det er en virkelig stor historie, og det er en ganske sjokkerende en av slagsen, for Sega har nemlig bestemt seg for å for å kansellere ulike prosjekter som kommer fra de europeiske utviklerne, blant annet hvorav Hyenas. Hyenas er et ganske høyt profilert spill på dette tidspunktet, og det kommer fra Creative Assembly, en ganske stor britisk utvikler som for det meste er kjent eller tidligere har vært kjent for Total War-spillene, men de har også erfaring med å jobbe med andre ting, for eksempel Alien Isolation and Hyenas er en veldig uvanlig form for loot shooter, en slags flerspillerspill."

"som samler en rekke ulike Sega-IP-er, og det har vært under utvikling i en årrekke.
år på dette tidspunktet, og de har gjennomført mange ulike testperioder, betaperioder, de har markedsført spillet så sterkt at det hadde en enorm tilstedeværelse på Gamescom med en massiv messe og alt dette, men nå er det plutselig blitt avlyst, så ja, la oss Ta en titt på det og finn ut hvorfor. Hyenas har blitt kansellert av Sega, i likhet med noen andre uannonserte titler under utvikling rundt om i Europa. Sega har allerede forpliktet seg til å bruke en stor mengde ressurser og penger både til å støtte utviklingen av Hyenas og til å markedsføre den på store arrangementer."

"som Gamescom og slikt, men det ser ut til at det hele er forgjeves, som i en nylig pressemelding fra Sega Sammy avsløres det at Creative Assemblys Looter Shooter blir kansellert.
Som nevnt i en uttalelse om hvordan selskapet vil restrukturere sin europeiske virksomhet, vil utviklere og baser, sier Sega, som et svar på den reduserte lønnsomheten til den europeiske regionen har vi gjennomgått tittelporteføljen til hver enkelt utviklingsbase i Europa og i den Resultatet blir at Hyenas og noen uannonserte titler under utvikling blir kansellert."

"Det nevnes ikke hvilke uannonserte titler som kanselleres. Hyenas var forventet å lanseres i løpet av året etter flere betaversjoner og testperioder, hvorav en nylig skrev om og diskuterte våre motstridende tanker om spillet. Du kan finne den Forhåndsvisning her. Er du skuffet over å høre at Hyenas legges ned?
Og ja, det er en veldig uvanlig situasjon, for igjen, dette er ikke et spill som har vært i utvikling i et par år eller noe sånt. Det er ganske langt nede i pipelinen."

"men det går tydeligvis ikke i den retningen utvikleren ønsker, eller som utgiveren ønsker.
vil ha. Det er for dyrt eller noe sånt, så de bestemte seg for å gå videre. Dette er en et spill som for det meste føles som om det nesten er ferdig. Du vet, betaversjonene og alle forskjellige delene av spillet som de har vist frem, viser at spillet er i en slik fase."

"den siste perioden hvor de prøver å finpusse ting, finjustere det og så bare og gjøre litt kvalitetssikring før de legger den i hendene på spillere rundt om i verden.
verden. Du vet, en slags siste betaperiode. Men ja, spillet har har blitt kansellert nå, den kommer ikke ut. Igjen, det var ikke bare Hyenas som ble avlyst."

"kansellert her, det er flere andre uanmeldte prosjekter også, men vi er ikke helt sikre på hva det er.
Det er de. Men igjen, det er ingen tvil om at dette kommer til å ha stor innvirkning på Creative Assembly som de har brukt så mye tid og ressurser på å utvikle dette spillet, og nå må de Bare dropp det. Og det kommer til å bli noen forskjellige strukturendringer hos Creative."

"Montering i forbindelse med dette også. Så du vet, det er en stor avgjørelse fra SEGAs side å gå videre med dette.
fra et prosjekt som dette. Men etter hvert som vi vet mer om hvordan dette kommer til å påvirke Creative Montering, som vi vet, eller kanskje vi aldri vil få vite, men forhåpentligvis vet vi hva disse uannonserte prosjekter er, skal vi sørge for å holde dere oppdatert. Så inntil da, håper dere nyter resten av fredagen og helgen, og så ses vi igjen på neste GRTV-nyheter på mandag. Ta vare på dere selv."

GRTV News

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere