Norsk
Gamereactor
Videos
Destiny 2: The Final Shape
HQ

GRTV News - Destiny 2: The Final Shape offisielt utsatt til juni

Bungie bekrefter at vi må vente lenger på den endelige utvidelsen.

Audio transcriptions

"Hei alle sammen og velkommen tilbake til en ny episode av GRTV News. I dag skal vi være starte dagen med å snakke litt om en offisiell forsinkelse som nå er bekreftet.
for for noen måneder siden, eller kanskje snarere for noen uker siden, ble det sendt ut en rapport som antydet at Destiny 2 The Final Shape kom til å bli forsinket, i tillegg til en hel haug med andre ting som var som ble nevnt om Bungie med hensyn til selskapets praksis og permitteringer."

"og alt det der. Men ja, den neste store utvidelsen, den siste delen av Light and Darkness-sagaen, var forventet å bli forsinket og utsatt til juni, men det ble aldri offisielt bekreftet.
bekreftet, men det er det nå. Så la oss ta en titt på denne nyheten.
Destiny 2 The Final Shape er offisielt utsatt til juni. Bungie ønsker å levere på sine sin store og dristige visjon, en visjon som vi håper vil bli husket og verdsatt i årevis."

"i årene som kommer. Da Bloombergs Jason Schreier offentliggjorde nyheten om oppsigelser hos Bungie i forrige måned, skrev han hevdet han også at Destiny 2s kommende The Final Shape-utvidelse var blitt utsatt fra 27. februar til 27. februar til juni. Permitteringene ble bekreftet kort tid etter, men studioet var mindre snakkesalig om de påståtte forsinkelsen. Det er åpenbart en grunn til det. Bungie bekrefter endelig at Destiny 2 The Final Shape er forsinket."

"har blitt utsatt til 4. juni. Den offisielle begrunnelsen er at de trenger mer tid til å bli til å bli akkurat det vi ønsker at det skal bli, og til å levere en enda større og dristigere visjon, en visjon som vi håper vil bli vil bli husket og verdsatt i mange år fremover. Det interessante her er at dette betyr at vi forventer at Season of the Wish blir en lang sesong, og ikke en som ender etter tre måneder, slik vi er vant til fra Destiny 2-sesongene. Men Bungie har kommet opp med en løsning på dette, for de har kunngjort at det vil bli en slags en ekstra, mindre sesong som kommer til å bli lagt inn i mellom Season of the Wish og The Final Shape. Det kommer til å bli en to måneders innholdsoppdatering for spillere fra og med april. Så det er kanskje ikke nødvendigvis en hel sesong, men det betyr at vi kan se frem til litt ekstra Destiny 2-innhold mellom disse, disse to vinduene. Det vil si den lange pausen mellom starten på Season of the Wish, som starter i dag, tro det eller ei, og The Final Shape, som kommer ut i juni, vil det ikke være like flatt mot slutten, for det er slik Destiny 2-sesongene er."

"pleier å fungere. De får mye innhold, og så skjer det egentlig ingenting mot slutten. Det er en mye resirkulert innhold helt til det nye begynner å gjøre sin debut. Så ja, Season of the Wish kommer til å fra, som vi sier, slutten av november, fra og med i dag, til trolig slutten av februar. Og deretter april og mai vil vi få denne typen ekstra innhold, som vil ta mer enn en måned."

"oss inn i The Final Shape, der det blir, vel, sesongformatet for det første vil bli satt til fordi de går over til et annet konsept. Og på samme måte vil vi også få den utvidelsen også. Dette er altså planene for hva som kommer til å skje med Destiny 2.
i, jeg vil ikke si umiddelbar fremtid, for vi ser på en åtteårsperiode."

"måneder frem i tid. Men ja, etter hvert som vi vet mer om alt dette, skal vi nok sørge for å holde dere oppdatert. De som spiller Season of the Wish, vil utvilsomt få mange teasere...
og hint om hvordan fremtiden til Destiny 2 vil se ut, inkludert The Final Shape. Så pass på at å dykke inn i spillet igjen for å sjekke ut alt dette. Men ellers, ja, dette er all tiden vi har til rådighet."

"i dagens episode av GRTV News, men vi er tilbake i morgen med ukens neste episode.
Inntil da ønsker vi deg en fin tirsdag, og så ses vi i neste episode.
Ha det bra, alle sammen."

GRTV News

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere