Norsk
Gamereactor
Videos
HQ

GRTV News - Alle vinnerne fra The Game Awards

Her er alle vinnerne, med Baldur's Gate III og Alan Wake 2 i spissen.

Audio transcriptions

"Hei alle sammen og velkommen tilbake til en ny episode av GRTV News. Dette er den siste av uken, og vi kommer rett fra Game Awards. Showet ble avsluttet for bare noen timer siden.
for bare noen timer siden, og det var mange nyheter, og hvis du vil sjekke ut noen av dem av disse høydepunktene, kan du finne alle trailerne og ulike utviklinger og alt mulig annet på din lokale Gamerex-region. Det vi skal snakke om i dag, er de faktiske vinnerne."

"av selve prisene, for det var ganske mange som vant priser. Så ja, la oss ta en titt på det, så fortsetter vi derfra. Alle vinnerne fra Game Awards. Adam Wake 2 vant mange priser, men Baldur's Gate 3 tok hjem den største. Årets The Game Awards var ikke bare fylt med spennende avsløringer og kunngjøringer, som Arcane Leon som Marvel's Blade, God of War Ragnaroks Valhalla DLC og Baldur's Gate 3 som lanseres Xbox-serien. Hovedformålet med showet er å feire året som har gått så ble det også delt ut priser. Her er alle vinnerne fra The Game Awards 2023. Her er alle vinnerne fra The Game Awards 2023."

"Årets spill gikk til Baldur's Gate 3. Som du kan se, er dette de nominerte og vinnerne.
Baldur Din Gwon er vinneren. Baldur's Gate 3 ble altså årets spill. Alan Wake 2 vant Beste spillregi. Alan Wake 2 vant også prisen for beste fortellerstemme og beste art direction, så Alan Wake 2 ble årets spill.
Wake 2 hadde en ganske god dag. Best Score on Music gikk til Final Fantasy 16, mens Best Lyddesign gikk til Hi-Fi Rush. Neil Newman vant prisen for beste skuespillerprestasjon for sin rolle som Astarion."

"i Baldur's Gate 3. Chia vant Games for Impact. Cyberpunk 2077 for beste pågående spill.
Sea of Stars vant Best Indie Game, mens Cocoon vant Best Debut Indie Game. Honkai Star Rail vant Beste mobilspill. Baldur's Gate 3 vant Best Community Support. Resident Evil Village vant prisen for beste VR slash AR-spill. Forza Motorsport vant prisen for innovasjon og tilgjengelighet."

"Armored Core 6 for Rubicon vant prisen for beste actionspill, mens Legend of Zelda Tears of the Kingdom vant prisen for beste VR slash AR-spill.
Beste action- og eventyrspill. Baldur's Gate 3 vant ikke overraskende prisen for beste RPG, mens Street Fighter 6 tok prisen for beste kampspill. Super Mario Brothers Wonder, en av spillets eneste priser, vel å merke, tok prisen for beste familiespill. Forza Motorsport tok prisen for beste sport/racingspill. Pikmin 4 endte med å vinne prisen for beste sims-/strategispill, mens Baldur's Gate 3 vant prisen for beste flerspillerspill."

"Årets innholdsskaper gikk til Ironmouse. Beste esportutøver gikk til Faker. Årets beste esportutøver Årets trener gikk til Potter. Beste esportsbegivenhet gikk til League World Championship, og beste esportsutøver gikk til spill var Valorant, mens det beste esportslaget var JD Gaming. Og til slutt har vi prisen for mest etterlengtede spillet for 2024, som gikk til Final Fantasy 7 Rebirth, før beste filmatisering."

"ble vunnet av The Last of Us. Så det viktigste å ta med seg fra dette er at vi på en måte forventet tre at det var Baldur's Gate 3, Alan Wake 2 og Legend of Zelda som skulle lede an i konkurransen.
Tears of the Kingdom. Zelda vant én pris sammen med Pikmin 4 og Super Mario Brothers Wonder.
og Nintendo hadde en ganske god kveld, klarte Alan Wake 2 å vinne tre priser, tre større og Baldur's Gate 3 ledet an med enda flere priser enn det. Så ganske en stor kveld for akkurat disse. Du vet, det er mange forskjellige spill som fikk priser."

"feiret av forskjellige grunner, selv om showet i seg selv var en litt merkelig kveld.
på grunn av det faktum at du vet at dette først og fremst er en prisutdeling, eller det bør være en prisutdeling, først og fremst for å fremheve de utrolige skaperne og utviklerne som har bidratt til laget disse spillene som vi alle elsker så høyt. Men av en eller annen grunn er det slik at når det gjelder disse showene forventer vi mange kunngjøringer, så du får alle disse store trailerne, og så mellom trailerne du vet, bare en slags samling av en haug med priser. Her er det beste eventyrspillet, her er prisen, Her er det beste kampspillet, her er prisen. Det er liksom ingen pauser mellom og ingen mulighet for disse utviklerne til å feire prestasjonene sine. Så det er mildt sagt en merkelig tilstelning, til og med."

"selv om de faktiske kunngjøringene vi fikk, var ganske spennende. Mange store nyheter og avsløringer, inkludert, som Arik skrev i nyhetssaken, Arcane Leon som jobber med et Marvel's Blade-spill, Monster Hunter Wilds, tror jeg det heter, kommer i 2025. Det er en Jurassic Park-action eventyrspill på vei. Det er mange forskjellige spennende ting på vei, så husk å gå til din lokale Game Rats-region for alt dette og mer til. Ellers er det all tiden vi har til rådighet for dagens episode av GRTV News, så vi er tilbake etter helgen, antar jeg. Ha en fin helg Ha en fin fredag, så ses vi i neste episode. Ha det bra, alle sammen."

GRTV News

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere