Norsk
Gamereactor
Videos
Tekken 8
HQ

Tekken 8 - Videogjennomgang

Vi har kjempet for å bli King of the Iron Fist i den nyeste tittelen i den legendariske kampspillserien.

Audio transcriptions

"For et fantastisk fighting-år vi har hatt, med Street Fighter 6, Mortal Kombat 1 og og nå Tekken 8 i løpet av bare 9 måneder, og på toppen av det hele har vi også hatt Det første spillet har vært veldig bra, og nå lurer du sikkert på hvordan Tekken 8 står seg i forhold til det andre."

"sammenlignet med disse gigantene. Svaret er: helt greit. Det har skjedd mye siden Tekken 7, og det er ikke bare ikke minst på den tekniske fronten, der Bandai Namco har endret grafikkmotoren fra Unreal Engine 4 til Unreal Engine 5, og i tillegg har de oppdatert online-tilbudet kraftig.
og nok en gang levert en innholdsrik kampanje."

"Som vanlig når det gjelder kampspill, er de aldri morsommere enn når du kjemper mot vennene dine i knallharde kamper, enten det er lokalt eller online. Hele systemet i Tekken 8 er designet for å få deg raskt inn i kampens hete. Nøkkelen til dette er den nye Heat-systemet, som belønner deg for å banke opp motstanderen din veldig raskt, fordi I et begrenset tidsrom får du en forbedret versjon av karakteren din, med både evnen til å gjøre mer skade og utføre noen spesialangrep. Heat kan aktiveres med enten en knapp trykk, eller den kan flettes inn i kombinasjonen din med Heat Engager, sistnevnte gir deg en 5 sekunder ekstra Heat. Her oppfordres du til å gå skikkelig løs på motstanderen, som vil får også juling selv om de blokkerer. Du kan også lettere få tilbake litt liv med Tekken 8, siden noen skader etterlater en skygge i livsmåleren din som kan fylles opp igjen i løpet av tid, men selv dette krever kjefting og sparking i nakken, og til slutt har vi en en formel som bare oppmuntrer deg til å spille som en gal."

"For å trene vil du sannsynligvis tilbringe mye tid i den nye spillmodusen Arcade Quest, som er en slags lett kampanje der du må kjempe deg gjennom japanske, japanske arkader for å bli best i Tekken og være en douchebag-gamer. Ikke bare er dette en god mulighet til å låse opp en rekke kosmetiske gjenstander, men det er også veldig koselig og fremfor alt gir deg en god mulighet til å få det grunnleggende forklart av andre hyggelige NPC-arkadefolk."

"besøkende og til å prøve ut alt i et kontrollert miljø.
Et annet trekkplaster for Tekken 8 er kampanjen. Sammen med Mortal Kombat er Tekken en markeds markedsledende på dette området, og Tekken-serien har en lang, sammenhengende historie som har vært pågått uavbrutt siden det første spillet. Kampanjen er kanskje ikke noe du kan kjøpe spillet for alene, men til å være et kampspill er den svært imponerende i all sin ekstremitet."

"cheesiness. Uten nevneverdig selvironi ser vi Tekken-figurene løpe rundt i et og prøver å håndtere det voksende verdensproblemet med Kazuya. Katsuhiro Harada virker fullstendig uinteressert i å prøve å modernisere Tekken eller tilføre mer selvironi. På en måte virker det både Capcom og NetherRealm Studios gjør med Street Fighter og Mortal Kombat. Dessverre, begynner kampanjen å gå på tomgang mot slutten, men alt i alt er den fortsatt svært imponerende."

"selv om Mortal Kombat fortsatt er bedre på dette området.
Hvis du har spilt Arcade Quest og kampanjen og fremdeles føler at du ikke helt har funnet ut hva du skal gjøre, er hvordan du spiller Tekken på best mulig måte, har Bandai Namco gjort som mange andre kampspillutviklere...
har gjort før, og forsøkt å levere et alternativt kontrollopplegg kalt Special Style. Denne fungerer for flere enn bare nybegynnere, men selv om det ikke er så fleksibelt, gjør det fortsatt Tekken generelt sett mer nybegynnervennlig. Ulempen er at systemet gjør det meste av Tekken mer nybegynnervennlig."

"alle figurene spiller som alle andre, noe som gjør at man mister mye variasjon hvis man velger å spille bruke den. Kontrollene er ellers utrolig gode, med en veldig klar følelse av hva hver enkelt figur skal gjøre.
knapp gjør. Kampene er intense og til og med intime, en effekt av at to boksere forsøker å maksimere varmen ved å levere så mange slag som mulig på kortest mulig tid."

"tid. Intensiteten kan til og med gjøre deg andpusten etter en kamp.
Så langt er spillet et høydepunkt, men det er et område der det føles som om Tekken 8 ikke har fått med seg tatt et så stort steg opp, er spillmotoren. Det føles ikke som om Tekken 8 gjør det meste ut av av oppgraderingen fra Unreal Engine 4 til Unreal Engine 5. Selv om det absolutt ser bedre ut enn Tekken 7 med god margin, men både Street Fighter 6 og Mortal Kombat 1 er flottere, og alle de kunstige lyseffektene for å fremheve ting som varme, gjør at det taper enda mer mer visuell stil. Det er fortsatt veldig fint, men det er en liten forventning om at det skal være kunne vært gjort mer."

"Alt i alt hersker det ingen tvil om at Street Fighter 6 og Mortal Kombat 1 bør bøye seg for King of the Iron Fist. De var begge to virkelig gode spill, hvor det ble gjort store forsøk på å å modernisere og endre sjangeren. Tekken 8 er imidlertid bygget på et annet fundament, der Bandai Namco elsker serien sin og ønsker å optimalisere og bygge et best mulig Tekken 8."

"installasjon uten press om at det må være noe nytt bare for å få det til å fungere.
Derfor våger vi å si at Tekken 8 er vinneren av disse tre kampspillene, der det bare er grafikken og kampanjen i Mortal Kombat 1 som kan måle seg med det Bandai Namco har å by på. Slåssing blir rett og slett ikke så mye bedre enn dette, og den fullstendig rasende og hyperspennende Tekken 8 kommer til å være vårt viktigste kampspill i mange år fremover."

"Takk for at dere så på!"

Anmeldelser

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere