Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
Videos
HQ

GRTV News - Netflix vil heve prisene ... igjen

Det vil den gjøre når alle streikene i Hollywood er løst.

Audio transcriptions

"Hei alle sammen og velkommen tilbake til en ny episode av GRTV-nyhetene. I dag skal vi snakke om noe ganske interessant, for jeg tror det fungerer som et lite tegn på av hva som kommer til å skje. For nå som forfatterstreiken i Hollywood er på vei mot en slutt, er skuespillerstreiken eller SAG-AFTRA-streiken fortsatt i kraft og vil bli videreført."

"til kravene blir innfridd av det organet. Men vi begynner å se virkningen det kommer til å få for produksjonsselskapene. Skuespillere, manusforfattere, alle disse forskjellige medlemmer av Hollywood vil ha bedre ytelser, de vil ha bedre lønn, de vil ha bedre beskyttelse mot AI-verktøy og alt dette. Hvordan kommer det til å påvirke produksjonsselskapene? Vel, de kommer sannsynligvis til å ta mer betalt for produktene sine..."

"fordi de må betale mer for å lage dem. Så det er antakelig det vi ønsker å se.
i denne nye saken om Netflix. Netflix ønsker å øke prisene igjen. En gang streikene er løst, vil Netflix vurdere å ta mer betalt for tjenestene sine. Forfatterens Streiken i Hollywood ser endelig ut til å være over. Manusforfatterne ser ut til å ha kommet til enighet."

"med filmselskapene om mer rettferdige lønninger, selv om skuespillerne fortsatt presser på for å få for å få bedre betalt. Dette vil føre til økte kostnader for Hollywoods store aktører, som for eksempel Netflix, som ifølge en rapport fra Variety, nå planlegger å øke prisene i flere markeder for å dekke utgiftene. Det finnes for øyeblikket ingen informasjon om hvor mye prisen på vil bli økt, og om det vil påvirke alle regioner er fortsatt uklart. Så hvor er din terskel? Hvor mye er du villig til å betale for Netflix? Så ja, det finnes ingen informasjon om Det er ikke godt å vite når denne sagaen etter streik kommer til å ta slutt. Det kan fortsatt ta måneder fra å bli avsluttet. Det kan være noe som ikke tar tar ikke slutt før vi er ferdige."

"langt inn i 2024. Men når streiken er avsluttet, og når vi vet hvordan disse aktørene kommer til å bedre kompensert for jobben og arbeidet de gjør, tror jeg vi vil begynne å se disse slags store produksjonsselskaper som ser på måter å kompensere for kostnadene de har i forbindelse med kommer til å pådra seg ved å måtte betale mer og gi bedre støtte til dem som jobber der."

"med. For Netflix kommer det sannsynligvis til å koste i form av økte abonnementskostnader.
prisen igjen. Dette er noe vi har sett i det siste, du vet, Netflix hever prisene.
på grunn av inflasjonen. Nå må de betale mer penger for å produsere produktene sine, det er sannsynligvis nødt til å heve prisene igjen. Så hvis du allerede er litt usikker på om du skal kjøpe en Når du betaler for Netflix-abonnementet ditt, er det utvilsomt en samtale du må ta..."

"igjen snart. Og jeg tror heller ikke at det bare er Netflix som kommer til å gjøre dette.
Jeg tror vi kommer til å se at andre strømmetjenester, som produksjonsselskaper som har strømmetjenester som Disney, Paramount, Amazon, alle disse forskjellige selskapene driver disse strømmetjenestene. Jeg tror vi kommer til å se at de også vil begynne å se på måter å øke prisen på abonnementene sine, slik at de kan kompensere for kostnadene ved disse, disse, fordelene de har, vel, den ekstra måten å måtte betale til disse til de menneskene som gjør sine serier og filmer. Igjen, det er slik selskaper fungerer. Så vi bør ikke se på det som å sette noen skyld på noen, det er bare eller klandre lederne i selskapene mer enn noe annet."

"Men ja, de vil tjene så mye penger som mulig. Og det gjør de ikke ønsker å måtte kompensere for ting. Så ja, jeg tror dette er litt av et tegn i tiden.
Det er ikke helt klart hva som kommer til å skje. Men etter hvert som vi vet mer, skal vi holde dere oppdatert. Og på samme måte, på stor historie også, selvfølgelig, når vi vet mer om SAG-AFTRA og hvordan det går med det til å fungere, vi holder deg oppdatert om det. De er i ferd med å løse eller gjenoppta samtalene..."

"denne uken. Så kanskje det vil skje noe vesentlig med SAG-AFTRA-streikene som vi kan rapportere om i løpet av de neste dagene. Men inntil da er det all den tiden vi har til rådighet.
Dette var dagens episode av GRTV News. Vi er tilbake i morgen med ukens neste episode.
Inntil da håper jeg dere nyter resten av onsdagen, og så ses vi igjen på Neste episode. Ha det bra, alle sammen."

GRTV News

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere