Norsk
Gamereactor
Videos
HQ

Skjermtid - 2024

Vi tar en titt på de største og mest spennende filmene som debuterer på kino i 2024.

Audio transcriptions

"Nå som 2023 er tilbakelagt, er det på tide å rette oppmerksomheten mot 2024 og hva denne året har å by på for filmfans. Selv om vi nylig har begynt å inkludere TV-serier og nye tilskudd og strømmeplattformer i våre Screen Times, mens vi ser på hva vi de neste 12 månedene, fokuserer vi utelukkende på kinofilmer, og å dømme etter antall premieredatoene vi allerede kjenner til, er det mye å glede seg til. Men før vi dykker ned i denne utvidede utgaven av Skjermtid, vil jeg minne om at vi har basert vår på en britisk utgivelseskalender, så husk å sjekke lokale lister og datoer."

"Vi innleder året med en splitter ny actionfilm, ledet av alles favoritt briten Jason Statham med den raspete stemmen. I The Beekeeper tar Statham en brutal hevn på de som ikke har som avslørte hans hemmelige identitet som hemmelig spesialagent for verden.
Etter to tiår får den originale Mean Girls et nytt strøk maling. The Mean Girls of 2024 kommer til å by på store forandringer. En ny rollebesetning, noen musikalske innslag og mer vil bringe den klassiske komedien til en ny generasjon. Men for de eldre fansen er det også noen som kommer tilbake."

"skuespillere for å holde nostalgien ved like.
En spionromanforfatter, ekte spioner, masse action og eksplosjoner og en katt i en ryggsekk.
Alt dette og mer til kommer på skjermen i begynnelsen av februar når Argyle lanseres. På vei fra folkene bak Kingsman og Kick-Ass, følger Argyle en romanforfatter som blir brakt inn i en den underjordiske verdenen av spioner og syndikater."

"Etter lanseringen av Super Mario Bros-filmen er Illumination nå klar med en ny animert eventyr. Denne gangen skal vi følge en andefamilie på deres reise til en ny verden.
for livet. De begynner i New England, reiser gjennom New York og hele veien til New York.
til Jamaica i denne muntre komedien."

"Wrestling er fake, det vet vi alle sammen. Men noen ganger er historiene altfor ekte. Jernkloen har blant andre Zac Efron og Jeremy Allen White i hovedrollene som Von Erich-brødrene som skapte historie.
i wrestlingverdenen på 1960-tallet. De ble presset av sin far til å bli de beste de kunne bli.
de kan bli, tar familiens historie raskt en mørk vending."

"Vi kan ikke tro at de har laget Morbius for kvinner. For å være helt seriøs, Madam Web er den nyeste Sonys spin-off i sitt eget edderkoppunivers. Med Dakota Johnson i hovedrollen som den titulære Madam Web, og i filmen skal hun og tre edderkoppkvinner bekjempe en skurk som har evnen til å gjøre se inn i fremtiden."

"Etter at skuespillerstreiken førte til at Dune Part 2 ikke fikk den planlagte utgivelsesdatoen neste vår.
kan vi endelig vende tilbake til Arrakis. Med utgangspunkt i andre halvdel av den første Dune-boken, vil vi Paul Atreides komme til makten på ørkenplaneten mens han søker hevn over Harkonnens.
Hvis du liker sci-fi-epos, bør du ikke gå glipp av denne."

"Ryan Gosling, en av Hollywoods heteste skuespillere for tiden, spiller hovedrollen i denne actionkomedien.
film der han spiller sammen med Emily Blunt, som portretterer en tidligere stuntmann som blir tatt i opp i alle slags sprø påfunn i jakten på en forsvunnet filmstjerne. Med Aaron Taylor Johnson også er med, ser The Fall Guy ut til å bli en av mars måneds største filmer."

"Etter tre fantastiske hovedfilmer gjør Dreamworks' legendariske animasjonsserie comeback.
I denne filmen skal Poe kjempe mot en ny skurk, Kameleonen, som kan skifte form.
til mektige kung fu-mestre. Forhåpentligvis vil denne filmen leve opp til forventningene som ble skapt med forrige trilogi."

"Når det skjer noe merkelig i nabolaget ditt, er det bare én person du kan ringe. Ghostbusters Frozen Empire er oppfølgeren til den rebootede filmserien, der Finn Wolfhard, McKenna, Gwen Grace, Paul Rudd og resten av teamet jobber sammen med Bill Murray, Dan Aykroyd, Ernie Hudson og den gjenværende originalgjengen for å stoppe et iskaldt angrep på New York City."

"Du har sett kjempeapen og den radioaktive øglen kjempe mot hverandre og en felles trussel, og nå ser vi sistnevnte skje igjen. Godzilla X Kong The New Empire ser urduoen slå seg sammen for å ta fatt på en annen potensiell verdensødeleggende katastrofe, i en film som lover enorme mengder ødeleggelse og kaos."

"Chris Pratt har kanskje en av verdens beste agenter. Ikke bare klarte han å få rollen som Mario i år, men neste år skal han spille en av de mest berømte kattedyrene i verden.
på planeten. Garfield-filmen vil inneholde alt du forbinder med den feite katten.
Litt mindre hat mot Ådi, noen vitser til kameraet og masse lasagne å spise."

"Det er lenge siden sist vi fikk et innblikk i hvordan verden kunne sett ut hvis apene tok over. I den siste Planet of the Apes-filmen hopper vi frem i tid, forbi Caesars tidsalder og inn i en ny æra der vi følger hans forfedre. Med herredømmet er for lengst over, og i Kingdom of the Planet of the Apes får vi se våre fjerne forfedre etablere seg i sin nye verden."

"Etter suksessen med den storslåtte Mad Max Fury Road er Furiosa en spin-off som utforsker opprinnelsen til den frafalne postapokalyptiske krigeren, før hun slår seg sammen med Mad Max.
Max. Denne episke historien har Anya Taylor-Joy i hovedrollen, og Chris Hemsworth er også med i filmen.
har en birolle."

"Imaginary Friends er en komedie med en av de mest spennende rollebesetningene du får se i 2024.
film som følger en ung jente som, etter å ha gjennomlevd en vanskelig opplevelse, får en evnen til å se fantasivenner som de voksne har forlatt.
Med Emily Blunt, Ryan Reynolds, Matt Damon, John Krasinski, Steve Carell, Sam Rockwell, Phoebe Waller-Bridge, Vince Vaughn, Awkwafina og flere andre medvirker, ser dette ut til å bli til å bli vårens store komediesatsing."

"I Pixars neste storfilm vender animasjonsstudioet tilbake til en av sine nyere filmer.
IP-er. Etter en ni år lang pause gir Pixar oss endelig en oppfølger til Innsiden ut, med denne oppfølgeren ser vi hvordan Emotions-gjengen blir overveldet av nye Emotions som slutter seg til dem.
samtidig som programleder Riley møter utfordringene ved å være tenåring."

"Mens Madame Web debuterer tidlig på året, har Sony spart Kraven the Hunter til sent på året.
sommeren med denne installasjonen i Spider-Verse, som dreier seg om Aaron Taylor-Johnsons Sergey Kravinoff i hans streben etter å bli verdens beste jeger. Med Russell Crowe og Ariana DeBose vil denne filmen gi oss en mørkere superheltfortelling."

Forspill

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere