Norsk
Gamereactor
Videos
HQ

GRTV News - 505 Games stenger kontorer i Spania, Frankrike og Tyskland

505 kvitter seg med størstedelen av sin tilstedeværelse i Europa.

Audio transcriptions

"Hei og velkommen til en ny GRTV-nyhetssending, jeg er som vanlig Alex som tar dere gjennom ettermiddagens siste og beste innen spill, utstyr, teknologi, underholdning, hva du enn liker, hva som helst.
du elsker."

"Vi har det alltid her for deg på GRTV News og i det bredere Gamereactor Network, så hvis du er interessert i du liker filmanmeldelser, spillanmeldelser, forhåndsomtaler av spill, eksklusivt innhold og mye mer...
husk å sjekke ut Gamereactor uansett hvor du får det fra.
Gratulerer med skuddårsdagen også, vi har bare en hvert fjerde år, så jeg kan like gjerne nevne den."

"det, selv om det i dag ikke er en veldig lykkelig historie, dessverre, vi ser på enda flere oppsigelser i spillbransjen i dag, spesielt i forbindelse med 505 Games' nedleggelse av kontorer i Spania, Frankrike og Tyskland.
Det høres ut som en stor sak, men slik det rapporteres her, ser det ut til å være det bare er under 10 personer som er berørt, men for de under 10 personene håper vi likevel at dere kommer dere raskt på beina igjen, men det er uansett bare nok et bevis, enda et bevis på at det ikke går helt bra i spillbransjen akkurat nå."

"nå har vi sett EA permitteringer i går kveld, vi så PlayStation permitteringer denne uken, 505 tilbake i november ble det kunngjort at de skulle kutte rundt 30 % av jobbene, og nå er de ikke det.
kommer ikke til å ha noen stor tilstedeværelse i Europa, bortsett fra i Milano.
hovedkvarteret, men ja, det er veldig interessant for 505, for ikke bare har de nettopp lagt ned ned disse kontorene, som vi kan bekrefte i dag, men det ble kunngjort sent i går kveld..."

"at de kommer til å miste kontrollen, kontrollen kommer nå til å bli fullstendig eid av Remedy, noe som betyr at 505 kanskje ikke kommer til å jobbe med control 2 lenger, noe som er veldig interessant, og kanskje en indikasjon på denne nedbemanningen...
kanskje de bare skyver det bort til en side, det er også andre spill som kan jobbe med Project Iron, Assetto Corsa 2, alle disse tingene som folk vil ha..."

"å se, men som de kanskje ikke får se, og igjen beklager vi at vi ikke kan være bærere av gode nyheter.
nyheter i dag, det virker bare som om det er en av disse ukene, som jeg sier med EA, PlayStation og andre ting, det suger, og jeg skulle virkelig ønske det ikke var slik, men jeg har ikke makt.
Dessverre har jeg ikke makt til å gjøre noe med det, men hvis du kjenner noen som har blitt rammet."

"av dette, eller hvis du selv har blitt berørt av dette, er det bare å ønske deg lykke til.
en av de tingene der du ikke kan, som journalister er vi ikke på, vi er mer på innsiden enn på utsiden.
enn den gjennomsnittlige spilleren, vil jeg si, men du vet likevel aldri helt hva som skjer.
hva som foregår i studioene, og du vet heller aldri hva som skjer med dressene."

"lederne, de som tar de store beslutningene, som for eksempel oppsigelser, hva de gjør og tenker, og det virker som om de forhåpentligvis, forhåpentligvis innen utgangen av dette regnskapskvartalet innen utgangen av mars kan vi se en slutt på permitteringene, men jeg tror det kommer til å bli enda verre.
før det blir bedre i år, og jeg tror mars kommer til å bli en veldig, veldig dårlig måned for permitteringer, for vi har allerede sett at februar har vært ganske ille, og vi har allerede nådd 80 % av hva folk har blitt permittert i 2023, så ja, jeg tror det kommer til å bli verre før det blir blir bedre, men forhåpentligvis kan vi se en reell forbedring i regnskapsåret 2024 og 2025."

"men ja, la meg som vanlig få vite hva du mener om dette, hva tror du kommer til å skje?
med 505 Games, hva tror du kommer til å skje med denne nedskalerte tilnærmingen?
tror du at det kommer til å fungere? Fortell meg alt dette, og forhåpentligvis kommer vi kommer med en mer positiv nyhetssak i morgen, vi ses senere, folkens."

GRTV News

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere