Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

LIVE
HQ
logo hd live | Avatar: Frontiers of Pandora
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Norsk
   Gamereactor
   Videos
   HQ

   SteelSeries Alias & Alias Pro (Quick Look) - For de audiofile

   Vi har fått tak i to nye mikrofonalternativer fra SteelSeries, hvorav den ene er en Pro-versjon av basisutgaven.

   Audio transcriptions

   "Hei alle sammen og velkommen til en ganske, tror vi, eksklusiv Gamereactor Quick Look, fordi på skrivebordet foran meg her har jeg en helt ny produktkategori fra ingen ringere enn enn SteelSeries, et selskap som vi kjenner svært godt her på Gamereactor, og som vi har tatt en titt på produktene deres og likte stort sett mange av dem gjennom mus og tastaturer og hodetelefoner i årevis."

   "Nå prøver de seg, i likhet med nesten alle produsenter av periferidesignere på markedet, på å lage ved mikrofonene.
   Det ser ut til å være en overlevning fra COVID-19-dagene, der enten håpefulle streamere hadde mer tid til å utfordre seg selv og oppgradere oppsettet for å skape bedre innhold, men det var også veldig fint å ha gode mikrofoner av semi-studiokvalitet hjemme."

   "slik at du kan snakke med dem du er glad i, eller chatte med folk på en mer tydelig måte mens du du spilte, alle slags bruksscenarier.
   SteelSeries er kanskje litt sent ute, men det kan det være en grunn til.
   fordi disse produktene, i hvert fall ved første øyekast, virker ganske overbevisende."

   "Dette er Alias-serien.
   De består av Alias, dette er standard Alias, samt Alias Pro.
   Hvis du ser på dem side om side, er det egentlig ikke noe som skiller dem fra hverandre De er helt like, bortsett fra noen få viktige ting."

   "Standard-Alias har selvsagt en liten knott her på forsiden, i tillegg til en mute-knapp, og alt dette er helt nødvendig, for med Alias Pro får du denne lille her, som begge fungerer som en slags overlay, noe som betyr at du raskt kan se på et blikk se om noen innstillinger er på eller av."

   "Disse vil selvfølgelig slå seg på, uansett om lyden er dempet eller ikke, eller om mikrofonen er dempet, justerer volumet og forsterkningen på mikrofonen, men det er også en veldig enkel og veldig lite XLR-grensesnitt, noe som faktisk er ganske sjeldent.
   Du kan se dem hos Elgato, for eksempel, men det er både en større boks og den kommer med med færre funksjoner, som egentlig bare er et XLR-grensesnitt for å oversette det analoge signalet fra mikrofonen til et digitalt signal, som deretter går inn i datamaskinen."

   "via USB-C.
   Saken er den at disse to sammen burde gi et litt mer proft oppsett, men det er ikke så lett å Poenget er at mikrofonene er de samme på så å si alle områder.
   Så hva ser vi egentlig på her?
   Vel, for det første har den en veldig vektet bunnplate i aluminium med en liten arm..."

   "her.
   Denne kan selvfølgelig tas helt av og settes på en boomer-arm hvis det er det du ønsker.
   ønsker.
   Den har et støtdemperfeste på begge, det betyr at den faktisk er hengt opp på disse stramme gjengene her i midten, noe som betyr at hvis det skjer noe mens du gjør opptak, du ved et uhell kommer til å riste i skrivebordet eller beveger deg, blir ikke disse mikrobevegelsene registrert."

   "opp av mikrofonen fordi den henger i luften.
   Men disse kommer som standard på begge disse, og det er faktisk det samme med den faktiske mikrofonen, materialene og designet.
   På innsiden finner vi en ganske massiv kapsel."

   "Det står i notatene mine at vi faktisk dro på et arrangement, det var ikke jeg personlig som dro, men på dette arrangementet fikk vi faktisk se en sprengt versjon av den, og med sprengt menes Jeg mener demontert, og der kan du se størrelsen på kapselen.
   Vanligvis er den på størrelse med en fingernegl, men denne var på størrelse med en tommel."

   "Det er helt enormt, noe som forhåpentligvis betyr en mer presis og bredere pickup.
   Når det gjelder hva den faktisk plukker opp, er det 24-bit eller 48 kHz, og den bruker 48 volt.
   fantomkraft, som for øvrig er en av de differensierende faktorene i Pro.
   som holder støy og forstyrrelser på et absolutt minimum, og den støtter et par forskjellige Programvarepakker."

   "Så for det første har du Sonar-programvaren, som vi har sett på tidligere, som kan de-reverbere lyd, fjerne ekko, få nye EQ-profiler og bruke AI-støyreduksjon hvis det er din greie, men det finnes også noe som heter Sonar for Streamer, som er et gratis studioprogram.
   av programvare som fungerer med alle maskinvaremerker, og som gjør det enkelt å dirigere lyden, kan kan tilpasses fullt ut, og med neste oppdatering vil den til og med støtte for dra og slipp."

   "Det er mange proffmiksingsfunksjoner i Sonar for Streamer, og for at de både skal kunne gjøre det åpen, slik at den kan brukes til å tilpasse seg forskjellige deler av av maskinvare, og i tillegg noe som legges ut gratis, er faktisk veldig kult.
   Dette er noe som interesserer meg ganske mye, fordi vi tror faktisk at disse små, kule XLR-grensesnittene er veldig sjeldne, og de er ofte altfor dyre."

   "når det gjelder hva du får, men dette virker veldig greit, pent designet, og vi kan ende opp med å bruke dette til mange forskjellige ting, begge ved hjelp av aliasene, men heller ikke, så det er kult at du skjønner det.
   Selve Alias-mikrofonen koster 200 euro, og Pro-mikrofonen er en god del dyrere."

   "Disse to tingene koster til sammen €350, og det kommer til å være en dedikert bomarm som passer til disse.
   Dette ser ut som en standard skrue for meg.
   Det som er så bra med mikrofoner i denne delen av markedet, er at de fleste av dem av dem bruker standardiserte tråder, noe som betyr at det ikke burde være så vanskelig å få en boomer-arm som passer til dette, men hvis ikke av en eller annen grunn, vel, SteelSeries selv planlegger å gi ut en senere i år."

   "Hvis du vil ha en fullstendig gjennomgang av både Alias og Alias Pro, er du allerede inne på rett plass.
   Det er Game Racker.
   Vi ses snart."

   Hardware

   Flere

   Videoer

   Flere

   Filmtrailere

   Flere

   Trailers

   Flere

   Events

   Flere