LIVE
HQ
logo hd live | MultiVersus
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Norsk
   Gamereactor
   Videos
   Skull and Bones
   HQ

   Skull and Bones - Videogjennomgang

   Vi deler noen tanker om vår tid med Ubisofts flerspillerspillerspillerspill med pirataction.

   Audio transcriptions

   "Skull & Bones har faktisk overrasket oss. Vi hadde virkelig ikke store forhåpninger til denne...
   men det er på grunn av en problematisk historie. Et tiår med utvikling og en fullstendig omstart av spillet for den saks skyld er ikke særlig tillitvekkende, men dette spillet som Ubisoft har utviklet skapt er overraskende sammenhengende. Det er et bredt og omfattende flerspillerspillerspill om piratkopiering."

   "opplevelse, der du kan leve ut drømmen om å bli en beryktet sjørøver, og på mange måter gjør det dette bra. Skull & Bones er imidlertid også et spill med en metaforisk tittel, for dette er ikke hva vi kan forvente av et fullprisspill. Dette er et spill som i bunn og grunn bare er et skjelett uten det kjøttet som gir noe liv."

   "Betaen har kanskje gitt mange et bind for øynene. Denne betaversjonen avslørte riktignok flere sprekker i Skull & Bones' skrogpanser, men den presenterte også en enorm mengde innhold.
   å tygge seg gjennom, noe som utvilsomt har fått mange til å anta at det fullstendige spillet vil bli mye, mye mer. Men det er ikke tilfelle. Det du ser og opplever i åpningen Skull & Bones er det du får resten av opplevelsen. Du må lære deg å svelge endeløse, repeterende kontrakter i et forsøk på å skaffe deg ressurser for å for å gjøre skipet ditt bedre, og for å gjøre deg beryktet, noe som i bunn og grunn øker din anseelse i Det indiske hav. På toppen av dette kommer den minimale mengden narrativ som ble presentert i betaversjonen, et enda større problem etter hvert som spillet skrider frem, og til slutt når vi et punkt der vi ikke engang tror at du kan si at Skull & Bones har en historie. Det er så dårlig implementert og ineffektivt når det gjelder å presentere historieinformasjon."

   "og overbevisende karakterer som du burde vite fra starten av, at du ikke vil finne noe av verdi i så måte her.
   La oss gå videre.
   La oss gå over til noe mer positivt et øyeblikk, nemlig skipets gameplay. Det er ikke realistisk, men det er heller ikke så arkadepreget at det ligner mer på en romskipskamptittel."

   "Det befinner seg i en slags underlig limbo der skipene i utgangspunktet er trege og tunge...
   å kontrollere, men samtidig kan du kaste rundt med skipet og skyte kanonkuler.
   uten noen som helst begrensning. Til sammen gir dette et system som er akkurat ekte nok til å utvikle seg.
   oppslukende kvaliteter, men samtidig fritt nok til at det føles morsomt å tilbringe timevis ute på de åpne bølgene og fastlåst i strategiske kamper."

   "Slagskipets gameplay.
   Spillingen av slagskipet.
   Spillingen av slagskipet.
   Spillingen av slagskipet.
   Spillingen av slagskipet."

   "Spillingen av slagskipet.
   Spillingen av slagskipet.
   Spillingen av slagskipet.
   Spillingen av slagskipet.
   Spillingen av slagskipet."

   "Spillingen av slagskipet.
   Spillingen av slagskipet.
   Spillingen av slagskipet.
   Spillingen av slagskipet.
   Spillingen av slagskipet."

   "Spillingen av slagskipet.
   Spillingen av slagskipet.
   Spillingen av slagskipet.
   Spillingen av slagskipet.
   Spillingen av slagskipet."

   "Spillingen av slagskipet.
   Spillingen av slagskipet.
   Spillingen av slagskipet.
   Spillingen av slagskipet.
   Spillingen av slagskipet."

   "Spillingen av slagskipet.
   Spillingen av slagskipet.
   Spillingen av slagskipet.
   Spillingen av slagskipet.
   Spillingen av slagskipet."

   "Spillingen av slagskipet.
   Spillingen av slagskipet.
   Alt dette kunne vært forklart bedre hvis Skull & Bones hadde hatt et fungerende og nyttig opplæringssystem, men det har det ikke. Faktisk er spillet så dårlig til å forklare seg selv at det ikke på noe tidspunkt forteller hva som skjer i spillet."

   "at vinden faktisk påvirker hvordan skipet ditt beveger seg, og heller ikke hvordan du kan utnytte vinden bedre.
   vinden for å bevege deg mer effektivt rundt i verden. Når vi snakker om verden, er Ubisoft tilbake til sin gamle triks i Skull & Bones. Som vi har sett tidligere i Assassin's Creed, Far Cry og en rekke andre franchiser, får vi her en verden som er stor, men kjedelig. Du har friheten til å utforske den som du vil."

   "som du vil, men det er faktisk ikke mye som er verdt å besøke. Med mindre du finner gruvemalm malmforekomster, hugge ned trær, høste frukt, samhandle med landsbyboere, plyndre skipsvrak og eller legge til kai i en interessant havn. Havnen er imidlertid den eneste delen av spillet som er på fot, er de verste delene av Skull & Bones. Når du har støvelen på bakken, blir du sluppet løs i en knutepunkt som i praksis bare er de samme leverandørene på forskjellige steder."

   "Elementer for flere spillere I tillegg kommer flerspillerelementene. Skull & Bones kan i utgangspunktet spilles alene, men bedre ressurser og de mest utfordrende aktivitetene, som belønner det beste byttet, krever allierte for å overvinne. Dette kan være å kjempe mot enorme sjømonstre, plyndre truende fort, senke beryktede sjørøverherrer, takle globale hendelser og til og med skattekart."

   "jakter som inkluderer PvP-elementer. Når du deltar i disse oppgavene, trenger du venner eller ellers er de så godt som umulige å fullføre med mindre du har brukt timevis og timer og timer og timer og timer og timer og timer og timer og timer og timer og timer og timer og timer.
   å bygge og designe et skip på et mye høyere nivå. Det er noe av det morsomste som finnes, men de er nådeløse, og det ville ikke overraske oss om de fleste spillerne unngår dem helt, spesielt siden spillet gjør en elendig jobb med å forklare stort sett alle flerspillermomentene."

   "elementer. Det er ikke bare de åpenbart dårlig implementerte systemene som er et problem, Skull & Bones overøser deg stadig med varsler og advarsler som det aldri forklarer, og som dukker opp ustanselig og dekker halve HUD-en og skjermen i prosessen. Det finnes en rekke bugs og merkelige problemer som plager opplevelsen, men Skull & Bones er en av dem. Skull & Bones er et av de av de mest populære spillene, blant annet oppdrag som spores feil, teksturer som dukker opp, dialoger som ikke dialogalternativer som aldri vises, og oppdrag som heller ikke fullføres, hvorav mange krever at man må gå til spillets hovedmenyen for å løse problemet. Og dette er uten å nevne harde krasj. Men selv disse problemene er små i forhold til den største feilen Skull & Bones har. Det inneholder altfor lite innhold til å kunne klassifiseres som et 70-kilos spill. Med tanke på at det er mange mikrotransaksjoner i spillet, er muligheter, er det sjokkerende hvor lite innhold det er. Halvparten av kartet, er ikke tilgjengelig, og når du seiler inn i det overskyede området, tvinger spillet deg til å snu."

   "Det er bare 7-8 skip å bygge, og våpnene er stort sett de samme, bare med litt forskjellig visuell estetikk og statistikk. Den kyndige forbruker vil utvilsomt se dette spillet som noe som bør verdsettes til halvparten av den nåværende utsalgsprisen.
   pris på det meste. Hvis du har lyst til eller er nysgjerrig på å kjøpe Skull & Bones, foreslår vi at du enten venter til den faller i pris, eller til den blir lagt til en mer tilgjengelig abonnementstjeneste enn Ubisoft Plus, eller at det legges til mer innhold som en del av live-designet. Eller enda bedre, bare hoppe tilbake til Sea of Thieves. Rares pirateventyr er langt mer komplett akkurat nå, med mer engasjerende spilling, historie og utforskning, og det spillet ble annonsert på etter at Skull & Bones ble lansert for nesten 6 år siden. Uten tvil, Rare er fortsatt den ubestridt mest beryktede piraten på de digitale farvannene."

   "Takk for at du fulgte med, og vi ses neste gang."

   Anmeldelser

   Flere

   Videoer

   Flere

   Filmtrailere

   Flere

   Trailers

   Flere

   Events

   Flere