Norsk
Gamereactor
Videos
Suicide Squad: Kill the Justice League
HQ

All You Need to Know about Suicide Squad: Kill the Justice League

Gjør deg klar til å kaste deg inn i Metropolis og ta opp kampen mot jordens beste forsvarere i Rocksteadys nyeste actionepos.

Audio transcriptions

"Det er snart på tide for alles favorittband av misfits å debutere i en video...
spill. Suicide Squad trår til for å redde Metropolis og verden forøvrig i spillet neste tittel fra det talentfulle teamet som ga verden Batman Arkham-serien. Suicide Squad Kill the Justice League er nettopp et slikt spill, et tredjepersons actionskytespill der man du må ta på deg drakten, samarbeide og trosse oddsene for å overvinne makten til en nåtidig skurkaktige Justice League. Med Suicide Squad Kill the Justice League på trappene til å gjøre sin PC, PS5 og Xbox Series X og S den 2. februar 2024, og vi har derfor laget denne praktiske alt-du-behøver-å-vite-videoen for å forberede deg på Rocksteadys spennende eventyr."

"Du lurer sikkert allerede på hvorfor Task Force X, som består av en gruppe superskurker, er med i også kjent som Suicide Squad, er heltene i denne historien. For å si det enkelt, Justice ligaen ikke lenger seg selv denne gangen, for den onde Brainiac har invadert og tatt kontroll over de berømte heltene. Supermann, Batman, Lynet og Green Lantern terroriserer nå de berømte heltene."

"menneskene de pleide å beskytte, har Harley Quinn, Deadshot, Captain Boomerang og King Shark må fullføre det umulige og drepe Justice League. Men det blir ikke så enkelt som å jakte på de tidligere heltene, for her har Metropolis blitt overmannet av Brainiacs styrker også. Og Suicide Squad må bruke sine unike evner og sin evne til å komme seg gjennom byen."

"mekanikk for å bevege seg rundt i byen og tygge seg gjennom horder av skurker, alt i et forsøk på å å beskytte Metropolis' innbyggere. Siden byen er en enorm, åpen verden, har du en lang rekke mange muligheter til å utforske byen og ta på deg nye utfordringer.
for å forbedre hvert enkelt medlem av Suicide Squad og gjøre dem mer allsidige."

"...krigere. Men ikke glem å lytte til Amanda Wallers kommandoer, for hvis de ikke adlyder, kan de bli kan gi deg en dyster skjebne. Uansett om du velger den røffe og voldsomme handlingen som King Shark bringer til bordet, Deadshots presise og dødelige håndlag, galskapens Harley Quinns galskap eller kaptein Boomerangs eksplosive natur, hvert av de viktigste mannskapsmedlemmene gir deg en rekke ulike spillestiler som kan kombineres med andre figurer."

"for ultimate destruktive evner. Og siden Suicide Squad dreper Justice League, er det ikke noe å si på det.
kan spilles enten alene eller sammen med opptil tre andre venner, er det nok av muligheter til å spille mange måter å tilpasse opplevelsen til din personlige eller teambaserte spillestil. Selvmord Squad Kill the Justice League byr ikke bare på en tett og fengslende historie som passer til med humoren som denne gjengen av misfits utstråler, samt cameos fra andre ikoniske DC-figurer."

"På grunn av de levende elementene kommer Rocksteady til å utvide tittelen i fremtiden med med nye spillbare skurker, flere miljøer å utforske, nye våpen og hendelser i spillet og mye mer, og alt dette følger med når du kjøper basisspillet. Når vi snakker om kjøpet av basisspillet, Suicide Squad Kill the Justice League lanseres i sin helhet på 2. februar på PC, PS5 og Xbox Series X og S, men de som kjøper deluxe-utgaven av får tilgang til 72 timer med tidlig tilgang fra 30. januar. Denne utgaven vil også inneholde noen kosmetiske gjenstander for å tilpasse Suicide Squad, i tillegg til en haug med ekstra kosmetikk og utstyr som du kan finne og tjene ved å spille spillet. Så hva er det du venter på? Metropolis trenger din hjelp."

Sponsored

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere