Norsk
Gamereactor
Videos
HQ

GRTV News - Rykter: Nintendos neste konsoll har blitt utsatt til 2025

Det ser ut til at 2024 kan bli nok et år uten en Switch-etterfølger.

Audio transcriptions

"Hei alle sammen og velkommen tilbake til en ny episode av GRTV News. I dag skal vi ta opp noe som faktisk skjedde på tampen av forrige uke, helt på slutten av uken.
Et rykte kom ut, det handler om, det er faktisk et ganske stort rykte, for det er på en måte et rykte vi har snakket om en stund. Det gjelder etterfølgeren til Nintendo Switch."

"Det har hele tiden vært en slags tanke om at Nintendo kommer til å lansere konsollen innen utgangen av dette regnskapsåret, altså innen utgangen av mars 2024.
Og at den sannsynligvis ville bli lansert før jul, slik at folk kunne kjøpe konsollen.
Og det betyr at Nintendos regnskapsår 2024-2025 vil inkludere salget av Nintendo Switch.
Men selv om det ser ut til at dette fortsatt vil være tilfelle når det gjelder regnskapsåret, ser det ut til at selve konsollen kommer senere enn forventet."

"Fordi den er ny for Nintendo.
Og ryktene sier at den er forsinket til første kvartal 2025.
Så la oss ta en titt på dette.
Rykter. Nintendos neste konsoll er utsatt til 2025."

"Nintendo Switch 2, Super Nintendo Switch eller hva den nå enn kommer til å hete, har visstnok blitt utsatt til første kvartal neste år.
Det føles som om ryktene om den neste Nintendo-konsollen har poppet opp hver uke i noen måneder nå.
Så ryktene om at Super Nintendo Switch slash Nintendo Switch 2 lanseres til høsten virker ganske troverdige."

"Dessverre ser det ikke ut til å være tilfelle lenger.
Dessverre ser det ikke ut til å være tilfelle lenger.
Eurogamer og VGC, som begge har god erfaring med å rapportere om Nintendo, har hørt fra flere kilder at oppfølgeren til Nintendo Switch er blitt utsatt fra slutten av 2024 til første kvartal 2025.
En av grunnene til dette skal være at Nintendo trenger mer tid til å finpusse noen av sine egne spill før lanseringen av en ny konsoll."

"Det vil også bety at Nintendo Switch 2 følger i originalens fotspor og kommer i februar eller mars.
Never change a winning team og alt det der.
Det interessante med dette er imidlertid er at hvis dette er sant, igjen, dette er et rykte, konsollen har ikke engang blitt annonsert, og vi snakker allerede om at den er forsinket."

"Så du må liksom vente litt på Nintendo før vi får noe av denne informasjonen bekreftet.
Men hvis dette stemmer, og hvis konsollen har blitt forsinket til første kvartal 2025, så kommer den til å komme i februar-mars-vinduet, omtrent et år fra nå, så reiser det mange spørsmål om hva Nintendo kommer til å gjøre i andre halvdel av 2024."

"Det reiser mange spørsmål om hva Nintendo kommer til å gjøre i andre halvdel av 2024.
Vi har alltid på en måte antatt at de kommer til å ha denne typen.., som vi har kalt det, solnedgangsperioden for Switch.
Mange av spillene som har kommet ut, er remastere og nyinnspillinger og slike ting."

"Og i slutten av 2024, i andre halvdel av året, får vi den nye konsollen, kommer det til å komme noen store lanseringstitler, og det kommer til å bære oss frem til 2025.
Hvis konsollen er forsinket, kan man anta at lanseringstitlene også er forsinket, at de kommer samtidig med selve konsollen."

"Det vil si i andre halvdel av 2024, står for tur.
Men hvis alle disse utviklerne har fokusert på å lage spill til den nye konsollen, skal det bli interessant å se hva Nintendo har i vente for den nye konsollen."

"for å tette hullet i dette vinduet mot slutten av 2024.
Det betyr sannsynligvis at slutten av 2024, eller andre halvdel av 2024, kommer til å bli en mindre travel periode for Nintendo.
Jeg forventer ikke å se noe stort 3D-Mario-plattformspill, eller et nytt, i hvert fall ikke et nytt Legend of Zelda, med tanke på at det er Kingdom var bare i fjor."

"Men jeg forventer ikke å se et nytt 3D Mario-plattformspill, fordi man forventer at det er en lanseringstittel for den nye konsollen.
Kanskje det også er tilfellet med en ny Pokemon eller noe sånt.
Kanskje de sparte en ny Pokemon til lanseringen av konsollen, og nå er konsollen forsinket."

"Kanskje Pokemon kommer senere.
Men uansett er vi ikke helt sikre ennå, men saken er at dette rommet er stort, fordi det etterlater mange spørsmål, og Nintendo er nødt til å svare på dem på et eller annet tidspunkt, fordi vi nærmer oss slutten av dette regnskapsåret, og det er på tide å begynne å komme med forventninger og spådommer."

"om hva neste regnskapsår vil bringe.
Og i Nintendos tilfelle kommer det mest sannsynlig til å bli.., Vi ser frem til et godt regnskapsår, men det kommer til å komme senere enn forventet eller noe sånt."

"Så følg med for mer informasjon om dette.
Det begynner å haste, så jeg tror vi kommer til å høre mer om dette veldig, veldig snart.
Så ja, forvent mer informasjon om Super Nintendo Switch, som vi har manifestert at den kommer til å hete, i løpet av de neste månedene og ukene."

"Men inntil da har vi ikke mer tid til overs i dagens episode av GRTV-nyhetene.
Vi er tilbake i morgen, neste uke, så vi ses der.
Ha det bra, alle sammen."

GRTV News

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere