Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

LIVE
HQ
logo hd live | Avatar: Frontiers of Pandora
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Norsk
   Gamereactor
   Videos
   HQ

   Star Trucker (Gamescom 2023) - Kjør mens du nyter den fantastiske utsikten over kosmos.

   Oppdag inntrykkene våre etter å ha reist og jobbet i verdensrommet for å skape oss et navn, skaffe oss drømmelastbilen og ... kanskje oppdage noen områder fulle av mysterier.

   Audio transcriptions

   "Hei alle sammen og velkommen til en splitter ny Gamereactor Gamescom Impressions-video der jeg i dag skal snakke om et spill, et superkjølig spill, et simuleringsspill, et veldig interessant spill som fanget oppmerksomheten min og selv om det ikke var min type spill eller tema, og jeg trodde at temaet ikke var noe for meg, fanget det virkelig oppmerksomheten min, og jeg likte turen."

   "Så, vel, hvis du ikke visste det, selv om du ser traileren osv., snakker jeg som sagt om Star Tracker, et simuleringsspill utviklet av Monster and Monster og utgitt av Roll Fury, som kommer til å være tilgjengelig på PC en gang i 2024.
   Ok, som sagt, simulering, kjørespill, ok, men i verdensrommet, der vi i bunn og grunn må frakte last, drive handel og, vel, holde romdrakten vår i nærheten bare for å, vel, få den berømmelsen og rikdommen vi har søkt etter så lenge, ok, karakteren vår.
   Som jeg har sagt, det er som et simuleringsspill, det er som et kjøresimuleringsspill, men poenget med å være i verdensrommet, det var så, vel, det føltes så annerledes, ok."

   "Helt i begynnelsen var jeg litt redd, for jeg synes at simuleringen er veldig, veldig bra, for du har mange knapper å trykke på, mange ting å gjøre fordi sikkerheten er viktigst, og du må ta hensyn til alle disse detaljene, og jeg tror det er veldig viktig i et simuleringsspill, for hvis du ikke føler deg inne i lastebilen, hvis du ikke føler at du faktisk kjører Star Truck, kommer du ikke til å like det.
   Og disse spillene handler om å nyte turen og omgivelsene, så sånn sett var det veldig, veldig bra, veldig kult, beklager.
   Som sagt følte jeg at det var litt vanskelig å bli vant til kontrollene i begynnelsen, bare fordi du kanskje har spilt andre lastebilsimuleringsspill, men dette er i verdensrommet, så alt forandrer seg, og du må leke med tyngdekraften, og du må leke med fysikken, og du må leke med mange ting."

   "Og med, vel, også med interstellare hopp og sånne sprø ting, sånne ting, og du må ta hensyn til farene i rommet, ok, det kommer til å skje mange ting i rommet, og du må ta hensyn til alle sammen og være forsiktig med å bare, vel, levere lasten din, ok?
   Og alt handler om det. Det er en åpen bane, vil jeg si, jeg tror det var som en åpen verden, ok, så du kan utforske den, du kan velge oppdrag, du kan velge hvor du vil dra videre osv.
   Og det er en ting jeg virkelig likte, for du føler deg fri, og du føler deg som en ekte Star Trek-sjåfør, du vet, hvis jeg vil ta imot denne lasten, hvis jeg ikke vil, hvis det er for langt unna, kanskje jeg burde gjøre denne først, og så den andre, og hva som helst, eller denne kommer til å gi meg mer berømmelse, men denne kommer til å gi meg mer penger, og slike ting."

   "Så du må leke med alle disse tankene og alle disse elementene og tenke på hva du foretrekker og hva du prioriterer. Men generelt er alle disse bevegelsene og all denne lastmekanikken så godt utført.
   Denne kjøringen i verdensrommet føltes så tilfredsstillende og smidig. Så utfordrende i begynnelsen, som sagt, men veldig tilfredsstillende på slutten. Jeg mener, det er ikke så lett å venne seg til det, det er bare litt overveldende og skummelt ved første forsøk, kanskje, eller det var i hvert fall det jeg følte.
   Men det var så tilfredsstillende. Jeg ble virkelig overrasket over gameplayet og bevegelsene til lastebilen. Som du kan forestille deg, handler det i bunn og grunn om det. Det handler om å komme seg videre i karrieren, om å få bedre og viktigere leveranser, og selvfølgelig om å oppgradere lastebilen."

