Norsk
Gamereactor
Videos
Life by You
HQ

Life by You (Gamescom 2023) - Lev livet på din egen måte

Under Gamescom 2023 var vi så heldige å få se og lære mer om denne simuleringstittelen som lover å gi oss alle nøklene til å skape vår egen verden, våre karakterer og vår egen historie på vår egen måte. Vil du vite mer? Ta en titt på denne videoen og se våre egne inntrykk!

Audio transcriptions

"Hei, alle sammen, og velkommen til en splitter ny video fra Gamereactor Gamescom Impressions, i og i dag skal vi snakke om et spill, nærmere bestemt et live-simuleringsspill, Ok?
Og jeg tror ikke vi har snakket om noe live-simuleringsspill i dette Gamescom 2023-inntrykket."

"video, så jeg er veldig glad for å gjøre det akkurat nå.
Jeg snakker definitivt om Live by You, okay, et spill utviklet og utgitt av Paradox, som slippes 5. mars 2024, ok, på PC og som et early access-spill, Ok?
Kanskje har du hørt om det, kanskje har du ikke, men jeg lover deg at hvis du liker live simuleringsspill, du kommer ikke til å angre på at du bare har hørt om det, ok?
Utviklerne ønsker bare at dette spillet skal være en av de mest moddbare og åpne live-simuleringene i verden."

"spill, ok?
De vil virkelig fokusere på all tilpasningen, de vil virkelig fokusere på alle karakterene, de virkelig ønsker å fokusere på, vel, i utgangspunktet, alle disse kreasjonene, alle disse historiene som vi kan bygge med fantasien og kreativiteten vår."

"Og jeg tror det er det viktigste i disse live-simuleringsspillene, ok?
Selvfølgelig er det bare å lete etter likheter med det virkelige liv, og kanskje bare å være å kunne gjenskape sitt eget liv eller en virkelig historie, men også å fokusere på forskjellige tegn eller på historien du ønsker å skape."

"Det er noen andre live-simuleringsspill som har noen, vel, begrensninger eller noen begrensninger og, vel, Paradox ønsket faktisk med dette spillet å være helt motsatt, for å gi deg så mange muligheter og tilpasninger som mulig, Er alt i orden?
Så i bunn og grunn vil jeg si at det viktigste ordet som kan definere dette live-simuleringsspillet er er bare en tilpasning, ok?
Bare så du vet det, vil du for eksempel kunne tilpasse karakteren din."

"personlighet, vel, hver karakters personlighet, fordi du kan lage dine egne karakterer, men det er heller ingen grunn til å bare fokusere på én karakter.
Du kan fokusere på én karakter for å skape historien, og så videre, men du kan også hoppe fra én karakter til en annen.
karakter til en annen og bare leve alles liv, jeg vet ikke om du skjønner det."

"Du kan altså skape en slags by eller et samfunn med forskjellige karakterer, med forskjellige personligheter og med ulike bakgrunner og historier, og det er bare å kontrollere dem alle sammen på samtidig hvis du vil, ok?
Men la oss først snakke om dette, vel, jeg synes det var superviktig det du nettopp sa, så beklager at jeg bare hopper fra en informasjon til en annen og en funksjon til en annen, men Jeg tror det er veldig viktig, men som jeg har sagt, kan du tilpasse personligheten til hver karakter, kan du faktisk velge hva den karakteren liker og ikke liker, åpenbart de vil ha sine egne ambisjoner, sine egne karrierer, disse karrierene, de vil ha forskjellige nivåer av promotering, akkurat som vi har sett i andre livssimuleringsspill, ok?
Vi vil ha forskjellige chattealternativer avhengig av, vel, relasjonsnivået som disse tegn har, for eksempel, og jeg vet ikke, jeg synes at alt føles så ekte."

"som jeg har sagt, fordi alt avhenger av bakgrunnen din, og alt avhenger av valgene dine, hvordan du vil skape den karakteren, det forholdet og alt det andre, Er alt i orden?
Og vi kommer til å finne mange flere funksjoner som vil føles akkurat som i virkeligheten."

