Norsk
Gamereactor
Videos
Call of Duty: Black Ops Gulf War
HQ

GRTV News - Call of Duty 2024 er angivelig Call of Duty: Black Ops Gulf War

Treyarch har angivelig ledet utviklingen av tittelen i årevis.

Audio transcriptions

"Hei alle sammen og velkommen tilbake til en ny episode av GRTV News. Det føles som om vi ikke kan uten å snakke om Call of Duty, og i dag handler det dessverre om det.
igjen, for det har kommet en massiv rapport fra Insider Gaming som nå har gått rundt."

"som antyder, eller rettere sagt begynner å avsløre, en del informasjon om Call of Duty...
2024. Igjen, dette er en rapport, det er ikke offisiell informasjon fra Activision eller fra noen av studioene som er involvert i utviklingen av Call of Duty.
å ta informasjonen med litt forsiktighet, men Insider Gaming har generelt sett en god en ganske god merittliste når det gjelder Insider-rapporter, så ja, vi kommer til å dykke ned i og ta en titt på nettopp dette. Call of Duty 2024 er angivelig Call of Duty 2024."

"Black Ops Golf War. Gjett når og hvor Treyarchs spill vil utspille seg. Det er over ett år siden lekkasjer fikk det til å virke som om 2024s Call of Duty-spill vil ta oss med til golfkrigen. Dette var bekreftet i fjor sommer, da skuespilleren Luke Charles Stafford måtte slette et Facebook-innlegg på etter å ha avslørt at han hadde blitt valgt som modell for en rollefigur kalt Ratcliffe."

"i Treyarchs kommende spill. Det er en av grunnene til at dagens rapport bør være overraskende...
for de av dere som følger nøye med på COD-ryktene. Det vanligvis svært pålitelige Jess Korn på Windows Central hevder at Call of Duty 2024 faktisk blir et nytt Black Ops-spill.
som tar oss til begynnelsen av 90-tallet og golfkrigen. Han tror derfor at Treyarch vil følge den nye navnekonvensjonen ved å ganske enkelt kalle spillet Call of Duty Black Ops Golf."

"War etter at det forrige spillet het Call of Duty Black Ops Cold War. Insider Gamings Tom Henderson bekrefter dette. At spillet utspiller seg under golfkrigen, betyr at Treyarch kanskje vil fortsette historien der den slapp i Black Ops Cold War, ettersom den væpnede konflikten mellom Irak og koalisjonen ledet av USA varte fra 1990 til begynnelsen av 1991. Korn sier at Call of Duty Black Ops Golf War vil fokusere på CIA, får dette til å virke enda tydeligere."

"mer sannsynlig. Og for de av dere som frykter at Call of Duty Black Ops Golf War kommer til å bli blir et like forhastet spill som årets Call of Duty Modern Warfare 3, må du huske at Treyarchs spillet ble forsinket fra 2024, unnskyld til 2024 fra 2023, noe som betyr at studioet og dets partnere har jobbet med det i fire år når det lanseres neste høst. Så først og fremst er det var Windows Central som kom med den første rapporten, og Insider Gaming bekreftet den, men det var Poenget er at vi har to anerkjente kilder her som begge sier det samme, nemlig at Call of Duty 2024 vil være et spill som utspiller seg under golfkrigen, eller at det kommer til å foregå i golfkrigsperioden og sannsynligvis også hete Call of Duty Black Ops Golf War. Ja, det blir det."

"det kommer fra Treyarch, det er utviklet eller har vært under utvikling i fire år av Treyarch.
når det lanseres neste år, og det er ingen tvil om at hvis vi ser på den siste tidens trend med hvordan Activision har gått til verks når det gjelder å offentliggjøre og dele detaljer om sine Call of Duty-prosjekter.
kan nok anta at det kommer til å lanseres enten i slutten av oktober eller i begynnelsen av november som de sannsynligvis vil begynne å hype opp og dele informasjon om den i løpet av sommeren, sent på sommeren."

"sommeren, sannsynligvis i august, fra juli til og med august, og den vil sannsynligvis også ha en årlig livssyklus, og den vil eksistere i omtrent ett år før den neste Call of Duty kommer ut etter det, og det vil også bruke et sesongbasert format, men det er bare jeg antar at de kommer til å holde seg til det samme formatet som de har brukt tidligere."

"de har brukt de siste mange årene, men igjen vil vi vite mer om dette i fremtiden, når Activision bestemmer seg for å offisielt annonsere dette spillet, noe vi ikke forventer med det første.
forventer ikke offisiell informasjon om dette spillet med det første fordi Modern Warfare 3 er fortsatt veldig uferdig på dette tidspunktet, det har bare vært ute i et par uker, så ja..."

"men uh la oss vite hva du synes om det ville du være er du spent på å bli returnert til Black Ops, gleder du deg til å se Treyarch lede Call of Duty-utviklingen igjen?
i kommentarfeltet nedenfor, og ellers er vi tilbake i morgen med den siste GRT-en.
ukes siste GRT-nyheter, så frem til da håper jeg at dere nyter resten av torsdagen, og vi kommer tilbake ser dere alle på neste, ta vare på dere selv, alle sammen."

GRTV News

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere