Norsk
Gamereactor
Videos
HQ

GRTV News - Rykte: Arkane Studios vil kunngjøre en ny tittel på The Game Awards

Kan vi ha en ny Dishonored, Prey, or Deathloop i vente?

Audio transcriptions

"Hei alle sammen og velkommen tilbake til en ny episode av GRTV-nyhetene. I dag skal vi snakke om noe som vi sannsynligvis vet mer om om 18 timer eller noe sånt...
fra når jeg spiller inn dette. Det har nemlig gått et rykte som antyder at det på det tidspunktet Game Awards, som starter like etter midnatt hvis du bor i Storbritannia eller Europa, at Arkane Studios vil komme med en kunngjøring på Game Awards. De kommer til å avsløre en ny tittel på utdelingen. Og når vi sier ny tittel, snakker jeg ikke om et helt nytt spill."

"franchise, som de gjorde med, eller ikke spesifikt en helt ny franchise, som de gjorde med Red Fool eller Deathloop, men bare en ny tittel. Så det kan være en ny franchise eller det kan være en oppfølger. Så uten å være en sak, la oss dykke videre og se hvordan dette ryktet ser ut.
Når Arkane Studios annonserer en ny tittel på Game Awards, virker det som om Dishonoured, Deathloop eller Prey kan få en oppfølger. Det er ikke til å legge skjul på at Red Fool gjorde et innhugg i Arkane Studios' rykte, men det er likevel bare ett dårlig spill i en ellers både god og dårlig spillserie."

"interessant og imponerende merittliste som har vart i over to tiår. Hva Arkane Studios neste tittel blir, er foreløpig ukjent ettersom de ikke har annonsert noe, selv om det ser ut til at vi kan få et svar ganske snart, denne uken. Ifølge den beryktede og ganske nøyaktige lekkasjen, NateTheHate, vil utvikleren avduke en ny tittel i løpet av Game Awards på fredag. Ettersom Arkane har to studioer, ett i Leon og ett i Austin, antar vi at den nye tittelen neste spillet blir utviklet av Arkane Leon. Ettersom Arkane Austin laget Red Fool, som ble lansert på tidligere i år, regnes Leon for å være det viktigste og beste studioet og har tidligere utviklet utviklet Dishonoured 2 og Deathloop. NateTheHate sier at han ikke vet hvilket spill det er snakk om."

"kan være relatert til noen av de tidligere franchisene deres, som Dishonoured, Deathloop eller Prey eller kanskje til og med noe helt nytt. Vi vil hevde at Dishonoured 3 er en av deres det beste alternativet, ettersom dette ble lekket av Microsoft tidligere i høst. La oss spekulere i hva tror du dette handler om?
For det første virker det som et logisk sted for Arkane å komme med en kunngjøring..."

"på Game Awards fordi Arkane har vunnet flere Game Awards i årenes løp. Du vet, Deathloop vant en rekke priser da det ble utgitt i 2021. Så ja, det er ikke sånn, dette studioet har mange forbindelser til denne prisutdelingen. Så det er slett ikke overraskende at dette kommer til å skje, spesielt siden det også er Arkane Leon som vi er med på forventer at denne kunngjøringen blir. Når det gjelder spillet, har vi heller ikke hatt noen skikkelig kunngjøring av et nytt Arkane-spill på en stund. Ja, Red Fool ble lansert tidlig, men det er ikke så lenge siden."

"i år, men vi har faktisk ikke, vi vet faktisk ikke hva Arkane jobber med i år.
neste i offisiell forstand. Ja, det finnes rykter. Ja, det finnes lekkasjer som antyder Dishonored 3 ligger i kortene og er på vei, men ingenting offisielt har blitt kunngjort fra studioet selv. Når det er sagt, når Dishonored 3 nevnes i en haug med Microsoft-opplysninger i forbindelse med Microsofts forsøk på å kjøpe opp Activision Blizzard, som lenge har vært et gått over på dette tidspunktet, og når du ser omtale av Arkane Studios eller Arkane Leon som jobber med Dishonored 3, betyr det antakelig at Arkane Leon jobber med Dishonored 3. Så hvis vi skal sette våre på at noe blir annonsert på Game Awards, er det sannsynligvis at Dishonored 3 blir lansert."

"3 er på vei, og så kommer det, ja, om et par år, noe sånt. Men ettersom vi vet mer, vel, vi vet mer om et par dager, så følg med på Game Awards for å få vite mer.
mer om dette, og forhåpentligvis vil vi kunne komme med litt offisiell informasjon om dette...
ryktet. Men ja, det er alt vi har tid til i dagens episode av GLRTV News. Vi er tilbake nå."

"i morgen med ukens neste episode, som blir den siste etter Game Awards.
Veldig spennende. Men ja, takk for at du så på. Jeg håper dere liker resten av av onsdagen, så ses vi på neste onsdag. Ha det bra, alle sammen."

GRTV News

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere