LIVE
HQ
logo hd live | No Rest for the Wicked
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Norsk
   Gamereactor
   Videos
   HQ

   Gaming Gossip - Episode 1: Vi snakker om Xbox' overgang til flere plattformer

   I den første episoden av vår nye serie tar vi for oss de siste Xbox-nyhetene og diskuterer hva dette betyr for spillere på alle plattformer.

   Audio transcriptions

   "Hei, alle sammen, og velkommen tilbake til et nytt format, en ny type videoserie som vi på en måte debuterer her på Gamereactor. Vi kommer til å ta for oss ulike typer store og viktige utviklingen som skjer i spillbransjen. Vi kommer til å starte med å se nærmere på med å snakke om noe som du uten tvil har hørt mye om i løpet av den siste tiden."

   "de siste par dagene. Det kommer tilsynelatende til å få ganske alvorlige konsekvenser, så det er en ganske spennende å snakke om, men ikke desto mindre kommer det til å skje relativt snart innen ser det ut til. Det er noe vi har sett som har ført til denne avgjørelsen i flere år.
   år nesten på dette tidspunktet også, og det har med Xbox å gjøre. Før vi går nærmere inn på det og hva dette egentlig handler om, la meg presentere Alex igjen. Hei, Alex. Jeg og Alex, jeg har akkurat snakket i vei for i 35 sekunder. Nei, jeg nøt det, jeg nøt det, du vet, jeg ventet med..."

   "med tilbakeholdt åndedrett på hva dette kommer til å handle om. Ja, det er rart med kameraet, for vanligvis kan jeg bare lene meg tilbake og se på.
   Du vet, slappe av med podcasten, men nå har jeg fått stirre inn i det lyse lysene som et rådyr i frontlysene. Det er en helt annen verden av hendelser nå, men ja, det er Det er interessant at du nevner podcasten, for det kommer til å bli veldig likt."

   "egentlig. Det er bare du og jeg som snakker sammen i 20 minutter om hva som er viktig for oss.
   disse store hendelsene. Jeg tror vi kommer til å lage separate videoer basert på hva som skjer i de ulike kanskje også teknologi og slike ting, men i dag er det Xbox, og grunnen til at vi snakker om dette er det er fordi det er nye rykter som går ut på at Xbox er i ferd med å bli en del av en er i ferd med å gi slipp på konsolleksklusiviteten. Det ser ut til å begynne å lansere noen av sine prosjekter, noen av sine hjemmelagde titler, på PlayStation og Nintendo."

   "Switch. Xbox har i det siste aldri vært en særlig eksklusiv utgiver, og mange av de av titlene deres kommer til Xbox og PC samtidig, men det har aldri vært noen tanke om at de skulle komme noen som helst tanke på å bringe Xbox-titler til PlayStation, den største konkurrenten der, men det er ser ut til at det kommer til å skje. I det siste har vi hørt rykter om at det kommer til å bli Sea of Thieves og Hi-Fi Rush som kommer til å få det, noe som for meg gir mening, du vet, Sea of Thieves er et langvarig spill, et stort flerspillerspill, og Hi-Fi Rush Shadow Drop kom på en måte ut av det."

   "ingen steder hyllet tittel, men ryktene peker også mot Starfield og Indiana Jones. Jeg tror det kommer til å bli interessant, men du vet fra det du umiddelbart hørte om dette ryktet og hva som det er på en måte utdypende for hva du tenker om dette, er dette noe du tror er kommer til å skje, eller tror du dette bare er tull? Det hadde vært kult, det hadde vært bra..."

   "det er ganske kult hvis det skjer, det er ganske kult hvis det ikke skjer, jeg tror vi kommer fra en slags en annen boble der vi har alle konsollene og PC-ene som sørger for at uansett hva vi trenger vi trenger å dekke, slik at vi er dekket, så fra en vanlig forbruker som kanskje bare har en PlayStation eller de dør, er det ganske kult, men samtidig synes jeg Xbox spiller ganske så suave..."

   "spill her, hvis det er sant at Xbox har bygget opp ryktet sitt de siste 10 årene.
   siden de mistet Xbox One-konsollens vann de snille gutta storebroren av spill mest penger, men de kommer ikke til å forsøke å knuse noen, mens hvis du ser på mange andre slike bransjer, der det er én stor fyr med mye penger, er de som regel som alle opp, jeg mener, Xbox kjøper opp alle, men de gjør det for å de forteller deg at de ikke gjør det for å knuse konkurrentene når de er um og så Xbox kommer ut og sier åh, vi gir det til PlayStation og Switch, her er Hi-Fi Rush, dere elsker det spillet."

   "men så kommer det inn i greia med å sørge for at det er et Xbox-spill, det kommer til å bli masse kjedelige forretningsgreier som foregår bak kulissene som vi egentlig ikke bryr oss om.
   men når det gjelder spill, er det alltid bra for folk å ha flere plattformer for ting.
   det ville vært veldig, veldig interessant hvis dette skjer, jeg tror det ville være Xbox som offisielt gir opp."

   "på sin egen konsoll på en måte, for da går de på en måte over til PC, hvor PC Master Race kan få alt de vil ha fra Game Pass, og så kan de som har PS5 og Switcher vil spille på dem med Xbox fordi de vil vente noen måneder, det er interessant, tror jeg.
   spill som Sea of Thieves er perfekt for dette, det har i utgangspunktet vært en Xbox-konsoll."

   "så ja, jeg mener, jeg vet ikke hva Xbox-fellesskapet ville være, jeg vet ikke hvorfor de ville være til og med marginalt sinte over at det går til PlayStation, som de har hatt det så lenge, som å dele en litt, kom igjen, og du kan gå og plyndre alle noobs-skipene hvis du har spilt på Xbox i sju år, og plutselig er det en haug med folk på små skonnerter."

   "Ja, du gir bare full fart og kjører rett gjennom dem. Jeg har opplevd det samme med Hi-Fi.
   Rush er en annen som er perfekt for det, for det er ingen grunn til at den ikke skal komme...
   plattformer på slutten av dagen tror jeg at jeg ikke har hatt sjansen til å spille det ennå nei, men jeg virkelig vil gjerne, det er et lite spill som virkelig har fått suksess på grunn av Game Pass. Jeg tror ikke at det hadde gjort det halvparten så bra hvis det hadde vært på Game Pass."

   "PC, men det er en annen ting i sin helhet, men jeg tror du vet at disse ryktene også er om at Starfield og Indiana Jones kommer til PlayStation I kanskje i fremtiden.
   det kommer til Switch, men det kommer an på hvor kraftig denne Super Nintendo Switch kommer til å bli.
   Jeg tror nok aldri Starfield og Indiana Jones kommer til å lande på Nintendo-plattformen."

   "personlig, eller hvis de gjør det, kommer det til å bli en veldig neddumpet versjon som sannsynligvis ikke kommer til å være bra for noen andre enn kanskje Indiana Jones, for Wolfenstein kom ut på Switch.
   og jeg tror det var det første spillet som var som om du forvandler Switch til en bombe.
   du vet at det er ironisk for et BJ Blazkowicz-spill, ja, men nei, det er et interessant, for jeg tror ikke Starfield og Indiana Jones kommer til PlayStation hvis de kommer til PlayStation."

   "på samme måte som PlayStation gjør med PC, så du vet at God of War Ragnarok ble lansert i 2022.
   nå, og vi har det fortsatt ikke på PC, og jeg tror ikke det kommer til å være på PC på en stund heller.
   slik det ser ut nå, kanskje mot slutten av året, ja, akkurat som om et halvt år.
   eller noe sånt, ja, jeg forventer at Starfield og Indiana Jones vil være i samme størrelsesorden."

   "Jeg tror at de etter hvert vil komme til PlayStation, men det er mulig at Starfield kan ikke engang før i 2025, for det er et veldig stort spill for Xbox, og jeg antar at like mye flere konsoller og flere plattformer, antar jeg at det ikke er noe som kommer til å skje...
   Det går så bra på PC akkurat nå, hva mener du med at det er 39 %?
   av de siste anmeldelsene har vært positive 39% folkens kanskje kanskje den første ryktet utvidelse når som endelig debuterer kanskje svinger rundt jeg skal fikse det jeg skal fikse det det blir en Elder Scrolls 6 ekspansjon så kan folk faktisk få det de vil ha, men det er visse spill som jeg tror som fundamentalt vil sannsynligvis aldri passe til å hoppe til PlayStation som Forza Motorsport, det ville være som å bringe Gran Turismo til Xbox på den måten Forza og Gran Turismo er veldig konsollspesifikke."

   "konsollspesifikke franchiser, og jeg tror aldri vi kommer til å se mye crossover mellom de to, eller til og med som Halo...
   Jeg kan ikke se for meg at de kommer til å lansere Halo til PlayStation.
   Master Chief Collection først i stedet for Infinite eller noe sånt, ja, jeg vet ikke.
   og kommer de til å lage alt?
   Jeg kan tenke meg at de må lage alt på tvers av plattformer også, det virker som mange ekstra arbeid for å være ærlig virker det som om det kommer til å være mange utviklere som sannsynligvis er kommer til å lese disse ryktene og si vær så snill, vær så snill, nei, for det er mye ekstraarbeid."

   "arbeid for å få inn ting på tvers av plattformer, og jeg tror at mange antar at det bare er et trykk på en PlayStation som om du bare tilpasser tingene slik at du vet at x er lik kvadrat og sånt.
   sånn, men det er en stor prosess, og det er derfor du noen ganger ser mange folk som er holder seg til det, ja, nei, helt sikkert, og jeg tror også at det er en grunn til at vi ser at mange konsollspill kommer til PC, og at de i bunn og grunn ikke fungerer."

   "fordi det er mange forskjeller mellom plattformene, selv om det bare er konsoller, for eksempel at det ikke er så enkelt som å bare trykke på en knapp og få dem over, men jeg tror igjen at en av de viktigste av de viktigste tingene å ta med seg her, er ikke bare at det ser ut til at Xbox justerer strategien sin igjen...
   vi har sett dette i årevis nå, og du sa så fint at de tapte konsollkrigen med Xbox."

   "one og Xbox one og Xbox one og Xbox one og Xbox one og Xbox one og Xbox one og Xbox one og Xbox one...
   Jeg tror de fikk juling, jeg tror det var et absolutt mord, det var ikke engang i nærheten av det Xbox One, du gikk fra Xbox 360, som var markedslederen for konsoller, til Xbox One, og den var et absolutt tilbakeslag, som om den ikke kunne gjøre noe som helst, den lå milevis bak det den prøvde å gjøre, tror jeg."

   "det var på en måte som om du hadde lansert Xbox One nå, jeg tror mange ville gjort det.
   kjøpe den fordi det er en greie nå, som om det er som Apple Vision Pro.
   folk vil at teknologien skal gjøre alt på en gang, de vil at den skal føles veldig futuristisk.
   og Xbox One er på en måte slik, som om du hadde en 2024-versjon av Kinect, ville den gjøre en mye bedre enn 2013-versjonen, så jeg tror folk ville vært veldig begeistret for den, men å bringe den ut i 2013 og få Don Watts' navn til å si at vi faktisk ikke bryr oss om gamere lenger, du burde gå..."

   "gå til helvete, og det er liksom um cheers guys like I might just go for the PlayStation...
   faktisk høres det ut som om det kommer til å bli billigere, ja, det er mer for den gir ut flere spill ved lansering den har bedre spill ved lansering den har også alle de tredjeparts ting som du vil ha ja ja ja ja ja de definitivt de tapte på så mange forskjellige fronter i den kampen, og vi føler fremdeles ettervirkningene i dag, for de har aldri konsollsalget ligger fortsatt milevis bak det PlayStation og Nintendo har oppnådd i salg."

   "tilbyr, men igjen, det er poenget, det spiller ingen rolle at konsollsalget ligger så langt bak...
   for Xbox, fordi de støttes av Microsoft og de har andre måter å tjene mer penger på i dag.
   ja Game Pass er betydelige penger, ikke akkurat Game Pass er mye større enn PlayStation Plus."

   "og hvis du ikke tror på det, hvis du tror at det ikke er tilfelle, så trenger du bare å se på det er det, og se hva Game Pass gir meg hver måned for at PlayStation Plus skal få en lansering.
   tittel, er det som om du spør deg selv hvorfor denne tittelen ikke bare lanseres, hvorfor kommer den ikke til PlayStation Plus ved lansering, hva er taket, det føles som om de knekker det, ja, akkurat et eller annet."

   "de stoler ikke på at spillet vil selge, mens når noe kommer til Game Pass nå, kan det også selge bra, for eksempel det er noe med at Power World har to millioner spillere på Steam, og disse har kjøpt spillet til full pris, og så hadde det sju millioner spillere på Game Pass, og disse folk betaler månedlig, så du kan ha begge deler og likevel tjene massevis av penger."

   "Jeg mener, hvis du bare ser på hva Sega har gjort med Game Pass og Dragon Infinite.
   3 Reload har begge blitt lansert på Game Pass, og begge har også vært massive PC-lanseringer.
   ja, rekordtall på Steam, så du vet at Game Pass er et monster i hva det gjør for Microsoft og X, og Microsoft Gaming er det divisjonen heter nå for tiden, ikke sant?
   så jeg tror at du kombinerer det med strømming i nettskyen og hvordan Microsoft er år foran PlayStation, og hva Sony gjør innen strømmeteknologi, er PlayStations svar."

   "til strømming i nettskyen, som igjen kan gjøres hvor som helst, på telefonen, på din nettleser, uansett hva du kan gjøre hvor som helst, er en PlayStation Portal som koster rundt 350 pund eller hva som helst det er som det er for meg det er denne denne avgjørelsen igjen dette er alle rykter rett vi ingen av dette har blitt bekreftet ennå, hvis det ryktene antyder at Xbox kommer til å potensielt kunngjøre dette offisielt i slutten av februar og begynnelsen av mars, men for meg virker dette som en død ringer av en kunngjøring, jeg vet ikke hvordan de vil gjøre det, det er en veldig viktig ting, du vet, er de kommer til å slippe det som et blogginnlegg, for du vil ikke gi konkurrentene dine for mye oppmerksomhet."

   "til PlayStation, for det synes jeg er veldig uvanlig, ja, det føles fortsatt som om det er spesielt med tanke på at Activision Blizzard-avtalen er så fersk, og at PlayStation har kjempet så mye for så hardt for å stoppe at det føles veldig rart at de plutselig snur seg rundt og tar hverandre i hånden og og si at vi elsker å spille spill, uansett hvor dere vil, det føles bare som om jeg mener..."

   "det er bedriftens virksomhet skjønt er det ikke som du dreper en mann med en hånd og så du riste og andre med den andre um, men det er det ville som mange mennesker er veldig clued in I spillverdenen, mer enn mange andre hobbyer, så hvis du ser at Xbox plutselig blir en med PlayStation, tror jeg at de alltid har hatt et godt forhold til Nintendo, ja, så jeg ville ikke se High Fire Rush komme til Switch, det virker som en selvfølge med alt det andre som kommer."

