Norsk
Gamereactor
Videos
Halo TV
HQ

GRTV News - Halo: Sesong 2 ser ut til å få premiere i februar

Det ser ut til at vi kan vente oss mer live-action av Master Chief og Cortana i de kommende månedene.

Audio transcriptions

"Hei alle sammen og velkommen tilbake til en ny episode av GRTV News. I dag skal vi snakke om noe som, for å være ærlig, dere kanskje har glemt, fordi det er en det har på en måte, det har på en måte forsvunnet i løpet av de siste månedene, årene, jeg siden den første sesongen kom ut. Det vi snakker om, er Halo. Nå er dette TV-serien har vært i produksjon hos Paramount, og vi fikk den første sesongen i 2021, tror jeg."

"og vi ble fortalt at vi kommer til å få en andre sesong, og så har pandemien åpenbart bremset opp.
og streik og alt mulig annet. Men det ser ut til at sesong to er nesten her, og hvis du kanskje har glemt litt om serien, er det helt forståelig...
fordi den første sesongen kom ut på en strømmetjeneste som var veldig ny på den tiden og ja, og så var det aldri så mye snakk om den andre sesongen før i dag."

"Så la oss gå videre og snakke litt om den nå.
Halo sesong to ser ut til å ha premiere i februar, og Pablo Schreiber og Jen Taylor er tilbake som Master Chief og Cortana tidlig neste år. Det var mange blandede kritikker av Halo-sesongen.
serien på Paramount Plus, ettersom mange Halo-fans mente at den ikke representerte franchisen på en på en god måte og var utvannet med karakterer som ikke hjalp historien. Til tross for dette likevel klart å bli en stor hit for Paramount Plus, og nå virker det som om det snart er tid for for sesong to. Paramount har gjort hele den første sesongen av Halo tilgjengelig på YouTube."

"med den lille haken at det bare gjelder amerikanere. Hvis du bruker et VPN, vil nettleseren opera har et innebygd VPN, er det veldig enkelt å omgå det og se programmet gratis. Interessant beskrivelsen av den første serien på YouTube opprinnelig sluttet med "catch up" før den andre serien.
nye sesongen strømmes 8. februar, og avslører når andre sesong starter. Dette var imidlertid fjernet raskt etterpå, og vi antar at dette kan være ment som en overraskelse i forbindelse med spillets prisutdeling."

"neste uke. Eks-brukeren RevsGaming klarte imidlertid å få bildebevis, som du kan se her i innlegget hans nedenfor. Gleder du deg til å se mer av Master Chief og Quan Ha i sesong to? Og dette er greia her. La meg ta opp tweeten et øyeblikk, bare så vi kan kan se nærmere på den. Helt nederst her er den interessante biten av det som sier at du kan strømme alle episodene av Halo på Paramount Plus og ta igjen det tapte før den nye sesongen strømmes."

"8. februar. Så ja, det ser ut til at den er på vei. Igjen, vi har ikke fått noen offisiell kunngjøring ennå, men dette er et show som er modent for en kunngjøring på Game Awards.
neste uke, som vil finne sted om morgenen den 8. desember for oss i Storbritannia og Europa. Men ja, det er på tide at vi får mer Halo, for dette var en serie som vi har har vært i produksjon en stund. Det gjorde den ikke, etter at den første sesongen debuterte, selv om det kom to middelmådige anmeldelser, tok det ikke lang tid før sesongen så å si kickstartet sin andre sesong."

"sesongens produksjon. Det har altså gått en stund siden innspillingen fant sted, og siden denne sesongens vært klar til, eller vært i postproduksjon og gjort seg klar til lansering. Og det er på tide at den får sin debut. Så vi får utvilsomt en trailer relativt snart som viser mer av filmen.
eventyr mellom Master Chief eller denne live-action Master Chief og live-action Katana. Og når vi vet mer om det, skal vi sørge for å holde dere oppdatert. Men inntil da kan vi vite hva du synes om det. Gleder du deg til mer Halo? Eller er du ikke helt overbevist?
på denne serien ennå? Gi oss beskjed nedenfor, og ellers ser vi deg i neste GRTV News."

"som kommer på mandag. Ha en fin fredag og helg, så ses vi i neste GRTV-nyhetssending.
på den andre siden. Ha det bra, alle sammen."

GRTV News

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere