Norsk
Gamereactor
Videos
Halo TV
HQ

All You Need to Know about Halo: Season 2 (Sponsored)

Nå som sci-fi-serien er tilbake på SkyShowtime, har vi oppsummert hendelsene i sesong 1 og sett på synopsis for sesong 2 og de narrative trådene den vil utforske.

Audio transcriptions

"Halo-fans kan glede seg! Den andre sesongen av live-action-filmatiseringen av 343s Halo-serie er klar.
Industries' ikoniske videospillserie er nesten her. Produsert av Showtime i samarbeid med 343 Industries og Amblin Television, og kommer til å bli vist på Sky Showtime den 9. februar, og denne oppfølgersesongen vil nok en gang se Pablo Schreiber i drakt som den berømte Master Chief i et forsøk på å forsvare menneskeheten fra paktens farlige krefter. Den andre sesongen er satt til starte med en to episoder lang premiere og deretter fortsette ukentlig frem til den åttende og siste episoden sendes 22. mars. Med flere Halo-eventyr på på vei, og vi har laget denne praktiske alt-du-behøver-å-vite-videoen for å forberede deg på deg på Halo sesong 2. Først av alt, ettersom Halo sesong 2 fortsetter etter hendelsene i sesong 1, og fortsetter handlingstrådene som først ble utforsket i sesong 2."

"den sesongen, er det verdt å ha en veldig rask oversikt over hendelsene som skjedde. Etter at seerne har blitt introdusert for Master Chief og Silver Team, følger mannskapet som redder en menneskelig utpost fra paktens angripere, ble historien raskt ser mannskapet av supersoldater jakte på en mektig, utenomjordisk supersoldat."

"masseødeleggelsesvåpen. Det tar ikke lang tid før John-117, som også er en av kjent som Master Chief, plukker opp sporene som fører til Halo-ringene, et spor som fører som Covenant også oppdager, og som tvinger de menneskelige UNSC-styrkene og de utenomjordiske Covenant inn i et kappløp mot hverandre. Etter noen opprivende hendelser som har med Spartan-programmet å gjøre, avsløres hemmeligheter som gjør Spartan til et skaperen av Spartan, Dr. Elizabeth Halsey, til en høyprofilert forbryter og fører til at Silver Teamet står overfor uoppdagede emosjonelle problemer, og besetningen får i oppdrag å reise inn i Covenant-territorium for å finne et stjålet stjernekart som kan peke i riktig retning."

"i retning av en av de ettertraktede Halo-ringene. Sesongen avsluttes med Master Chief og den ultraavanserte kunstige intelligensen Cortana smelter sammen med potensielle irreversible og umenneskeliggjørende effekter for å redde dagen og fullføre den store oppdraget. Med dette i bakhodet vil vi i sesong 2 se en ny handlingstråd utvikle seg."

"Shrivers Master Chief kommer til å lede menneskenes og UNSCs kamp mot Covenant med Silver Team og deres spartanere ved roret. Etter en sjokkerende hendelse på en til å begynne med tilsynelatende meningsløs planet, begynner John-117 å føle at krigen er i ferd med å nå nye høyder, og at pakten er i ferd med å bli forbereder et totalangrep på menneskehetens største høyborg, den berømte planeten Reach. Reach og hele galaksen står overfor en fare som aldri før."

"før, ønsker Master Chief å få slutt på krigen en gang for alle ved å finne den supervåpenet Halo-ringen. Men vil dette ende opp med å bli menneskehetens redning eller vil det i stedet bane vei for en utslettelse? Når det gjelder hvem vi kan forvente å se i Halo sesong 2, bortsett fra Shrivers Master Chief, Jen Taylor, stemmen til Cortana og Dr. Catherine Elizabeth Halsey i Halo-spillene, vil tilbake som Cortana, og det samme gjelder Natasha McElhone som live-action-versjonen av Dr. Halsey. Danny Ciparni og Olive Grey er tilbake i rollene som Captain Jacob Keyes og Dr. Miranda Keyes, mens Shabana Azmi er tilbake i rollen som som Admiral Margaret Parangoski, og Bokeem Woodbine er tilbake som den tidligere Spartan-kandidaten som ble til åtseleteren Sauron-66. Silver Team og Master Chiefs nærmeste allierte til Vanak-134, Kai-125 og Riz-28 portrettert av Bentley Kalu, Kate Kennedy og Natasha Kulczak kommer også tilbake. På samme måte kan vi forvente mer fra Yiren Has Quan He og Charlie Murphys Mackie. Med Halo-sesongen 2 begynner å gå på lufta 9. februar, og du kan se hver av de åtte episodene som slippes ukentlig etter premieren på Sky Showtime."

Sponsored

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere