Norsk
Gamereactor
Videos
HQ

Spill å se etter i 2024

2023 var et helt fantastisk år, men se hvordan 2024 ligger an når vi dykker ned i de beste utgivelsene for neste kalenderår.

Audio transcriptions

"2023 har vært og er nå borte, og med det er alle øyne nå rettet mot neste kalenderår. 2024 ser ikke ut til å bli et like godt år som 2023, men det gjør ikke endrer ikke det faktum at det er noen absolutte korkere å se frem til. Så med 12 måneder av kamper på vei, her er kampene du kan glede deg til i 2024."

"Prince of Persia er tilbake. På en måte. Ubisoft vender tilbake til sin berømte plattformspillserie, om enn med en annen hovedperson i hovedrollen. The Lost Crown utforsker hva som skjer når prinsen blir bortført, og en gruppe mektige udødelige får i oppgave å finne og redde prinsen.
redde den ikoniske figuren."

"Det er offisielt, The Last of Us har nå flere remastere og remakes enn ekte spill. Lag av det hva du vil, men hvis du ennå ikke har opplevd Naughty Dogs kritisk viktige The Last of Us kritikerroste oppfølgeren, er det på tide nå. Spillet kommer med en ny roguelike-modus, oppdatert grafikk og en The Last of Us Part 2 remaster tar oss tilbake til zombieapokalypsen i januar."

"2023 var et fantastisk år for jagerfly, men en av de tre store bestemte seg for å spare sitt siste utgivelsen til 2024. Tekken 8 gir oss mer av de 3D-kampene vi elsker, med nye og tilbakevendende figurer, nytt gameplay og en historiemodus sammen med en hel rekke andre funksjoner som gjør at vi gleder oss til å spille Tekken 8 i begynnelsen av året."

"Å starte avsløringstraileren med en naken protagonist er absolutt én måte å selge et spill, men det er nettopp denne typen eksentrisitet som får oss til å vende tilbake til Like A Dragon.
serien igjen og igjen. Vi har hatt et par Like A Dragon-spill som har blitt lansert i 2023, men Infinite Wealth er det neste hovedspillet i serien, og det kommer til å bli et av de mest spennende lengste spillene i serien."

"Etter en rekke forsinkelser er Suicide Squad Kill the Justice League nesten her. På Først fikk dette plyndringsskytespillet fra Rocksteady mye kritikk, men i det siste har det blitt ser det ut til at det har blitt gjort noen forbedringer. Om det er nok til å holde spillet oppe, er ikke sikkert.
Arkham-franchisens høyder gjenstår å se, men du kan ta en titt på det selv i februar."

"Med Persona 5 Tactica som kommer i slutten av 2023, utforsker Atlus ytterligere Persona-serien med Persona 3 Reload i februar. Denne nye versjonen av det berømte rollespillet forbedret grafikk og spillopplevelse, samtidig som det ikoniske og elskede originalspillet utvides.
historien med ekstra voiceover og nye interaksjoner og scener."

"PlayStation kommer til å gjøre det utenkelige i begynnelsen av 2024. For å sparke i gang porteføljen for året, lanseres Helldivers 2 samtidig på PS5 og PC, noe som er en stor forandring med tanke på med tanke på at PC-spillere ofte må vente i 18 måneder eller så før de får sjekke ut de nyeste PlayStation-eksklusivt. I dette actionskytespillet skal spillerne skyte ned monstre og romvesener i en fiendtlig galakse, alt i frihetens navn."

"Dontnod tok den svært intelligente avgjørelsen å avstå fra å lansere Banishers i november.
Ghost of New Eden, og satser i stedet på februar som det perfekte tidspunktet for å lansere det lovende action-eventyrspill i stedet. Med en spillestil og et oppsett som minner om God of War, er dette et tar denne overnaturlige, historiedrevne tittelen spillerne med til et mytisk 1600-tallets Nord-Amerika for å jakte på spøkelser og gjenferd og beskytte pionerene i dette farlige nye landet."

"Nintendo presenterte planene sine for en hel rekke Mario Universe-spill i det siste Nintendo Direct i 2023, og som en del av dette fikk vi en første titt på det kommende Mario Universe-spillet.
av Mario vs. Donkey Kong. Nei, dette er ikke et spill som handler om å klatre på stillaser og unngå tønner, det er et nyinnspilt Game Boy Advance-puslespill der Mario må bruke plattformspillet sitt for å finne tilbake stjålne mini-Marios som den gigantiske apen har tatt."

"Vi er ganske sikre på at Ubisoft faktisk kommer til å lansere dette spillet i 2024, men hvis utviklingen den siste tiden har vært noe å gå etter, kan vi ta feil. Skull & Bones tar spillerne med til de syv hav der de plyndrer og plyndrer seg vei til berømmelse i denne piratsimulatoren som ble utviklet etter det briljante Assassin's Creed 4 Black Flag."

"tok verden med storm.
Square Enix gjør seg klare til å lansere den etterlengtede oppfølgeren til Final Fantasy 7 Remake i hendene på fansen. Dette er det andre av tre kapitler som skal gi fansen oss en ny versjon av det berømte JRPG-spillet, og i Final Fantasy 7 Rebirth utforsker Cloud og gjengen nye steder og møter nye folk mens de fortsetter å stoppe Sephiroths forsøk på å kontrollere verden."

"Alone in the Dark var opprinnelig planlagt å debutere i 2023, men de bestemte seg for å vente til den nye året før den debuterte, før den ble utsatt enda en gang for å unngå ferieavvikling.
for utviklerne. Med David Harbour og Jodie Comer i de to hovedrollene, er denne med David Harbour og Jodie Comer i hovedrollene, vil dette survival horror-spillet gi en skremmende start på året."

"Det siste året har vi sett litt av en Mario Rebirth med Super Mario Bros Wonder, et remastret Mario Bros, remaster av Super Mario RPG og selvfølgelig den bombastiske suksessen til Super Mario Bros.
film. I mars er det Peachs tur til å få en del av rampelyset når hun spiller hovedrollen i sin egen eget spill, der hun kjemper mot Grape og Sour Bunch for å redde Sparkle Theatre."

"Det anerkjente studioet som står bak Nioh- og Ninja Gaiden-spillene, har gitt oss noe som er litt annerledes neste år. Rise of the Ronin følger en navnløs kriger som går sin egen vei.
i 1800-tallets Japan, og byr på en nydelig verden, en episk historie og noen nye, dynamiske og tilgjengelig kampmekanikk. Hvis du er ute etter å utforske et autentisk innblikk i Japan, bør du holde utkikk etter dette spillet."

"Black Myth Wukong imponerer oss fra første trailer og ser ut til å være en visuelt imponerende spill, som setter oss i rollen som selveste apekongen i en filmatisering av det 16. århundre.
århundrets roman Reisen mot vest. Vi skal bekjempe monstre og reise gjennom en levende fantasiverden, og det er soul's like fra den kinesiske utvikleren Game Science."

"Har du noen gang ønsket å vite hvordan det føles å være en biologisk stridsvogn? Warhammer 40 000 Space Marine 2 vil tilfredsstille manges kampfantasier når det kommer i september, I Space Marine 2 får spillerne ta på seg rollen som Titus mens han skjærer og skyter seg gjennom horder av tyranider.
som truer imperiets sikkerhet."

"Ved å bruke Vin Diesel som utøvende produsent og gi ham en nøkkelrolle i historien, har Ark 2 har store ambisjoner når det gjelder blant annet fortelling og spillbarhet. Det nylig utsatte for at wildcard-studioene skulle få tid til å forbedre spillet, og det kommer til å bli en betydelig forskjeller mellom Ark 2 og forgjengeren. Souls-lignende kamper, streng tredjepersonsmekanikk og kun primitive våpen er bare noen av måtene dinooverlevelsesopplevelsen din vil bli endret på."

"endre seg neste år.
Det er lenge siden sist vi har sett et fantasy-rollespill fra Obsidian, men neste år kommer det men neste år tar ventetiden forhåpentligvis slutt med lanseringen av Avowed. Spillet utspiller seg i samme verden som Pillars of Eternity, og Avowed tar oss med på en episk reise til de levende landene for å undersøke rykter om en pest som sprer seg."

"Til tross for tittelen er Greedfall 2 faktisk en forhistorie, som utspiller seg tre år før historien i det første spillet. I stedet for å spille som en av kolonisatørene, skal vi denne gangen rollen som et av de koloniserte Tierra Ferdie-folkene og ser oss selv bli rykket opp med roten.
fra landet vi en gang kalte vårt hjem. Med forbedrede valgmuligheter i historien og smartere kunstig intelligens i sin vil fans av det første Greedfall være på utkikk etter en prequel eller oppfølger."

"Det opprinnelige Hades vant en rekke priser i 2020. Man kan trygt si at at forventningene til oppfølgeren er høye, men Supergiant Games vil lansere Hades 2 i løpet av neste år.
år, kan vi ikke si annet enn at vi er spente. Nå som vi prøver å bryte oss inn i underverdenen, kan vi ikke annet enn å glede oss.
i stedet for å komme oss ut av den, kommer det til å bli nye fiender, vennlige ansikter, ekstra mekanikk og mer å se frem til."

"Supermassive Games tar over som hovedutvikler for indie-horror-serien, og nå er Tarsier har gått videre til grønnere beitemarker. Men bare fordi det er et nytt studio som står bak kommende prequelen, betyr ikke det at vi ikke kan glede oss til seriens tilbakekomst.
karakteristiske, foruroligende og skumle skrekkelementer."

"Du kjenner kanskje til dette spillet som Luigi's Mansion 2 HD eller Luigi's Mansion Darkmoon, men uansett hva det er navn du kjenner det under, er dette den oppdaterte versjonen av oppfølgeren til det første Luigi's Mansion 2 HD.
jaktutflukt. Med oppdatert HD-grafikk og en historie som er bevart fra den gang Luigi var på spøkelsesjakt.
tittelen først debuterte i 2013, vil dette spillet gjøre Luigi's Mansion-fansen glad."

"til det fjerde spillet forhåpentligvis kommer.
Nå som vi nærmer oss lanseringen av det vi virkelig håper blir kjent som Super Nintendo Switch, og Nintendo har gitt oss en rekke oppdaterte versjoner av tidligere ikoniske titler. Den neste på listen er Paper Mario The Thousand Year Door, som kommer tilbake med forbedret grafikk og gir spillerne muligheten til å gjenoppleve dette fantastiske eventyret."

"GSC Game World har blitt møtt med utviklingsutfordringer som få hadde forventet.
for to år siden, da utvikleren har fått i oppgave å lage sin stalker-oppfølger samtidig som de står overfor en fullskala militær invasjon. Men det har ikke hindret teamet i å legge ned mye arbeid i å skape en ny på oppfølgeren, som forventes å debutere i løpet av året."

"Ninja Theory har tatt seg god tid til å skape oppfølgeren til det fantastiske Hellblade Senua's Senua's Sacrifice, og å dømme ut fra de glimtene av spilling vi allerede har sett, har det vært til stor nytte.
det beste. Senua's Saga Hellblade 2 er fortsettelsen på eventyret til den psykoserammede hovedpersonen.
mens hun utforsker et plaget og foruroligende viking-Island."

"Det er en stund siden vi har fått et nytt spill basert på South Park, men Snow Day ser ut til å være å være nettopp det. Cartman, Stan, Kyle og Kenny er tilbake, og i 3D-form, i et eventyr som der gjengen soler seg i en whiteout mens de får i oppgave å redde verden mens skolen er i full gang.
er avlyst på grunn av frostværet."

"Massive har hatt det utrolig travelt i det siste, for først i desember lanserte utvikleren en ny versjon av Avatar Frontiers of Pandora, men i 2024 kan vi glede oss til det lovende Star Wars Outlaws, en action- og eventyrtittel som kretser rundt en ny karakter basert i et galakse langt, langt borte, der spillerne er på flukt fra et imperium som stadig nærmer seg."

"Telltale er tilbake! Etter noen turbulente år er det fortellertunge eventyrspillet Telltale tilbake.
utvikleren ga oss The Expanse, en Telltale-serie i fjor, og har nå tenkt å endelig lansere den etterlengtede The Wolf Among Us-oppfølgeren i år.
Bigsby og gjengen vender tilbake, og The Wolf Among Us 2 vil utforske de neste kapittel i den eventyrlige fantasy-krimien. 2024 ser ut til å kunne by på utallige lovende Videospill, så følg med når vi i tiden som kommer går nærmere inn på nye og spennende utgivelser for hver måned, og vi begynner med januar."

Forspill

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere