Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
Videos
Twisted Tower
HQ

Bioshock møter Willy Wonka - Intervju med Twisted Tower

Vi tok en prat med Atmos Games' Thomas Brush for å få vite alt om den kommende Bioshock-aktige actiontittelen.

Audio transcriptions

"Hei alle sammen og velkommen til Gamescom 2023. Her er vi sammen med Thomas, en av hovedregissørene.
Nå skal vi ta en titt på spillet vi skal sjekke ut i dag, nemlig Twisted Tower. En skrekktittel basert på, Han beskrev det som Bioshock møter Willy Wonka. Så det kommer til å bli kjempekult og merkelig opplevelse, og vi ønsker å dykke litt ned i det, så det er derfor vi snakker med ham."

"Takk for at du kom og snakket litt med oss. Tusen takk skal du ha. Først og fremst.., Jeg vil spørre deg om spillets overordnede idé. Hvordan kan du beskrive det for bare Kan folk få vite litt om spillet? Ja visst. Skal jeg holde mikrofonen? Som du vil.
Ok. Så i bunn og grunn er det Twisted Tower. Det er Willy Wonka møter Bioshock. Så åpenbart, Bioshock er et klassisk spill i tidlig 2000-tallsstil. Jeg har det i blodet. Det er det jeg spilte da jeg vokste opp. Så Half-Life, Bioshock, alle slike spill, bare klassiske skytespill."

"Så jeg er også inspirert av Willy Wonka, Disney Parks. Jeg elsker Disney World. Så jeg tenkte at jeg kunne lage Willy Wonka og en slags Disney World? Hva om jeg gjorde det til et skummelt skrekkspill? Så det var Målet. Willy Wonka møter Bioshock. Og dette er altså resultatet av den blandingen. Og hva kan du Fortell oss om gameplayet? Hvordan kommer dette til å bli? Fordi spillet heter Twisted Tower."

"Alt er basert på tårnet, som du fortalte meg tidligere. Men hvordan blir banen vår? Hvordan blir vi kommer til å dykke inn i dette tårnet? Hvordan fungerer denne gulvnivelleringsmekanikken som du fortalte meg om? Kan du Kan du forklare det litt? Ja. Jeg skal være ærlig. Jeg skal være ærlig. Jeg liker egentlig ikke spill der banen er alltid annerledes. Så du vet, roguelike-spill er ikke helt min greie. Jeg synes de er flotte ...kamper. Det er ikke noe for meg. Så det jeg ville gjøre, var å lage et spill der baneløsningen og var veldig annerledes, men du kunne lære deg banen utenat hvis du ville. Og så i dette spillet, når du går opp i dette skumle tårnet, og hver etasje har et tema som minner om Willy Wonka-temaet eller som et Disney World-tema, ikke sant? Du har et hjemsøkt, som Mickeys hjemsøkte herskapshus, men det er en etasje, ikke sant? Det har et kasinonivå. Du har et vannparknivå, ikke sant? Så det er virkelig så skummelt en slags Disney-følelse, ikke sant? Men i hver eneste etasje, helt i begynnelsen av nivået, kan du velge en vei. Og når du først har valgt den veien, er du låst, ikke sant? Så hvis du vil ha en helt en annen opplevelse enn for eksempel en strømmer, du kan se strømmeren spille spillet, men deretter last ned spillet og velg deretter din egen vei. Men igjen, det er begrenset hvor mange veier du kan velge. Så Du kan lære deg hele tårnet utenat hvis du vil. Ja, det kan du. Og hva med, hva kan du fortelle oss nå?
om, fordi du fortalte meg at dette ikke er ditt aller første spill, fordi du har jobbet med noen andre spill, men dette er ditt største spill når det gjelder integraler, når det gjelder folk som jobber med ...det. Hvordan er opplevelsen? Hva synes du om å endelig vise spillet? Hva kan du fortelle oss om denne første opplevelsen? Ja da, ja da. Så ja, dette er mitt største spill, vil jeg si. Jeg har gjort to andre spill før dette. En av dem heter Pinstripe. Det andre heter Neversong. Målet mitt er har alltid vært å være spillutviklingens Tim Burton eller Del Toro. Det er på en måte Målet mitt. Jeg vil lage uhyggelige, skumle spill som minner om de klassiske 1920-, 30-, 40- og 50-tallene."

"Jeg elsker de gammeldagse historiefortellingstaktikkene, og når jeg hører gammel musikk som spilles i et gangen, jeg elsker det, som i The Shining. Så jeg har alltid hatt lyst til å lage slike spill.
Jeg har et større team nå, så jeg har to heltidsansatte som er utrolige. Felipe, som er artist, og så AJ, som er utvikler. Et utrolig, genialt team. Men du må være forsiktig, fordi du ikke ønsker at spillet skal bli noe annet enn det de to foregående spillene var. Så vi prøver å holde oss til varemerket. Vi prøver å holde oss til merkevaren. Og så Twisted Tower, en av grunnene til at det tar oss en stund å skape, er at vi prøver å kutte bort Jeg vil gjøre spillet fetere og bringe det tilbake til den opprinnelige følelsen som alle de andre spillene mine har, som i bunn og grunn bare er Tim Burton, Del Toro, klassisk historiefortelling, uhyggelig historiefortelling. Så det er Det har vært vanskelig å holde det hele så lite og fokusert på det skumle, skummel stemning. Det synes jeg Bioshock oppnår så godt."

"Det høres utrolig bra ut og er veldig inspirerende for alle små utviklere. Og til slutt, det vi alle det jeg lurer på er, når kommer vi til å kunne prøve dette fantastiske spillet? Har vi en lansering dato? Tenker du på hvilke plattformer vi skal spille det på? Kan du si noe om det?
Vil vi si utgivelsesdatoen, George? Nei, vi kan ikke si det akkurat nå. Jeg tror neste år, 2024, er den planlagte lanseringsdatoen."

"Vi har planer om å lansere på Steam og PC, men vi prøver fortsatt å finne ut nøyaktig hvordan hvordan vi ønsker å starte. Det blir en overraskelse. Tusen takk for at du er med oss, og jeg ønsker deg lykke til med Jeg ønsker deg lykke til, og det var alt."

Gamescom

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere