Norsk
Gamereactor
Videos
Suicide Squad: Kill the Justice League
HQ

Suicide Squad: Kill the Justice League - Video Review

Rocksteadys flerspiller-actiontittel er her, og vi har brukt mye tid på å bekjempe Brainiacs styrker og jobbe for å redde innbyggerne i Metropolis, før vi deler massevis av tanker om tiden vår med spillet.

Audio transcriptions

"Vet du hva? Vent litt. Hallo, Brainiac! Skjer det nå? Flott! Du vil ha Luthor ASAP. Gode nyheter! Hvis du vil ha Luthor, er alt du trenger å gjøre... å komme og hente ham.
Etter å ha fullført omtrent halvparten av kampanjen, leverte vi de første inntrykkene våre av Suicide Squad Kill the Justice League i en artikkel der vi innledet med å påpeke at det var en del er deler av denne opplevelsen som er verdt å nevne, fremheve og rose. Vi mener fortsatt at måten, og det er verdt å gjenta at Rocksteady er et av de beste studioene i verden når det kommer til når det gjelder scenografi, fortelling, motion capture, ansiktsanimasjon og sceneanimasjon."

"konstruksjon. Det handler ikke bare om teknikk, men også om å forstå det visuelle språket.
bak hver karakter, hvert område, og å plassere karakterene i scenen på en måte som gjør at gjør det spennende å følge med på handlingen. Det har de absolutt klart å gjøre.
Men herfra går vi bare dypere og dypere ned i en deprimerende grop av misnøye og sinne, skuffelse og resignerte overdrivelser. Vi får ingen glede av å rive fra hverandre et spill som på overflaten kunne ha appellert til oss og som vi virkelig ønsket å elske. Selv om live servicemodellen generelt har vist seg å være skadelig for bransjen, ettersom pengemennene på toppen av rett og slett ikke er i stand til å utøve noen form for tilbakeholdenhet eller enda mer kritisk dømmekraft med hensyn til hvilke hvilke studioer som bør ta på seg et slikt prosjekt og hvilke som kategorisk bør la være."

"imot konseptet. Det finnes gode live service-spill, det gjør det bare. Men Suicide Squad Kill Justice League er et eksempel på alt som er galt med konseptet.
Hver eneste kritiske del av Suicide Squads sentrale loop, fra grensesnittdesign til fiendevariasjon, fra sjefskamper til sideinnhold, fra valg av evner til plyndringsdesign, er håpløst kompromittert."

"til et punkt der det er vanskelig å holde oversikten.
I Suicide Squad Kill the Justice League er det fire spillbare karakterer, men bortsett fra har litt forskjellige bevegelsesmønstre, er alle fire like. De kan bruke de samme våpen, og selv om de respektive talenttrærne kan føre dem i forskjellige retninger, er det ingen mulighet til å bygge på høyt nivå. Hvorfor Rocksteady bestemte seg for at den eneste differensierende faktoren var var byttet du velger å bruke, som i seg selv bare gir ganske overfladiske modifikasjoner av egenskaper."

"og effekter, er utenfor vår rekkevidde. Bortsett fra noen få eksempler som finnes i spillets såkalte infamy settene, som er sett med ulike typer utstyr som fungerer som hellige graler, er dette anthem nivåbytte. En anonym haug med hagler, miniguns og skjold som ikke har noen unik rekyl.
mønstre, spesielle bivirkninger eller spillmodifiserende særtrekk."

"Det er flere dyptliggende problemer med spillets sentrale loop. Hele spillet inneholder bare én fiendefraksjon bestående av kjedelige, anonyme, lilla romuhyrer, og de finnes bare i tre varianter: en enkel gruntype, en snikskytter og en litt tyngre variant.
fetter. Det finnes også stridsvogner og helikoptre, men de er langt mer sjeldne, og ingen av disse krever en vesentlig annerledes tilnærming. Noen fiender gjennomgår en svært overfladisk forvandling."

"i løpet av kampanjen, men bortsett fra det faktum at noen soldater kan bevege seg raskt, og at noen snikskyttere kan gjøre seg usynlige, spiller Suicide Squad Kill the Justice League egentlig ikke med vanskelighetsgrad eller fiendevariasjon, og det spiller ingen rolle om du bare ønsker å komme deg gjennom kampanjen eller bruke hundrevis av timer på spillets sluttspill slik det ser ut nå."

"Topografien er også et problem, fordi hele Metropolis er utformet på en slik måte at slik at fiender alltid, om mulig, vil spawne høyt oppe på hustakene, og ofte til og med høyt oppe på bak skjold. Dette betyr at spilleren raskt får beskjed om at vertikalitet er en viktig del av er viktigst, og at det å hoppe fra tak til tak er den mest effektive måten å komme seg til motstanderne dine. Og i det lange løp betyr det at du aldri får et minneverdig forhold til dem."

"med den verdenen du befinner deg i, siden du alltid beveger deg over den, svever over den og fokuserer din oppmerksomheten utelukkende på de hustakene som hever seg langt over detaljene som glemmes ved gateplan. Men det betyr også at kampene alltid føles ensformige, fordi spillet ikke har noen leker med stedene og aldri setter opp spennende kamparenaer som utfordrer forståelsen din."

"av omgivelsene. På denne måten er Suicide Squad litt som Sonic Frontiers, der det er kanskje en spennende verden under deg, men spillets loop hindrer deg i å engasjere deg i omgivelsene.
fordi loopen er konstruert på toppen av denne verdenen, ikke i den.
Det hjelper heller ikke at det i utgangspunktet bare finnes fire til seks innholdstyper som spillet gjentas i det uendelige, og aldri krever eller legger til rette for ulike former for strategi eller engasjement."

"I rettferdighetens navn skal det sies at hele 90 % av kampanjen også er skapt ved hjelp av disse oppdragstypene, der hvor du må forsvare Poison Ivys planter, levere allierte til en Fortnite-inspirert kamp buss, eller ødelegge bestemte noder i en fiendtlig festning. Du blir bedt om å gjøre dette over og om igjen, både for å komme deg gjennom kampanjen og som en del av spillets sluttspill."

"Du ankommer, svever, hopper, skyter og fullfører, og blir deretter belønnet med et stykke bytte du ikke bryr deg om.
Til og med historien, du vet, den som spillet har fått mye skryt for noen steder, er rett og slett håpløs. Selv om det er en nåde i å ta konseptet med å drepe heltene sine på fryktelig stort alvor."

"og virkelig gå til verks for å drepe Justice League, er det gjort så direkte her, med både boss-kampene i seg selv mangler tyngde og stil, og Rocksteady klarer aldri helt å få det til å fungere.
å støtte opp under eller utnytte det ellers ganske spennende premisset. Det moralske kompasset snurrer i alle retninger, bare for å nullstilles her og der, og du er aldri helt klar over om Suicide Squad er skurker, antihelter, helter eller en blanding av en av delene."

"flere av de nevnte kategoriene. På overflaten kan det selvsagt virke tiltalende at Suicide Squad er en blanding av spillet nekter å følge en klassisk fortellingsformel, og det gis poeng for at det er både modig og villig til å gå på tvers av den narrative planken, men verken kampene eller måten disse heltene blir beseiret, er spesielt tilfredsstillende, og det er de eneste øyeblikkene som bryter med fra den etablerte formelen. Det er vanskelig å se dem som lyspunkter."

"Og forresten er det ikke et eneste sidestykke som involverer andre bifigurer.
fra det større DC-universet, ingen spennende dialog som initieres ved å finne et bestemt sted, ingen overraskelser. Glem Arkham-seriens struktur der du jakter på en gjeng skurker på den samme på samme tid. Her er du bare her for å skyte lilla romvesener og plukke opp den neste legendariske hagle med 12 % økt sjanse for å treffe. Sånn, ja. Du henter inn Penguin, Poison Ivy og Poison Ivy."

"og flere til, men etter at de er introdusert, blir de ikke mer enn butikkinnehavere.
i spillets knutepunkt. Det er det disse karakterene er redusert til, glorifiserte selgere. Hvem trodde at dette enten ville gå ubemerket hen eller være direkte prisverdig?
Suicide Squad Kill the Justice League har grunnleggende designproblemer overalt."

"Dette er et tilfelle der Rocksteady tok feil beslutninger fra begynnelsen av, og selv om de har har gjennomført visjonen sin med teknisk raffinement og sans for detaljer, men ta ikke feil, Suicide Squad er polert og nydelig, men hvis man skraper litt i overflaten og gir den mer enn 30 minutter, og alt faller fra hverandre. Ikke bare faller det fra hverandre, det blir aktivt verre."

"jo lenger du spiller. Vi er virkelig lei oss på Rocksteadys vegne, for dette er feil spill.
utviklet på feil måte, med feil prioriteringer til feil tid, men mest av alt er dette feil spill.
rett og slett ikke et godt spill. Det er ingen gode bein her, det er ikke noe godt fundament å bygge på.
på, og akkurat som med Redfall, ønsker vi at dette en gang så respekterte studioet skal reise seg, børste av støvet og begynner på nytt, for vi kan ikke se at Suicide Squad blir et spennende spill, selv med massive nedskjæringer og til og med med nytt innhold."

Anmeldelser

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere