Norsk
Gamereactor
Videos
Like a Dragon: Infinite Wealth
HQ

Like a Dragon: Infinite Wealth - Videogjennomgang

Kiryu og Ichiban er tilbake i Like a Dragon: Infinite Wealth, men er det siste JRPG-spillet fra Ryu Ga Gotoku en gullgruve?

Audio transcriptions

"Det er ikke lett å plassere Yakuza-serien i spillernes bevissthet. Enten elsker man den eller så vil du ikke ha noe med den å gjøre. Det endret seg da mainstream-markedet åpnet seg for Yakuza-serien.
serien i 2020 da Ryu Ga Gotoku bestemte seg for å gå over til turbasert RPG-modus i Yakuza Like a Dragon. Like a Dragon Infinite Wealth la med en gang kortene på bordet for Ichiban Kasugas eventyr med Mii i serien, selv om det faktisk har blitt hintet om det i historien."

"i årevis i tidligere deler. Alle brikkene er lagt ut på brettet for spillet.
begynner på Hawaii. Uten å gå inn på for mange detaljer, utover det studioet har allerede har antydet i trailerne, har det gått nesten fire år siden slutten på Yakuza Like en drage. Gjennom en rekke omstendigheter havner Kasuga og vennene hans i en ny situasjon."

"i trøbbel igjen, bestemmer Ichiban seg for å reise til Honolulu for å lete etter sin biologiske mor.
Der støter han på en konspirasjon som involverer ham selv og de store kriminelle gjengene på Hawaii.
Sammen med dragen fra Dojima og noen nye allierte på øya, slår Ichiban seg gradvis sammen med den helten alle ser i ham. Uendelig rikdom markerer avslutningen på mange av de mange av historiene siden Yakuza 0, og selv om du fortsatt vil ha det gøy hvis dette er første gang du spiller Like a Dragon, vil spillet spesielt belønne fans av serien som har vært med lenge. Men vær oppmerksom på at følelsene står i kø fra start til slutt, så det er bra at vi i det minste befinner oss i en tropisk paradis."

"Å flytte historien om Like a Dragon ut av Japans grenser er kanskje noe av det mest viktigste endringene i serien, men i praksis er det ikke en like dramatisk endring som i de andre som det kan virke. Ja, de solfylte, fargerike, ville avenyene i Honolulu har ikke mye å by på.
mye til felles med de grå smugene i Ijincho, Kamurucho eller Sotenbori, men innbyggerne oppfører seg på samme måte. Det er et sterkt japansk nærvær, og generelt sett følger alt det som det samme mønsteret på verdenskartet, som også er det største i serien så langt."

"Det er nå blitt enklere å bevege seg rundt, som for eksempel gatesurferen, og prosessen å få tak i drosjer er også blitt enklere. Ikke alt er perfekt i paradiset og Hawaii er fullt av kjeltringer, gangstere, mafiosi og alle mulige slags fiender.
å slå. Kampene følger samme mønster som i den forrige hovedtittelen i serien, selv om studioet ser ut til å ha lagt merke til hvor ubehagelig det var å bevege seg rundt."

"med så mange kamper i world events. Nå er det færre grupper som vandrer rundt i gatene, men du vil alltid finne en i nærheten av skatter eller snarveier.
Når du nærmer deg denne fienden eller gruppen av fiender, vil du gå inn i den endrede virkelighetstilstanden som Ichiban ser. I kamp har fiendens AI blitt oppdatert, og egenskapene og hvordan de fungerer på skjermen har også blitt justert. Det finnes nå flere typer kombinasjoner og flere muligheter for angrep, men områdeevnene vil også avhenge av hvor den aktive karakteren befinner seg."

"Det ser imidlertid ut til at noen av feilene i Yakuza Like a Dragon ikke har funnet sin løsning.
i Infinite Wealth. Yrker føles fortsatt som en måte å strekke ut opplevelsen på, og enkelte fienders statistikk er til tider inkonsekvent. Bortsett fra noen mindre klager, er det alt i alt leverer kampene nok en gang en god opplevelse."

"Det andre flotte aspektet ved Infinite Wealth er det sekundære innholdet. Minispillene er nok en gang en kilde til spilleglede. Og variasjonen er større enn noensinne, alle med skarp og bitende humor. Vi har også den allerede avslørte Crazy Taxi Delivery Man.
app, den Tinder-lignende datingapp-simulatoren og de nye Sega Arcade-spillene. Og kanskje der konseptet har utviklet seg mest, er Tsujimon."

"Nå holder det ikke bare å observere og beseire fiender for å legge dem til i Tsujidex, vi må ta dem til fange, slik at de kan slutte seg til oss og sette sammen et balansert team som vi kan for å konkurrere mot andre Tsujimon-trenere i treveiskamper. Ja, du har nå en Pokemon-opplevelse i Like a Dragon. Det finnes til og med Tsuji-stopp og raids som om det var Pokemon Go. Det er helt sprøtt."

"Men Tsujimon har ikke bare sin egen historie, de er også en viktig del av Infinite Wealths virkelig fantastiske minispill, Dondoko Island. Simulatoren som går ut på å drive et feriested på en øde øy.
øy har vist seg å være nok et godt trekk av utviklingsteamet. Ichiban vil må hjelpe til med å forvandle en øy som har vært brukt som ulovlig søppelfylling til et 5-stjerners feriested der for å tjene masse penger, som han så kan bruke i hovedspillet. Unødvendig å si at når du først har prøvd det, kommer du ikke ut av det på flere timer. Du glemmer nesten hva du gjorde før du begynte å felle trær, fange insekter, fiske eller bygge møbler."

"og bygninger for kundene dine. Og det kan du også gjøre ved hjelp av Tsujimon.
Dondoko Island er kanskje det beste minispillet i hele serien, selv om det å generere penger ikke er like flytende som i Sweet Ichiban. Minispillet har en lengre syklus for å generere fortjeneste, noe som også forlenger tiden og pengene som trengs for å investere i utstyr."

"Igjen, dette er bare en del av det Like a Dragon Infinite Wealth har å by på. Ryu Ga Gotoku har klart å utvide og videreutvikle ikke bare JRPG-systemet i serien, men også fortellingen, karakterutvikling og ekstra innhold. I tillegg til å være bedre på nesten alle områder og tilby en spillopplevelse som ingen andre kan matche, er det også litt av et teknisk vidunder. Det krever mindre enn 55 GB plass på en PS5 SSD og har en detaljrikdom i ansiktsuttrykk og scenarier som er helt unik, belysning og ytelse som så mange AAA-spill med større budsjett kunne ønske seg. Det overgår Yakuza Like a Dragon på alle måter, og avslutningen setter en lys horisont for serien."

Anmeldelser

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere