Norsk
Gamereactor
Videos
Skull and Bones
HQ

What You Need to Know About Skull and Bones' Beta, Early Access, and Launch (Sponsored)

Vi beskriver alle de ulike måtene du kan dykke ned i Ubisofts piratkopieringseventyr på frem til lanseringen 16. februar.

Audio transcriptions

"Det er snart på tide å sette seil og begynne din vei mot berømmelse i Ubisofts pirateventyr...
Skull & Bones. Det fullstendige spillet kommer til PC, PlayStation 5, Xbox Series X og S og Amazon Luna 16. februar, og mange av dere gleder dere utvilsomt til å lette anker i Det indiske hav. Men det finnes en rekke muligheter for å komme tidlig i gang, og vi har samlet alle de du trenger å vite om Skull & Bones Open Beta, Early Access og full lansering."

"i denne nyttige videoen.
Først ut er den åpne betaversjonen. Den starter 8. februar kl. 03.00 om natten.
europeisk tid, eller SET, og varer til slutten av 11. februar, eller til midnatt.
12. februar for de som jobber på SET. Forhåndsinnlasting for denne betaversjonen vil til og med være tilgjengelig."

"allerede 6. februar kl. 10.00 SET, slik at du har god tid til å laste ned spillet og gjøre det klart til til betaens nært forestående start. Det er viktig å huske på at dette er en viktig beta, fordi den vil gjøre det mulig for spillerne å få en full forsmak på spillet og å ta med seg eventuelle fremskritt de til lanseringsversjonen. Du vil ikke kunne gjøre ubegrenset fremgang i hele perioden."

"av betaversjonen, men det er et nivå 6 rang 1 infamy cap i spillet, noe som betyr at når du først har har nådd Brigand-rang, kan du ikke gå videre. Når det er sagt, vil betaen støtte for kryssprogresjon og kryssspill, så husk å prøve spillet på flere plattformer.
og å spille sammen med venner uansett hvor de spiller."

"Når det gjelder hvilke deler av Skull & Bones som vil være tilgjengelige i betaversjonen, kan Red Isle vil bli tilgjengelig i sin helhet, noe som betyr at du kan besøke Pirathulen i Saint Anne for å ta imot oppdrag fra kjøpmennene og innbyggerne, reparere og oppgradere skipet ditt, og til og med oppbevare det hardt opptjente byttet ditt trygt på lageret ditt. I tillegg vil Østindia være tilgjengelig for å utforske, så ikke glem å dra ut på de åpne bølgene for å besøke dette mer utfordrende området."

"domenet er fullt av muligheter, men også mange farer.
Til slutt vil det være en rekke hoved-, side-, repeterbare og dusørkontrakter å utføre, samt verdensbegivenheter du kan delta i. Hva får du for å delta i dette åpne beta? Avhengig av infamy-rankingen du oppnår, verdensbegivenhetene du deltar i og størrelsen på på skipet du klarer å sette seil i, vil alt sammen avgjøre om du er kvalifisert for beta."

"en haug med kosmetikk som deles ut ved lanseringen uken etter.
Tidlig lansering Når Ubisoft sier Early Access, betyr det i større grad Early Launch, for her er når spillerne virkelig kan se frem til å oppleve og dykke ned i Skull & Bones uten begrensninger. De viktigste er at det kun er Ubisoft Plus-abonnenter eller de som har kjøpt Premium-utgaven av av spillet er kvalifisert til å delta i denne Early Access-perioden, som starter om tre måneder."

"dager før den fullstendige utgivelsen og starter 13. februar. Forhåndsbestillere og Ubisoft Plus-abonnenter vil også få tilgang til Highness of the High Sea Pack, som inkluderer Notoriety Garb og Coronation Firework på dette tidspunktet, i tillegg til alle Premium-pakkene.
Edition-bonuser som ekstra oppdrag, Smuglerpass-brikker, Premium-bonuspakke og mer."

"Som du sikkert har gjettet, er det nå Skull & Bones kommer i sin helhet for alle andre. Uavhengig av hvilken plattform eller utgave du kjøper, kommer Skull & Bones på fredag, februar 16. februar, kan du sette seil og begynne ditt pirateventyr uten noen begrensninger.
overhodet. De som har forhåndsbestilt den ordinære utgaven, vil også få tilgang til sin kosmetiske bonusene på denne dagen også."

"Det oppsummerer omtrent alt som er verdt å vite om Skull & Bones Open Beta, Early Access og lanseringsplanene. Husk at lanseringen bare er begynnelsen for dette spillet, ettersom Ubisoft har massevis av innhold for å fortsette å støtte piratkopieringseventyret, i hvert fall i de første årene.
år, med blant annet nye piratherrer å møte, kosmetikk å tjene og oppdrag å utføre."

"over hele Det indiske hav."

Sponsored

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere