LIVE
HQ
logo hd live | No Rest for the Wicked
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Norsk
   Gamereactor
   Videos
   The Boys
   HQ

   GRTV News - The Boys sesong 4 starter med tre episoder på Prime Video i juni

   The Boys er tilbake i byen!

   Audio transcriptions

   "Hei og velkommen til en ny GRTV-nyhetssending, jeg heter som vanlig Alex og dekker ettermiddagene.
   og det beste når det gjelder spill, få, spillteknologi, få, underholdning, hva som helst...
   hva du enn liker, hva du enn elsker, så har vi det alltid her for deg, og det er fredag, så det er sannsynligvis derfor jeg snubler over ordene mine, det er siste dag i arbeidsuken, jeg er sikker på at for mange av dere, hvis den ikke henger der, for det er jo alltid en dag til, en annen dag, en annen dollar, som det er å si, hvis du liker filmanmeldelser, spillanmeldelser, forhåndsomtaler og mer, så husk som alltid å sjekke ut Gamereactor, uansett hvor du får det fra som vanlig, men i dag snakker vi faktisk om TV, så jeg skal slutte å bable og komme inn på dagens historie..."

   "når vi snakker om premieredatoen for guttenes sesong 4, som starter i juni, nærmere bestemt den 13. juni, hvor vi kommer til å se de tre første episodene av guttene sesong 4, fra der får du fem episoder til på ukentlig basis frem til 18. juli, hvor du får se vi er lovet en actionfylt og sannsynligvis svært blodig finale, etter teaseren å dømme."

   "bildet som Amazon har presentert for oss, som vi kan se her, nydelig lagt ut, ser det ut til...
   som om Homelander kommer til å bli ganske gode venner med hodeknuseren, eller, du vet, sannsynligvis falske venner etter alt å dømme, men ut fra dette vet vi at Victoria Newman er ganske involvert i politikk som vi vet fra tidligere sesonger, Homelander ser ut til å være å ha fått en mye mer politisk karakter siden sesong 3, sesong 4, sesong 4, sesong 2, sesong 3, unnskyld, hvor han har vært mye mer i offentlighetens søkelys, og han er fått en tilhengerskare av folk som er veldig interessert i ham, og som gjør hva som helst."

   "han vil, og de ser ut til å elske ham uansett hva han gjør, selv når han dreper.
   selv når han dreper en person foran en folkemengde, blir han tiljublet og hyllet for det.
   tenker kanskje at det høres ganske sinnssykt ut, ikke sant? Jeg tror at hvis man ser på amerikansk politikk eller bare verdenspolitikken generelt de siste årene, så vil du innse at folk sannsynligvis ville heiet på Homelander hvis han var ekte, og jeg vet ikke om det er trist, forferdelig, litt av begge deler, det er ikke bra, er det vel? Men uansett, The Boys er tilbake opp er ganske bra, jeg synes det er Amazons, en av Amazons beste serier, og selv om håper jeg at denne sesongen gjør noen skikkelige fremskritt når det gjelder handlingen, jeg er ser fortsatt frem til den. Jeg tror Gen V virkelig fikk meg tilbake til The Boys etter å ha vært en slags jeg likte sesong 3 veldig godt, men det er en greie med The Boys at man begynner en sesong med, ok, dette er hvordan vi dreper Homelander denne gangen, og så på slutten enten det ikke fungerer, eller så kommer det noe i veien som gjør at vi er tilbake til start."

   "der Homelander er sterkere enn noensinne, og The Boys igjen må finne på noe nytt.
   en ny måte, men forhåpentligvis vil jeg ikke spoile de tre første sesongene.
   men forhåpentligvis kommer vi nå til et punkt der noe kommer til å endre seg, noe må skje som er viktig i verden, ellers vil de bare fortsette med å fortsette å dra serien i langdrag sesong etter sesong, tror jeg ikke det var det The Boys egentlig var."

   "laget for, og det ville ikke føles som om den parodierer superheltgreier lenger, den har bare blitt superheltgreier, noe den på sett og vis allerede er i ferd med å bli, spesielt når det gjelder med det faktum at det er planlagt så mange spinoffs, men uansett håper jeg at selv om det kommer til å bli bittersøtt å se slutten, er det en slutt i sikte. Hva synes dere?
   Burde The Boys bare fortsette for alltid? Gleder du deg til sesong 4? Gi meg beskjed det og mer til, og jeg håper du får en fin helg uansett hva du holder på med, og jeg vil ser deg i en annen nyhetsvideo, ha det bra."

   GRTV News

   Flere

   Videoer

   Flere

   Filmtrailere

   Flere

   Trailers

   Flere

   Events

   Flere