LIVE
HQ
logo hd live | No Rest for the Wicked
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Norsk
   Gamereactor
   Videos
   Suicide Squad: Kill the Justice League
   HQ

   GRTV News - Warner Bros. er skuffet over salget av Suicide Squad: Kill the Justice

   Spillet har ikke innfridd salgsforventningene, noe underholdningsgiganten bekrefter.

   Audio transcriptions

   "Hei alle sammen og velkommen tilbake til en ny uke med GRTV-nyheter. I dag skal vi snakke om noe som begynte å gå rundene tidlig eller sent i forrige uke, skal vi?
   Det gjelder Suicide Squad Kill the Justice League, som er en av de største lanseringene i februar, til tross for at den ikke har vært ute i en hel måned ennå.
   Warner Brothers, som på en måte er morselskapet til Rocksteady, som har utviklet spillet, har allerede gitt sitt syn på spillets resultater."

   "Det har egentlig bare vært ute i noen uker, men Warner Brothers har allerede uttalt i en finansiell samtale at spillet ikke har innfridd forventningene, noe som ikke akkurat er overraskende med tanke på de, jeg vil si middels, men mer skuffende anmeldelsene det har fått, samt det faktum at det er svært få som spiller spillet på de plattformene der vi kan se spillerdata, for eksempel Steam."

   "Så med det som utgangspunkt, la oss dykke videre.
   Suicide Squad Kill the Justice League innfridde ikke Warners forventninger. Det ble ikke oppgitt noen tall på finanskonferansen, men sammenligningen med samme periode i fjor levner ikke rom for tvil.
   Dette kommer kanskje ikke som noen stor overraskelse, men det virket åpenbart for oss alle at Suicide Squad Kill the Justice League kom til å bli en flopp."

   "I tillegg til alle design- og spillfeilene som vi påpekte så godt i anmeldelsen vår, hadde Rocksteadys spill en katastrofal forhåndslansering, og verken konsoll- eller PC-spillere stilte opp for å støtte spillet.
   Jeg sa at det virket åpenbart for oss alle, og nå har vi et bevis på det takket være et møte med investorer hos Warner Brothers.
   Selskapet har rapportert at Suicide Squad Kill the Justice League ikke har levd opp til forventningene siden lanseringen tidligere i kvartalet, så spillvirksomheten vår står overfor en vanskelig sammenligning med året før i første kvartal, sier Gunnar Wiedenfels, finansdirektør i Warner Brothers Discovery."

   "På denne tiden i fjor lanserte Warner Brothers Hogwarts Legacy, som ble det mest solgte spillet i 2023 i USA basert på salg i dollar, og jeg tror det er det samme i Storbritannia.
   Så sammenligningen fra år til år er kanskje enda mer smertefull, hvis det er mulig.
   Spillets fremtid ser nå enda mer usikker ut, selv om det er håp om at ankomsten av DSL-innhold som The Joker eller Mr Freeze vil oppmuntre noen spillere til å bli med på live-tjenesten."

   "Uansett ser det ikke ut til at denne troppen kommer til å overleve lenge i den nåværende konteksten.
   Så ja, for å si det enkelt: Suicide Squad Kill the Justice League gjør det ikke særlig bra.
   Vi er ikke helt sikre på hvordan det går på konsollene, for vi får aldri se spillerdata for PlayStation og Xbox.
   Det er noe som vanligvis holdes hemmelig."

   "Generelt sett kan du se om et spill gjør det bra hvis du går inn i butikken og ser at det er blant de 10 mest solgte spillene i din region, noe som ikke akkurat er en veldig nyttig måte å vurdere ting på.
   Men det vi kan gjøre, er å gå inn på Steam og bruke SteamDBCharts-plattformen, og akkurat nå er det bare tre uker siden spillet ble lansert.
   På Steam er det mindre enn tusen personer som spiller, og det er på det meste 24 timer i døgnet."

   "For øyeblikket er det under 400 personer som spiller spillet, og på det meste, rundt lanseringen, var det rundt 14 000, og med tanke på at Helldivers stadig må oppdatere serverkapasiteten til over 800 000 på dette tidspunktet, er en toppnotering på Steam på under 13 500 ganske dystert.
   Ja, det stemmer. Og så er det også brukeranmeldelsene, som sier at 78,76 % av de positive."

   "Men det er verdt å si at alt du trenger å gjøre for å legge igjen en brukeranmeldelse, er tilsynelatende å eie spillet.
   Så jeg ville ikke nødvendigvis sett på brukeranmeldelser som noe særlig pålitelig.
   Men ja, det korte av det lange er at Warner Bros. ikke er så fornøyd med at Suicide Squad dreper Justice League for øyeblikket, noe jeg ikke tror mange blir så overrasket over."

   "Det virket allerede som om spillet kom til å få det tøft, og at det måtte trosse forventningene, skal vi si, for å lykkes.
   Men uansett ser det ikke ut til at spillet gjør det særlig bra. Kanskje de kan gjøre noe med det, men personlig er jeg fortsatt av den oppfatning at så snart Roxanne må si at dette ikke fungerte, går vi videre til neste spill.
   I likhet med det jeg fortsatt håper Arcane gjør med Redfall, i stedet for å bruke årevis på å fikse det spillet, bruk ressursene deres på noe annet, gå tilbake til det dere kan, og gå tilbake til det dere er virkelig, virkelig, virkelig gode på for begge studioene, nemlig enspillerhistorier."

   "Så forhåpentligvis er det tilfelle. Hvis ikke, hvis de prøver å snu på flisa, er det bare å komme med mer informasjon.
   Vi vet at Suicide Squad kommer til å bli utvidet med andre figurer som Jokeren, Mr. Freeze og tilsynelatende fugleskremsler.
   Men igjen, du kan lese mer om alt dette i din lokale spillrettighetsregion.
   Men ellers er det alt vi har tid til i dagens episode av GRTV News. Vi er tilbake i morgen med neste episode, så følg med."

   "Inntil da håper vi at dere nyter resten av mandagen, så ses vi på den andre siden. Ha det bra, alle sammen."

   GRTV News

   Flere

   Videoer

   Flere

   Filmtrailere

   Flere

   Trailers

   Flere

   Events

   Flere