Norsk
Gamereactor
Videos
HQ

WiZ Connected Portrait Desk Lamp (Quick Look) - Skap den perfekte atmosfæren

Denne skrivebordslampen har doble lyssoner og er ideell for flere ulike oppgaver ved skrivebordet.

Audio transcriptions

"Hei alle sammen og velkommen til en ny Gamereactor Quick Look. Jeg liker en teknologi eller et produkt generelt som på en måte kan endre tilstander. Det er ikke noe nytt eller noe spesielt utradisjonelt...
for meg å si det. Det er mange teknologitropper og sånt som elsker ting som kan forandre som kan gjøre andre ting enn en Galaxy Fold, som kan forvandles fra en telefonstørrelse til en vanlig til et nettbrett eller noe sånt. Og det tror jeg også gjelder for dette."

"selv om du kanskje spesifikt trenger de to bruksområdene som det gir, eller i det minste en av dem. Dette er Wiz Portrait Smart Desk Light, og den gjør to veldig enkle ting.
Akkurat nå er det en vanlig skrivebordslampe, en skrivebordslampe som sitter på skrivebordet ditt.
som gir eller kaster lys oppover og deretter ovenfra og nedover for å skape denne virkelig hyggelig og koselig følelse. Dette er selvfølgelig en smart Wi-Fi-lampe, noe som betyr at du kan laste ned Wiz-appen, og du kan stille inn dette gradientlyset her for å gi deg den typen du vil ha, den typen belysning du ønsker. Det er enkelt å slå av og på brytere her. Den leveres med USB-C til USB Type-A, noe som er helt fantastisk."

"fordi det ikke følger med noen veggplugg, noe som betyr at den faktisk ikke er funksjonell.
fra esken, og det synes jeg ikke er bra. Jeg synes ikke vi bør gjøre det. Jeg vet at smarttelefonprodusenter gjør dette også, for teknisk sett er det slik at når batteriet går tomt, må du skaffe noe eget fra ditt eget hus, fra en venn, fra en annen person, fra selv for å opprettholde funksjonaliteten. Det er det samme her, bare så du vet det. La oss si at selv om du ønsker å bruke en vanlig skrivebordslampe som denne, vil jeg ikke kalle den verken pen eller stygg. Den er for anonym og subtil til å bli kalt noe sånt. Men jeg vil si at jeg har sett bildene før, vi har nettopp tatt den ut av esken. Jeg har sett bildene av hva slags lys den skal kunne kaste, og det ser ganske bra ut."

"beroligende og fint, men så dukker det plutselig opp et møte, eller du vil strømme noe fra Twitch eller noe sånt, og da trenger du et skikkelig key light. Vi bruker nøkkelbelysning dem hele tiden. Det er ikke alltid nødvendig å kalle dem key lights, men de er sirkulære.
i sin natur og brukes mye av moderne kreatører, men den generelle ideen er at de er sirkulære er at du har et skarpt lys som kan belyse ansiktet ditt for å skape et mer behagelig uttrykk."

"seeropplevelse, og i stedet for å ha en separat Elgato key light eller kjøpe studiolys, kan du studiolys for å gi seerne eller de du har et møte med, en slik opplevelse.
med, gjør du ganske enkelt dette ved å snu den nedover. Vel, når du gjør det det, slår en rekke ulike systemer i denne lampen inn. For det første er det slik, den slår av lyset rundt her, som ellers ville ha kastet lyset ned på skrivebordet, og den slår på en mye skarpere og kjøligere form for key light-gradientlys som går gjennom rundt toppen av lampen her. Den aktiverer også en spesiell, innebygd diffusor som skifter modusene og justerer lysnivåene basert på hva den registrerer at skjer. Det er grunnen til at det er en liten sirkelformet utskjæring her i midten som egentlig er en sensor."

"som leser av hva slags belysning som er nødvendig for å belyse deg eller det som skal belyses.
den peker mot på en mest mulig tilfredsstillende måte. Den gjør selvsagt alle Wi-Fi-tingene som er nødvendige.
og samtidig er dette en Wiz-smartlampe, og i likhet med en Wiz-pære og andre Wiz-lamper er den andre Wiz-produkter, kan den legges til i appen, og du kan stille inn lysforholdene til å være slik du vil ha dem. Det finnes også en rekke andre smarte funksjoner, for eksempel at den kan registrere når du nærmer deg, og når du nærmer deg, slår den seg på og omvendt."

"når du går bort, slås den av, men det finnes en rekke innstillinger i Wiz.
appen som gjelder for alle produktene du kan bruke. Men er dette nyttig? Ja, det er det, Det kommer an på. Jeg mener, det er definitivt for en veldig spesiell type forbrukere, fordi du må anta at denne personen trenger tastelysfunksjonaliteten, men at han eller hun ikke er seriøs."

"nok til å kjøpe skikkelig belysningsutstyr fra noen som Elgato eller Corsair eller fra skikkelige lysprodusenter. Så hvis du er nybegynner, og du kan se denne doble funksjonalitet som noe som appellerer til deg, er det kanskje verdt det. Takk skal du ha for at du fulgte med. Vi ses i neste episode."

Hardware

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere