Norsk
Gamereactor
Videos
HQ

Screen Time - Januar 2024

Vi tar en titt på de største seriene og filmene som debuterer på strømmetjenester og kino i løpet av årets første måned.

Audio transcriptions

"2024 er her. Vi har allerede tatt en titt på hva det nye året kommer til å by på.
for filmfans, men nå vender vi oppmerksomheten tilbake til et månedlig tema og fokuserer utelukkende på på januar 2024. Det kommer en hel rekke spennende filmer og TV-serier, både på kino og på TV."

"og på strømmetjenester, har vi nok en gang basert våre valg på en britisk lanseringsplan, så husk å sjekke lokale lister og datoer for å være sikker på at du ikke går glipp av noe av disse lovende prosjektene. Med dette i bakhodet kan vi sette i gang med de første filmene.
i 2024."

"Den anerkjente skrekkprodusenten Blumhouse har hatt litt av et 2023. I løpet av året kom store suksesser som Five Nights at Freddy's, Insidious The Red Door og The Exorcist Believer.
men selv med all denne suksessen viser den ingen tegn til å roe seg ned. Night Swim sparker i gang 2024 med et uhyggelig smell, der vi følger en familie som oppdager at en ondskapsfull kraft lurer i svømmebassenget i sitt nye hjem."

"Vi bytter ut den dårlige CGI-en og det uoversiktlige multivers-plottet med en mer grusom setting, Devil's Echo ser ut som miniserien fansen har ventet på lenge. Følgende Maya Lopez, som må ta konsekvensene av handlingene sine i New York, og i serien får vi også se fansens favorittkarakterer som Daredevil og The Kingpin tilbake."

"Dette er nok litt vanskelig å selge for noen, men hvis du er fan av den greske filmskaperen Yorgos Lanthimos' andre verk, kommer du sannsynligvis til å like Poor Things. Emma Stone spiller Bella Baxter, et slags kvinnelig Frankensteins monster som er ute etter å finne sin frihet og sin oppleve alt hun kan i sitt nye liv."

"Hvis du setter deg ned på kino i håp om at The Beekeeper skal være en rolig, hjemmekoselig historie om en mann og hans kjærlighet til bigårder, har du uflaks. En klassisk Jason Statham-actionfilm, filmen følger vår kjære Flintskalle på jakt etter hevn når han blir avslørt som en av de som har gjort det.
å være en tidligere agent for den mektige organisasjonen kjent som Birøkterne."

"Hva ville du gjort for en million dollar? Antakelig mye. I hovedpersonen Tommys tilfelle er det ikke så rart.
i Self Reliance, er han villig til å sette livet på spill når han må overliste jegerne som prøver å drepe ham i et dødelig spill. Hva er vitsen? Tommy kan ikke angripes så lenge han er i live.
ikke er alene, men vennene og familien hans tror ikke at spillet er ekte."

"Når en jubileumsmiddag går fryktelig galt, finner Jack og Emma ut noen store hemmeligheter om hverandres fortid. Nærmere bestemt er Emma, spilt av Kaylee Cuoco, leiemorder, og hun er en i jakten på kjærligheten reiser Jack over hele verden for å hjelpe henne.
F. Gary Gray, regissøren av The Italian Job, er tilbake med en av de mest realistiske filmene i umulige kuppene som er filmatisert. Kevin Hart og gjengen hans planlegger det største ranet i verden."

"når de forsøker å stjele en halv milliard dollar sammen med et fly mens begge befinner seg i 40 000 fots høyde.
i luften.
True Detective jakter kanskje fortsatt på draken fra den utrolig briljante første serien.
serien, men det betyr ikke at hver ny sesong av antologiserien ikke har noe å by på."

"Night Country er seriens fjerde sesong og kan som vanlig skilte med en stjernespekket rollebesetning, et godt manus og et friskt, skremmende mysterium å fortape seg i.
Tjue år etter at originalen definerte en egen undersjanger av komediefilmer, kommer The Mean Girls tilbake med en musikalsk vri. Mean Girls er kanskje ikke like giftige som originalen, men de er tilbake med en musikalsk vri."

"filmen, men den vil garantert tiltrekke seg jentefilmfans over hele verden.
Det kan kanskje virke litt merkelig at en film med juletema har premiere i januar, men fra kritikermottakelsen The Holdovers allerede har fått i USA, kan det kanskje være verdt å komme i julestemning denne måneden. The Holdovers følger en prep school som må bo sammen med studenter på campus som ikke har noe sted å dra i julen, og som pause."

"Vi er alle på utkikk etter et bedre liv, og når Clarence, en mann som ikke har lykken med seg, ser messias' skikkelse, bestemmer han seg for å snu lykken, og risikerer alt for å få et bedre liv.
for å følge den guddommelige veien. The Book of Clarence har talentfulle skuespillere på rollelisten, blant andre Lakeith Stanfield, James McAvoy og Benedict Cumberbatch."

"Basert på livet til den beryktede kokainsmugleren Griselda Blanco og Sofia Vergara blir hovedpersonen i denne Netflix-miniserien, der hun skaper en av de mest kjente og mest lønnsomme kartellene i historien.
Ved Grayskulls kraft er He-Man tilbake. En oppfølger til den animerte serien fra 2021."

"Masses of the Universe Revelation, Masses of the Universe Revolution ser på teknologi kamp mot makt og magi når den nymekaniserte Skeletor ser ut til å true Eternia.
med kraften fra hovedkortet.
Fargen lilla er basert på romanen fra 1982 og etterfølgeren til filmen med samme navn fra 1985."

"følger Celie, en ung kvinne som møter mange vanskeligheter i livet sitt, men som finner styrke og vennskap i det nyvunne søsterskapet med en lokal sangerinne og stedatteren hennes.
Barry Keoghan, Austin Butler og flere andre har hovedrollene som flyvere i Apple TVs miniserie fra krigens dager.
som flyr bombeflyet Flying Fortress. Bak fiendens linjer og åtte kilometer over bakken, må de kjempe mot en tilsynelatende endeløs horde av tyske jagerfly."

"Og dermed er nok en episode av Skjermtid over. Husk å bli med oss neste måned når vi dykker ned i og utforsker hva februar 2024 har å by på for film- og TV-fans."

Forspill

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere