Norsk
Gamereactor
Videos
HQ

Games To Look For - Februar 2024

Vi tar en titt på de største spillene som kommer i løpet av februar måned.

Audio transcriptions

"Etter en januar som bød på noen utrolig godt mottatte titler og til og med en rekordsterk PC-lansering, er vi nå på vei inn i februar, en måned som rett og slett er full av titler. Mellom fra actioneventyr til flerspillertitler, fra strategispill til rollespill, fra indiespill til puslespill."

"den andre måneden i 2024 må du ikke gå glipp av. Så la oss dykke inn i en ny episode av Games to Look For for å se hva februar byr på for spillere over hele verden.
Vi starter måneden med et spill som JRPG-fans uten tvil har sett frem til. Granblue Fantasy Relink tar spillerne med til Zygogrande Skydome, en rik og vidstrakt luftverden som er proppet med til randen full av spennende muligheter og overveldet av en farlig og dødelig invasjon."

"styrke. Det sier seg selv at det er mye å glede seg over i dette lovende action-RPG-spillet.
Suicide Squad Kill the Justice League er en av de største utgivelsene denne måneden.
er Rocksteadys etterlengtede retur til Arkham-universet. Vi har droppet fokuset på én spiller for å gi oss en bombastisk samarbeidsopplevelse, og vi får endelig ta på oss rollen som skurkene."

"når vi må nedkjempe Justice League.
Atlas ser ut til å ha hatt en god periode i det siste, og mens vi venter på metaforiske Fantasio debuterer, kan vi holde oss opptatt med å vende tilbake til Persona 3. Persona 3 Royal kommer med nye historiescener, karakterstemmer og mye mer for tilbakevendende fans, og gir dem som har som ennå ikke har hatt sjansen til å spille det sjangerdefinerende rollespillet."

"det for første gang.
Hva skjer når du bytter ut Splatoons maling med bobler? Vel, du får telefonstjerner.
Den nyeste tittelen fra Square Enix er et flerspillerspill der to lag bruker unike figurer...
for å vinne mest mulig territorium på en kaotisk arena i stadig utvikling. Med flere ulike spillmoduser åtte lanseringsfigurer og til og med gratis tilgang hvis du er PlayStation Plus-abonnent."

"abonnent, er det mange grunner til å glede seg til dette fargerike konkurransespillet.
prosjekt.
Gjør du din del? Hvis det noen gang har vært et spill som har minnet oss om Starship Troopers, så er det Starship Troopers, er det Helldivers 2. Arrowhead Game Studios gir oss mye sci-fi-action tidlig i år."

"når vi sporer opp så mange utenomjordiske trusler som mulig og får dem til å eksplodere.
Nybyggere i et nytt land blir plaget av en hjemsøkende forbannelse, og det er opp til deg som en å sørge for at disse åndene ikke gjør skade på samfunnet. Ettersom denne handlingen RPG kommer fra Dontnod, kan vi forvente en dyp historie med mange konsekvenser for samfunnet."

"våre handlinger, i tillegg til mange skumle ånder å bekjempe og et interessant sted å utforske.
Selv om Hotline Miami-spillene ikke er for alle, har de likevel gjort seg bemerket på sin egen måte.
sin egen nisje i spillverdenen, og en stor del av dette skyldtes de trippy visuelle uttrykk. Designeren bak mye av denne grafikken er nå tilbake med et futuristisk Metroidvania-spill."

"hagesimulator i Ultros. Hvis du vil bli psykedelisk i februar, trenger du ikke lete lenger.
Hvis du er fan av storslått strategi eller bare vil ha en god grunn til å kødde med vennene dine, Solomon Furnum kan være spillet for deg. Slå helvetes herskere mot hverandre.
mot hverandre, og du må bruke både kløkt og djevelsk makt for å komme deg til topps på Pandemoniums trone."

"Kan dette spillet endelig se dagens lys? De færreste av oss kommer til å tro at Skull and Bones har kommet ut før vi har spilt det, men det ser ut til at Ubisoft endelig kan komme til å være klare til å ta oss med til havs i piratspillet vi har ventet på i årevis.
Donkey Kong har bare gått og stjålet alle mini-Mario-lekene fra fabrikken deres, og som en som sannsynligvis kommer til å tjene en god slump penger på disse varene, er Mario har ikke tenkt å la ham slippe unna med det. Jakt på Donkey Kong i over 100 puslespillbaserte spill."

"nivåer i denne tilbakevendingen til en klassisk Mario-tittel.
I Pacific Drive befinner du deg alene i en surrealistisk forestilling om det nordvestlige Stillehavet.
Med bare bilen din som følgesvenn må du samle ressurser og unngå det overnaturlige...
farer som venter i Olympic Exclusion Zone. Hver tur inn i sonen bringer med seg nye utfordringer, men med risikoen følger også belønning, vanligvis i form av en oppgradering av bilen."

"Du er strandet i en fremmed verden som ligner vår egen etter at en portal har kollapset bak deg, må du lære deg å overleve i Feywild i håp om å bli en av de beste i verden.
Realm Walker. Nightingale er en early access-lansering, men for fans av enspiller- og og co-op-overlevelse, vil det gi mye av den samlings-, håndverks- og byggeaktiviteten som er så sjangeren er så kjent for."

"Disney har gitt grønt lys til remastering av flere Star Wars-videospill opp gjennom årene, og denne februar får vi se den neste utvidelsen i rekken. Star Wars Dark Forces Remaster gir det ikoniske action-FPS-spillet et nytt strøk maling og forbedrer ytelsen, samtidig som den samtidig som det beholder den karakteristiske Boomer Shooter-spillestilen som gjorde det til en fanfavoritt i førsteplassen."

"Final Fantasy VII Rebirth, som uten tvil er månedens største lansering, vil fortsette fortelle historien om Cloudstripe og hans allierte i arbeidet med å redde verden fra den farlige og formidable Sephiroth.
Denne andre delen av nyinnspillingen av Square Enix' lange og anerkjente rollespill tar gjengen med seg til nye steder for å kjempe mot nye motstandere og noen gjengangere, i tillegg til å introdusere nye en rekke nye mekanikker og spillfunksjoner som ser ut til å løfte Final Fantasy VII opplevelsen betraktelig."

"Og der har vi det, nok en GTLF er i boks, kom tilbake om en måneds tid.
for å se hva mars 2024 har å by på for spillere i alle former og størrelser."

Forspill

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere