Norsk
Gamereactor
Videos
Call of Duty: Modern Warfare III
HQ

Call of Duty: Modern Warfare III har hatt et rekordhøyt engasjement

Activision har avslørt at fansen har strømmet til oppfølgeren.

Audio transcriptions

"Hei alle sammen og velkommen tilbake til en ny episode av GRTV News. I dag skal vi snakke litt om Call of Duty Modern Warfare 3, for etter lanseringen av spillet har det vært flere lanseringer, i begynnelsen av november, har Activision nå gitt ut, eller sagt at de har gitt ut vi sier, at Modern Warfare 3 har hatt det høyeste spillerengasjementet av alle de nåværende Modern Warfare-trilogien. Altså av Modern Warfare, Modern Warfare 2 og Modern Warfare 3. Så med det som utgangspunkt, la oss dykke videre."

"Modern Warfare 3 har det høyeste spillerengasjementet i den nåværende Modern Warfare-trilogien.
Activisions nyeste skytespill ser ut til å få en god start til tross for blandede anmeldelser. Call of Duty Modern Warfare 3 ble møtt med uvanlig negative anmeldelser fra mange videospillmedier, inkludert oss, da det ofte føltes mer som en utvidelse av Call of Duty Modern Warfare 2, snarere enn en helt ny AAA-tittel. Men dette ser ikke ut til å ha påvirket folks lyst til å spille spillet det minste."

"Som rapportert av den offisielle Call of Duty-kontoen på X, har spillet satt rekorder med de høyeste engasjement i den nye Modern Warfare-trilogien. Og de gode nyhetene stopper ikke der, for de har også avslørt at zombiemodusen offisielt er den mest spilte co-op-modusen i Modern Warfare-historien, og at folk bruker mer tid per spiller i kampanjen enn i de to foregående delene."

"Ganske imponerende hvis du forventer et så godt resultat som dette. La oss bare zoome litt inn på dette.
Denne biten her. Dette er den offisielle uttalelsen fra Activision. De sier, Takk til Modern Warfare 3-spillerne for at dere har satt engasjementsrekorder i Modern Warfare. Denne sesongen er vi takknemlige for dere. Takk for en historisk lansering etter bare to uker. Modern Warfare 3 har allerede satt rekorder for det høyeste engasjementet i den nye Modern Warfare-trilogien. Takk for inspirerer oss og bruker så mye tid på dette spillet. Tilbakemeldingene og lidenskapen deres gjør oss bedre, og takk for at dere spiller med oss. Det har vært kjempegøy, og vi har mye mer moro i vente."

"Og så står det videre: Gratulerer til våre dyktige kolleger i Treyarch for å ha satt opp en ny Modern Warfare-rekord med Modern Warfare-zombier. Og nok en hyllest til spillerne for som har gjort alt dette mulig. Hvis du vil feire sammen med oss, kan du se frem til en trippelfeed-helg denne helgen.
uke med dobbel XP, dobbel våpen-XP og dobbel kamppass-XP. Og Sett kryss i kalenderen for sesongstart 6. desember med nye kart og massevis av innhold, og mye mer. Jeg tror det viktigste å si om denne informasjonen er at Activision aldri har egentlig forklart hva de mener med engasjement. Hvis det hadde den største lanseringen med hensyn til spillere, om det hadde et bestemt antall millioner spillere som spilte dette spillet mer enn Modern Warfare 2, ville vi sannsynligvis ha sett at det ble nevnt spesifikt, men i stedet ble begrepet engagement brukt der. Det oppgis altså at det totalt sett er flere timer per spiller enn i Modern Warfare."

"2019 og Modern Warfare 2. Og det står at kampanjefolket legger ned mer tid per spiller enn i Modern Warfare 2.
spiller i Modern Warfare 3 enn i de to foregående delene. I tillegg til at Modern Warfare har åpenbart vært den mest engasjerende tredje modusen i Modern Warfare-historien. Så ja, det er tydelig at folk strømmer til dette spillet, til tross for at det har fått, som Jonas uttrykker det, blandede anmeldelser."

"Men vi får se om dette fortsetter å være tilfelle etter hvert som spillet utvikler seg. For etter hvert som vi vet med Call of Duty, så er det ikke bare lanseringen som er viktig for dette spillet, det er også den kontinuerlige engasjementet i løpet av et år. Og kanskje de neste par årene, hvem vet?
med hva som kommer til å skje med Call of Duty-serien i 2024, og om det kommer til å bli en premiumlansering eller ikke. Det skulle man jo tro, men nå som Microsoft eier Activision, er det ikke sikkert at det blir Blizzard, velger de kanskje å gå bort fra den årlige premiumlanseringen, skal vi si. Men uansett, etter hvert som vi får vite mer om alle de gode tingene, skal vi sørge for å holde innlegget oppdatert. Og ellers, la oss få vite hva du synes om Call of Duty Modern Warfare 3."

"i kommentarfeltet. Husk å fortelle oss hva du synes om spillet, og om du liker det eller ikke.
mener at det fortjener de blandede anmeldelsene, om det fortjener strengere anmeldelser eller om det burde ha fått en mer positive anmeldelser. Gi oss beskjed nedenfor. Inntil da er vi tilbake i morgen med den neste Ukens GRTV-nyheter. Jeg håper dere nyter resten av onsdagen, så ses vi igjen i morgen."

"på den neste. Ha det bra, alle sammen."

GRTV News

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere