Norsk
Gamereactor
Videos
Star Wars: Knights of the Old Republic Remake
HQ

GRTV News - Embracer selger Saber Interactive

Utvikleren Star Wars: Knights of the Old Republic Remake står for tur.

Audio transcriptions

"Hei alle sammen og velkommen tilbake til en ny episode av GRTV News. Det er ukens siste episode, og vi fortsetter på en måte den pågående trenden vi har hatt hele uken om permitteringer.
Dette handler ikke nødvendigvis om oppsigelser, men det er litt i samme gate. Embracer Group er et enormt forlag, et helt enormt forlag som ser ut til å..."

"De gikk gjennom en fase frem til for et par år siden da de kjøpte opp alt mulig og nærmest prøvde å konsolidere bransjen.
Men bransjen har tydeligvis endret seg litt, og vi ser at mange av de store forlagene må selge unna ting eller redusere størrelsen på teamene sine for å få økonomien til å gå rundt.
Embracer Group har rett og slett solgt folk og lagt ned studioer til høyre og venstre. Vi har sett det i det siste når det gjelder selskaper som Volition, Saints Row-utvikleren."

"Det har blitt lagt ned helt etter at Saints Row-rebooten ikke helt ble, eller ikke helt leverte de forventede resultatene.
Nå selger Embracer ut utvikleren av Knights of the Old Republic, Saber Interactive. De skal selges fra det svenske morselskapet.
Spørsmålet er hva som kommer til å skje med Knights of the Old Republic remake, som sannsynligvis kommer til å bli kansellert, for ellers ville det blitt en veldig turbulent utvikling."

"Men uansett, la oss dykke inn og ta en titt.
Cota remake-utvikler solgt av Embracer Group. Dette er trolig det første av mange team som forlater det svenske gigantselskapet. Betyr dette at Star Wars Knights of the Old Republic-remaken gir oss en sjanse?
Embracer Group har nesten blitt en punchline for oss som jobber med spillmedier, ettersom det svenske selskapet har brakt med seg så mange utviklere og til og med utgivere gjennom årene at det bare var et tidsspørsmål før tårnet ville bli briljant."

"Smuldrer ned, les Ben.
Vi fikk en klar indikasjon på dette da en enorm avtale med Saudi-Arabia gikk i vasken i siste liten i mai, og Embracer bekreftet at dette ville tvinge dem til å restrukturere.
Vi så at dette ble iverksatt med 900 oppsigelser, Free Radical ble lagt ned og mer til kort tid etter, men vi ble fortalt at dette bare var de første trinnene."

"Nå er det tid for strategi nummer to.
Bloombergs Jason Schreier avslører at Embracer Group selger Saber Interactive, som utvikler og/eller utgir spill som Expedition's MudRunner, som vi faktisk publiserte en anmeldelse av i går, så husk å lese den.
World War Z vil også ha en 40 000 space marine, som skal komme ut i september tror jeg, etter en massiv forsinkelse som skjøv det ut av 2023."

"Og den mytiske nyinnspillingen av Star Wars Knights of the Old Republic.
Til private investorer i en avtale verdt opptil 500 millioner amerikanske dollar, og det er viktig å merke seg at Schreier ikke vet om dette inkluderer datterselskaper som 4A Games og Tripwire, der 4A Games visstnok er utviklerne av Metro og Tripwire.
De jobber med det kommende Killing Floor 3, tror jeg det er?
De har også gjort ting som Maneater."

"Men uansett benytter han anledningen til å gjenta at det fortsatt jobbes med Dakota-remaken, selv om det ikke betyr at spillet faktisk vil se dagens lys en gang i fremtiden.
Det er uansett gode nyheter, for jeg er bare glad for å høre at de talentfulle folkene hos Saber Interactive ikke blir med på den stadig voksende listen over oppsigelser som kunngjøres så å si hver dag om dagen.
Interessant nok står det der at Knights of the Old Republic fortsatt er under utvikling."

"Det er en merkelig ting å si, for jeg vil ikke si at spillet har vært i et utviklingshelvete, men det har hatt en svært utfordrende utvikling allerede.
Det ble annonsert for flere år siden, og det har egentlig ikke blitt annonsert noe vesentlig siden.
Det føles også som om det fortsatt er mange år til.
Nå som dette skjer, må du tenke at det er mange hindringer som dette spillet må hoppe over, kommer sluttproduktet til å leve opp til hypen?
Vanskelig å si."

"Men uansett har Saber Interactive blitt solgt for rundt en halv milliard dollar, og når man ser på verdien av mange spillselskaper for tiden, virker ikke 500 millioner dollar så mye.
Spesielt for et selskap som jobber med alle disse virkelig store IP-ene, som Warhammer, Star Wars og til og med World War Z.
Så vi får se hvor Saber Interactive ender opp, om noen kommer inn og kjøper det opp."

"Jeg tror ikke det har blitt nevnt noe ennå om hvem Saber Interactive kan bli kjøpt opp av, men igjen, slike ting skjer ganske raskt, så følg med.
Ellers kan du, som Eric sier, forvente mer informasjon om dette i løpet av de kommende ukene og månedene.
De kommer til å fortsette å selge utviklere fordi de har kjøpt for mange, og det er et massivt selskap som ikke kan opprettholde seg selv."

"Så de kommer til å selge ut flere, og sannsynligvis legge ned flere.
Det kommer sannsynligvis til å bli flere oppsigelser, så det må vi også regne med, spesielt når vi går inn i mars, den siste måneden i dette regnskapsåret.
Ellers, ja, dette er all tiden vi har til rådighet i dagens episode av GRTV News.
Jeg tror faktisk, som en siste merknad, at jeg tror Gearbox også er på huggestabben, så forvent at det vil endre seg relativt snart."

"Men ja, det er alt vi har tid til i dagens episode av GRTV News.
Vi er tilbake på mandag med ukens neste episode, så nyt fredagen og helgen, så ses vi på den andre siden.
Ha det bra, alle sammen."

GRTV News

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere