Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

LIVE
HQ
logo hd live | Avatar: Frontiers of Pandora
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Norsk
   Gamereactor
   Videos
   HQ

   GRTV News - Skrapere går amok etter Pokémon-kort på Van Gogh-museet

   Svindlere har strømmet til det berømte museet for å sikre seg sjeldne kort og selge dem videre til ublu priser.

   Audio transcriptions

   "Hei alle sammen og velkommen tilbake til en ny episode av GRTV-nyhetene. Det er en ny uke og Jeg tenkte vi skulle starte med å snakke om en virkelig bisarr historie som kom ut i går...
   uke faktisk. Nylig hadde Pokemon Company bestemt seg for, eller kunngjort, at det skulle samarbeide med Witzer Van Gogh-museet i Nederland. Ganske et uvanlig samarbeid, men Pokemon Company gjør jo også en rekke veldig uvanlige Det er jo et helt spesielt samarbeid på grunn av størrelsen, ikke sant? Du vet, Pokemon er det største en slags franchise der ute. Men ja, dette samarbeidet ble kunngjort, og det førte til at mange folk til å tenke, du vet, hva kommer dette til å bli? I forrige uke gikk det, du vet, det gikk faktisk lansert, ble den faktisk lansert og satt i drift. Og som en del av dette samarbeidet var de som gir bort disse eksklusive Pokemon-kortene. Og som dere sikkert skjønner hvor dette er har ført til at det har foregått en enorm skalpering av folk som har tatt disse kort og ønsker å selge dem videre til en kraftig prisøkning. Så med det som utgangspunkt La oss ta en titt på hva som skjer. Svindlere blir gale etter Pokemon-kort på Van Gogh-museet. Folk går amok for Pikachu med en morsom liten hatt. Jernfolk. Skalper er villige til å strekke seg langt for å få tak i begrensede opplag eller dyre billetter."

   "varer. Men få ting får skalperne til å rase som Pokemon-varer. Vi rapporterte i det siste, i det siste, beklager, at det ville komme noe eksklusivt merch for å feire et samarbeid mellom Pokemon og Van Gogh-museet. Nå har vi opptak fra museet hvor skalpere har Jeg har hatt det travelt med å kjøpe kort med Pikachu i hatt. Det ble så ille at museet har vært nødt til å endre retningslinjene for kjøp av varene. De tillater kun ett eksemplar av hver unike for billettinnehavere. Jeg mener, du kan ikke bare feie hele stedet. Jeg kommer ikke til å spille videoen her, men hvis du vil se den, er den lagt inn i denne artikkelen. Det som er rart om dette er at Van Gogh-samarbeidet ikke kjøres på noen dager, og at det vil bli tilgjengelig frem til 7. januar. Det spesielle Pikachu-kortet følger med hvert gyldige kjøp."

   "på Pokemon Center-nettstedet. Men som alltid kommer skalpere til å skalpe. Bare sørg for at du ikke gå i deres felle og kjøpe en av deres biler på eBay. Så ja, selgere kjøper disse kort og selger dem videre til ublu priser. Det er bokstavelig talt bare et bilde. I bunn og grunn er det som et portrett av Van Gogh, bortsett fra at det er Pikachu i stedet for kunstneren selv. Og han har på seg, Pikachu har på seg en slags flosshatt. Det er et veldig interessant kort, men er det verdt å betale for det?
   alle pengene som de som selger billetter vil ta for det? Nei. Hvis du ikke kan komme deg dit for deg selv, ikke kjøp et av disse kortene for de latterlige beløpene disse menneskene er selge dem for, fordi det bare oppmuntrer dem. Men ja, det er ingen tvil om at det kommer til å bli en nedgang."

   "i skalperingen etter hvert som den fortsetter, for når Alex legger ut nyheten, er samarbeidet i gang.
   før tidlig på nyåret. Det er altså god tid til å få tak i disse kortene, og det er Det burde være mange av dem i omløp, så det burde forhåpentligvis ikke være noe stort problem.
   et massivt problem med hensyn til skalpere. Men husk å holde deg oppdatert etter hvert som vi vet mer."

   "og ellers er vi tilbake i morgen med neste GRTV News of the Week. Så inntil da, Håper dere nyter resten av mandagen, så ses vi på den neste. Ha det bra, alle sammen."

   GRTV News

   Flere

   Videoer

   Flere

   Filmtrailere

   Flere

   Trailers

   Flere

   Events

   Flere