"Selv om du, som sagt, kan skape alt, og du kan bare skape en masse forskjellige karakterer som du vil, men vi må ikke glemme at dette er en livssimulering.
spillet, og nettopp på grunn av det vil vi finne forskjellige funksjoner som, jeg vet ikke, Det er bare å legge igjen alle skittentøyene på bakken, og du må si til rollefiguren, du må plukke opp denne og rengjøre den, ok?
Og bare vaske klærne dine og alt det der, og det føltes så ekte, ok?
Fordi det er noen ganger at de glemmer det i livssimuleringsspill, fordi de ønsker å fokusere på annet innhold, andre DLC-er og andre festsituasjoner eller andre eventyr."

"situasjoner, men noen ganger glemmer vi de helt vanlige tingene, og det synes jeg er veldig viktig hvis du ønsker å lage et livsimuleringsspill.
Og ikke bare det, ok?
Og ikke nok med det, fordi du kan tilpasse huset og omgivelsene dine nesten like mye som du vil du vil, ok?
Dette kan virke åpenbart, ok?
Men jeg vil ikke sammenligne denne livssimuleringen med noen andre, ok?
Men hvis du har spilt forskjellige livssimuleringsspill, vet du at det er noen ganger at de, som jeg sa innledningsvis, har satt noen begrensninger for oss."

"Når vi for eksempel lager vårt eget hus og setter inn møblene, og vi velger farger, og vi ønsker faktisk å skape drømmehuset vårt eller bare et ekte hus eller hva som helst, men noen ganger kan du ikke gjøre det bare fordi du har disse fargebegrensningene, noen plasseringer begrensninger, og så videre, og denne gangen kommer det ikke til å skje fordi du nesten kan Sett alt på alt, ok?
Du kan bare sette mange objekter rett over forskjellige objekter, du kan sette dem alle sammen uten noen som helst begrensning kan du endre fargen på nesten alle elementer."

"Ikke bare fargen på gjenstanden, som vi allerede har sett.
Du kan endre fargen på de ulike delene av elementet.
Slik at du kan skape, jeg vet ikke, drømmeplysjen din, jeg vet ikke, med fargene som du ønsker, med den formen du ønsker og på nøyaktig det stedet du ønsker."

"Og ikke bare det, det var en ting som virkelig imponerte meg, som de viste meg.
Hvis du for eksempel har, jeg vet ikke, en gruppe med blomster, og du vil ha for å tilpasse den gruppen av blomster, ok, du kan tilpasse fargen på en av disse blomster."

"Det er vel ingen grunn til å bytte farge på alle blomstene?
Og som vi har sett i noen andre titler, for eksempel, har du forskjellige blomster og du kan sette dem på et bord eller hva som helst, men disse blomstene kommer til å være alt, for for eksempel hvit, rosa eller rød, ok?
I dette tilfellet, nei, du kan ha den blomstergruppen bare med én blomst i rødt, en annen i rødt en i hvitt, en i rosa, en annen i rosa, en annen, akkurat som du vil."

"Og jeg synes det er fantastisk, og det kommer til å gi oss mange muligheter når det gjelder av tilpasning og av alle våre omgivelser.
Og jeg vet ikke, jeg har for eksempel blitt fortalt at du vil kunne tilpasse for eksempel for eksempel karakterens tatoveringer."

"Du vil kunne tilpasse nesten alt.
Det var derfor jeg sa i begynnelsen at dette spillet selvsagt var basert på live- og simuleringsfunksjoner, som jeg har sagt, gjennom forskjellige vanlige oppgaver og helt vanlige ting.
som vi alle glemmer når vi spiller disse titlene."

"Men når de er der, skjønner du det og sier at det er kult, for dette er jo bare som i virkeligheten, og det føles som om jeg spiller i virkeligheten.
Men bare på grunn av disse tingene kan du også tilpasse nesten alt, og jeg tror Det er utrolig."

"På den ene siden synes jeg det kan være litt ambisiøst, og på den andre siden kan det være litt farlig, for hvis du prøver å tilpasse alt, kan det hende du kjeder deg, eller at du blir glemme gameplayet, eller kanskje du ikke legger så mye merke til det fordi det finnes mange ting å tilpasse."

"Du vil ikke bruke så mange timer på å tilpasse én blomst, for eksempel, som jeg har sagt.
Men hvis du vil, har du muligheten til det.
Jeg tror at selv om det kan være risikabelt, hvis du skjønner hva jeg mener, ikke risikabelt som i seg selv fordi Jeg synes det er veldig kult, men akkurat på grunn av det jeg sa, kan det være litt risikabelt."