   "Og på den måten får du tilgang til potensielt farlige nye områder, for eksempel, og som sagt får du bedre handler osv. Selvfølgelig må du være oppmerksom på alle innsiktssystemene dine, som jeg har sagt, fordi alt er viktig og sikkerheten kommer først, ok? Så du må passe på at du ikke krasjer mange ganger, for det kommer til å koste deg penger og alle disse tingene, ok?
   Generelt sett er det sånn det er. Som jeg har sagt, vil jeg si at jeg er en fan av simuleringssjangeren, ok? Fordi jeg liker den typen spill. Jeg er ikke så glad i kjøresimuleringsspill."

   "Men som jeg har sagt, og jeg gjentar meg selv, og jeg vet at jeg gjentar meg selv mange ganger, men dette var overraskende tilfredsstillende. Og jeg tror det handler om det, om å nyte alle reisene, om å nyte alt du gjør, om å være oppmerksom på hver eneste bevegelse, på hver eneste detalj og på alt.
   Fordi, for eksempel, for bare spaken, disse lastene, må du, vel, gå bakover med lastebilen. Og det kommer til å bli en utfordring, ok? Og du må være veldig presis i bevegelsene dine, og du må gjøre det veldig, veldig bra hvis du ikke vil krasje. Og nettopp derfor må du betale mer penger, ok?
   Så du må, som sagt, være forsiktig, være presis i alle bevegelser, og ikke minst bare nyte det. Jeg vet ikke helt. Og generelt vil jeg si at jeg ikke hadde sjansen til å spille det i dybden eller i en time eller noe sånt. Det var bare en sniktitt."

   "Men som sagt, det føltes så tilfredsstillende. Det føltes så kult. Det føltes så dypt og stort på samme tid, fordi dette rommiljøet får deg til å føle at du befinner deg i et enormt område, på et enormt kart generelt.
   Og som sagt, jeg har ikke låst opp noe, og jeg har ikke sett alle disse farlige områdene. Jeg har sett noen hendelser i rommet, som et meteorregn eller noe sånt. Nei, og du må unngå det og alt det der. Jeg har levert lasten min og slike ting.
   Men det er bare de enkle tingene til å begynne med, ok? Tenk deg hva du kan få hvis du går videre og utforsker alle disse større og mer interessante områdene. Så jeg vet ikke helt. Jeg vil si at hvis du liker simuleringsspill, hvis du liker konseptet med å kjøre i verdensrommet og bare nyte reisen og bare, jeg vet ikke, se på omgivelsene, men være oppmerksom."

   "Hvis du har nok drivstoff, hvis alle banekomponentene dine er i orden osv. tror jeg det vil være et spill for deg, og at du kommer til å ha stor glede av det. Som jeg har sagt, anser jeg meg selv som en simuleringsfan, ikke en kjøresimuleringsfan, og jeg liker det veldig godt. Så jeg tror at hvis du bare blander begge deler, kommer du til å ha stor glede av det.
   Og det visuelle var også nydelig. Jeg mener, all grafikken osv. var fantastisk. Og lyden får deg til å føle at du er inne, fortapt i et stille rom, i et stille, stort rom. Ok, så der har du det. Jeg vet ikke helt. Jeg liker det bare veldig godt."

   "Og jeg vil virkelig vite mer om tittelen. Jeg har veldig lyst til å spille det når det slippes offisielt. Og jeg vil virkelig at du skal holde deg oppdatert på flere nyheter om dette spillet. Så der har du det. Jeg gjentar at vi har snakket om Star Tracker, et simuleringsspill utviklet av Monster and Monster og utgitt av Raw Fury, som så vidt vi vet vil bli utgitt en gang i 2024 på PC.
   Hvis du vil vite mer om spillet, kan du se intervjuet vi gjorde på Gamescom 2023 om dette spillet. Så gå til gamereactor.yourdomainofchoice, ta en titt, se videoen og bli litt bedre kjent med spillet. Så der har du det. Og det var alt. Tusen takk for at dere er her. Jeg håper dere likte videoen min, og jeg håper at dere vet litt mer om denne interessante tittelen, og vi ses i neste video. Ha det gøy! Ha det bra, og vi ses i neste video. Ha det bra!"

   Gamescom

   Flere

   Videoer

   Flere

   Filmtrailere

   Flere

   Trailers

   Flere

   Events

   Flere