   "til Switch virker som en no-brainer noe annet noe annet med PlayStation kanskje dette bare er som den gamle gutten som pleide å være med på konsollkrigene i meg, men det føles fortsatt som om det er litt av men det er liksom tabu å si at dette også kommer på PlayStation.
   Jeg tror det store spørsmålet da er om Redfall kommer ut på PlayStation, ja, det gjør det faktisk."

   "ja, det er det som er det store spørsmålet, kommer Redfall til Nintendo Switch, for det er en... det er en...
   erfaring jeg er låst til ja øh nei det store spørsmålet er selvfølgelig om game pass tror du at game pass noen gang vil komme til PlayStation, eller er det helt uaktuelt?
   ligningen, nei, jeg tror ikke PlayStation vil tillate det, men jeg tror Xbox definitivt vil ha det."

   "skje, for hvorfor ikke, da eier de jo spillabonnementet også, men jeg tror kanskje det gjør det, men kanskje PlayStation fortsatt sier at du faktisk trenger et Plus-abonnement for å spille på nettet, så du må ha kan ha Game Pass på PlayStation, men du kan ikke bare ha Game Pass på PlayStation, du må også ha være PlayStation Plus-abonnent, noe som betyr at det må komme tilbake med du kan få tilbake noen abonnent, noe som betyr at du betaler minst 60 pund i året, tror jeg det er nå fordi de setter opp prisen, så du betaler i hvert fall det, og så betaler du også game pass og noen vil kanskje gjøre det, andre vil kanskje bare si at jeg forteller deg hva jeg betaler hvis jeg i stedet for å kjøpe fem nye spill til 70 pund stykket, betaler jeg game pass-abonnementet mitt og spiller 10."

   "spill i løpet av et år, ja, og det ser ut til at det er slik mange liker det nå, fordi individuelle spillprisene stiger så mye at du like gjerne kan vente på at det kommer noe nytt.
   ut på game pass halvparten av tiden jeg venter på at noe skal komme gratis på epic det er som hver jul og hver sommer kommer epic med minst noe som du tenker at du vet, ja, jeg..."

   "fikk ikke sjansen til å spille det jeg vil plukke det opp gratis, men det er ikke i emnet det er ikke når det gjelder temaet for dagens samtale, vil det være som game pass plus, ikke sant, de vil lage et nytt abonnement.
   tilbud eller noe playstation yeah ultimate ultimate ultimate det morsomme er at jeg kan halvveis se det for meg game pass kommer på playstation mer sannsynlig enn at game pass kommer på nintendo virker det oh yeah jeg bare jeg kan ikke se spillet pass kommer til nintendo overhodet, jeg vet ikke hvorfor, jeg føler bare ikke at det kommer."

   "det noensinne vil passe til plattformen jeg igjen jeg jeg tror begrenset jeg tror ja og jeg tror nintendo er så sterkt bygget på fysiske lanseringer og enkeltstående lanseringer, og jeg tror ikke de nødvendigvis er det.
   som majoriteten av Nintendos spillerbase virkelig bryr seg om. det høres rart ut å si, men...
   jeg tror majoriteten av nintendo-spillerne ikke bryr seg om nintendo-spillerne."

   "ja, det høres rart ut, men jeg tror det er en veldig uformell plattform, jeg tror det er en veldig veldig uformell plattform som er veldig de er veldig opptatt av hva de vil, og det er det de vil, ikke sant?
   ikke nødvendigvis på jakt etter mer, ikke bredere spilling, men de er opptatt av spilling, deres spillene sine, og når du ser på xbox, ja, og du ser på xbox, tenker du hva skal jeg gjøre?
   spille, og så starter du opp game pass og tenker at jeg kan spille det og det, eller jeg kan spille det og det..."

   "spille dette, så det er som om det er en veldig annerledes brukergruppe.
   men nei, jeg synes det er interessant, og vi kommer til å se flere konsekvenser av dette i fremtiden.
   jeg vil si et par måneder eller så, jeg tror ikke vi kommer til å legge merke til en stor avtale om dette i 2024 ja kanskje sea of thieves gjør sin debut på playstation eller noe kanskje hi-fi rush gjør det også jeg forventer ikke å se mye annet um og det er et siste spørsmål da for å avslutte denne episoden av denne debutepisoden av hva vi nå skal kalle programmet."

   "som vi ennå ikke har funnet en arbeidstittel på, så følg med, tror du at dette kommer til å bli å ha motvirke effekter som tror du at du vil se playstation-spill på xbox nei jeg tror tingen med jeg tror det vi har nå er at vi ikke har xbox-eksklusive spill, vi har microsoft-eksklusive spill og det har vært slik i noen år nå, noe som betyr at noe teknisk sett er microsoft hvis det kommer til windows, og fordi playstation har gitt ut via pc, vil de si at det ikke er noe poeng for oss."

   "å gjøre en xbox-utgivelse, for hvis du er xbox-spiller, har du sannsynligvis en pc som du som du bruker som din primære maskin, men ja, jeg tror ikke det, jeg er ikke engang sikker på hva dette er.
   gjør når det gjelder langtidseffekter, det kan bare være en kortsiktig ting som ikke booster som om det kommer til å blåse nytt liv i sea of thieves kanskje i en måned, det kommer til å gi nye mennesker tilgang til hi-fi rush, men poenget med dette er egentlig at det kommer til å bringe mye enspillersalg, tror jeg, mer enn noe annet, så det er det eneste virkelige fordel jeg ser, og jeg tror at hvis microsoft skal klare det, tror jeg det kommer til å være mye av mer enn at de fisker i feil dam, ja, det kommer helt sikkert til å bli interessant, tror jeg."

   "vi kommer til å se mange solgte eksemplarer av pressemeldinger og slike ting som dukker opp.
   hvis dette finner sted, tror jeg ikke vi kommer til å se den typiske typen "så og så mange" slå til med dette.
   mange spillergreier eller noe sånt som det pleier å være, fordi de ikke kan si solgte eksemplarer når det er på game pass, for det er aldri noen solgte eksemplarer, for det er bare sånn det er."

   "fundamentalt sett fungerer, men ja, det er en interessant ting igjen hvis denne øh videoserien ender opp med å ta av, vil vi uten tvil snakke om dette når det faktisk blir offisielt.
   annonsert, noe vi antar at hvis det blir offisielt annonsert, er det ikke sikkert at det blir nå.
   kan være et rykte som er helt avsluttet i løpet av et par uker, men dette virker svært sannsynlig det virker som om det er noe som har vært jobbet med i lang tid, så det er ingen tvil om at vi kan forvente mer..."

   "informasjon om det snart til da, selv om dette har vært en slags debutepisode av arbeidstittel serie og øh pilot arbeidstittel pilotserie som vil skape et faktisk fullt navn for ved en gang i fremtiden um vi vil sannsynligvis gjøre dette på ukentlig basis eller noe sånt, med mindre det skjer noe veldig stort, som for eksempel for eksempel da xbox bestemte seg for å kunngjøre oppkjøpet av activision blizzard og sjokkerte hele verden."

   "verden ja, og det var gøy, jeg gjorde det et par timer inn i arbeidsdagen, men det var uh uansett det er ikke kult i seg selv, men det er jo Amerika, hva om vi kunngjør noe klokka 22.00 din tid?
   men det er faktisk 2 p.m vår tid yeah takk du vet takk state of play takk uh utvikler direkte takk øh nintendo direkte selv på det nå ja takk takk game awards alle dere alle dere akkurat men uh ja vi kommer tilbake neste uke da for å snakke om noe like spennende uten tvil og inntil da takk for at du ser på denne episoden"

   Interviews

   Flere

   Videoer

   Flere

   Filmtrailere

   Flere

   Trailers

   Flere

   Events

   Flere