"Men samtidig synes jeg det er veldig ambisiøst på den gode måten, og jeg tror det kan være veldig, veldig kult for de som virkelig ønsker å fokusere på tilpasningen.
fordi det er mange som liker å skreddersy sitt eget hus, er det mange som liker å karakterene, bakgrunnen, historien, personligheten og så videre, på samme måte som vi kan gjøre det med her inne."

"Og de glemmer spillet fordi de ikke bryr seg.
De vil bare skape det livet og den bakgrunnen de ønsker seg, og det er alt.
Og det synes jeg også er greit.
Det er verdt det, og det er kult og akseptabelt, selvfølgelig."

"Så det er alt i alt.
Vi har generelt mange valgmuligheter.
Vi kommer som sagt til å ha mange tilpasningsmuligheter.
I tillegg kan du spille spillet slik du vil, for vi vet at det noen ganger kan være vanskelig å få til vi har denne behovslinjen, ok, når spillet skal fortelle oss om karakteren vår er sulten, hvis figuren vår trenger å gå på toalettet, eller hvis den kjeder seg, osv."

"Men hvis du vil, og som jeg har sagt, hvis du for eksempel vil fokusere på tilpasningen av eller så bryr du deg ikke om denne utfordrende funksjonen, nei, og du vil bare fokusere på å leve livet ditt eget liv og glemmer de grunnleggende behovene og alt det der, du kan bare jukse, ok, og modifisere disse stolpene og bare glemme de grunnleggende behovene og fokusere på historien som du ønsker å opprette."

"Jeg synes det er perfekt, for alle spillere, alle som spiller livssimuleringer, vil bare spille annerledes, denne typen spill.
Og i dette spillet kan du spille som du vil uten å gå over til et annet spill, eller uten at du trenger eller glemmer noen ting som du virkelig ønsker å fokusere på."

"Så jeg synes denne kampen var full av muligheter.
Dette spillet var fullt av tilpasningsfunksjoner, og det er virkelig lovende.
Jeg ble virkelig overrasket over hvor mange ting du kan tilpasse, og over hvor mye du kan gjøre med ting du kan gjøre i dette spillet generelt."

"Jeg ble virkelig overrasket over, vel, hele kartet, ok, hele nabolaget, selv om det var ikke komplett, men de viste meg en liten sniktitt, og det så veldig bra ut.
lovende, som jeg har sagt, og jeg tror at gameplayet kommer til å bli veldig, veldig bra.
kult og verdt det hvis du liker livssimuleringsspill."

"Så seriøst, hvis du er en fan av sjangeren, er det bare å følge med, legge den til på ønskelisten din hvis du kan, for dette spillet kommer til å bli fantastisk, det kommer til å bli overraskende og det er kommer til å bli lovende, som jeg har sagt.
Jeg mener det."

"Og hvis du liker alle tilpasningsfunksjonene i disse spillene, kommer du til å elske det fordi alt er fokusert på det og på å spille som du vil, som er den viktigste funksjonen.
her inne, ok?
Og jeg vil si at det er alt generelt."

"Jeg vet at jeg har snakket mye om alle tilpasningsmulighetene, men det var helt klart og det synes jeg er fantastisk.
Så vær så snill, jeg vet at dere har sett traileren her inne om og om igjen.
igjen, men vær så snill å gi det en sjekk, les alle funksjonene, gi det en prøve når det er offisielt utgitt, legg den til på ønskelisten din hvis du er en fan av sjangeren, og jeg håper at du har likte mine helt egne inntrykk og all denne forklaringen om funksjonene i spillet."

"Tusen takk for at dere er her.
Jeg minner om at dette spillet visstnok kommer til å bli utgitt 5. mars 2024 på early access og bare på PC, og at det er utviklet og utgitt av Paradox.
Og jeg håper du likte videoen, forklaringen, selve spillet osv."

"Vi ses i neste Game Reactor Gamescom Impressions-video.
Som alltid, ha det gøy, ta vare på dere selv, og klemmer og kyss til dere alle.
Vi ses snart.
Farvel!"

Gamescom

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere