Norsk
Gamereactor
Videos
Elden Ring
HQ

GRTV News - Hidetaka Miyazaki bekrefter detaljer om ny DLC for Shadow of the Erdtree

Vi har flere detaljer om hva vi kan forvente oss i Shadow of the Erdtree.

Audio transcriptions

"Hallo! Velkommen til en ny GRTV After News. Velkommen til en ny GRTV After News. Jeg er som vanlig Alex, som tar dere med gjennom ettermiddagens siste og beste innen spillutstyr, teknologi, underholdning, eller hva du måtte ønske, uansett hva du liker, så har vi det alltid her på GRTV News og i Gamereactor."

"nettverk. Så hvis du liker filmanmeldelser, spillanmeldelser, forhåndsomtaler av spill, eksklusivt innhold og mye mer, bør du sjekke ut hvor du får din lokale Gamereactor fra. Men med nok babling, nå skal vi snakke om det største fra i går. I Jeg vet at vi hadde en stor Nintendo Parlour Direct, jeg vet at vi hadde kunngjøringen av Hi-Fi Rush kommer til PS5, men finnes det egentlig noe større enn Elden Ring DLC akkurat nå?
Det føles som nei, det er kanskje bare fordi jeg er partisk, men ærlig talt, direktesendingen i går..., den ga oss på en måte det vi allerede visste, men jeg tror at det store som på en måte overrasket alle, var det faktum at Elden Ring, DLC-en, inneholder mye om det, og vi kommer sannsynligvis til å dekke det i alle de fire månedene frem til lanseringen."

"i juni.
Men uansett, Hidetaka Miyazaki, hvis du ikke vet hvem det er, så skaff deg et liv. Eller kanskje hvis du også vet hvem det er, så skaff deg et liv. Bare en spøk i begge tilfeller, selvfølgelig. Men det er bare en spøk.
han er i alle fall fyren som er en slags sjef for Soulsborne Sekiro-ringen."

"serien som den er kjent som, antar jeg. Og han har gitt oss noen flere detaljer. Ben dekket kunngjøringen av selve DLC-en i morges, men som alltid er det nye historier på gang.
i dette tilfellet.
Og så skal vi gå gjennom det Miyazaki sa ville komme i denne utvidelsen."

"Det blir From Softwares største utvidelse noensinne. Den kommer til å koste til 40 dollar. Dette står ikke i denne artikkelen, men i en annen artikkel fra i morges, som du kan lese her.
sjekke ut på Game Reactive akkurat nå, for det er bare så mange nyheter. Vi bestemte oss for å dele for å spare tid og for å skåne øynene dine. Du vet, hvis du bare vil vite hva som er kommer, kan du sjekke ut denne. Hvis du vil vite prisene på samlerutgavene, kan du sjekke denne og sånt, sjekk ut den andre."

"Men uansett...
Den koster 40 dollar, og det følger med et kart som er litt større enn Limgrave, tror jeg Miyazaki sammenlignet med Miyazaki sammenlignet det med, 10 nye sjefer, 8 nye våpenkategorier, massevis av nye våpen for å fylle ut disse kategoriene, nytt utstyr, nye ferdigheter, alt det gode. Du kommer sannsynligvis til å ønske å endre din så snart du kommer inn i det nye spillet. Men ja, det virker veldig, veldig spennende. Det er Vi har selvfølgelig også fått en ny historie, med George RR Martin ved roret. Miyazaki gjorde det klart at George RR Martin ikke har kommet inn for å gjøre et nytt arbeid, det er mer når han skriver en ny historie."

"historien til Elden Ring.
Miyazaki og FromSoftware-teamet tok en titt på den, og mente at denne delen av historien ville være en fin måte å få DLC-en på.
Hvis du ikke har sett traileren ennå, ser det ut til at vi er på vei inn i Skyggen."

"Realm, tror jeg det heter, noe lignende, der vi i utgangspunktet kan se Mikella er der, eller teknisk sett tror jeg statuen hans heter Messmer the Impaler eller noe sånt.
eller noe sånt. Teknisk sett er det kanskje ikke Mikella. Jeg skal spare det til noen som virkelig vet det, virkelig kjenner historien og disse greiene. Eller kanskje de bare sparer det til senere i serien."

"historien hvis de er interessert.
det for en annen ting.
Jeg er livredd for denne utvidelsen, for jeg tror den kommer til å inneholde sjefer som er tøffere enn Melania.
noe som kommer til å få meg til å ville dø."

"Men uansett, hvorfor gleder du deg til Elden Ring Shadow of the Oatry?
Hva i denne lange listen gleder du deg mest til?
Den koster 40 dollar, synes du det er en rimelig pris?
Fortell meg alt dette og mer til som vanlig, men vi ses i morgendagens GRTV-nyheter."

"Inntil da, ha det bra."

GRTV News

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere