Norsk
Gamereactor
Videos
Pokémon Legends: Z-A
HQ

Gaming Gossip - Episode 4: Årsakene bak den uendelige oppsigelsesrunden for videospill og den strategiske lanseringen av Pokémon Legends: Z-A

I dette Gaming Gossip Gamereactor-showet diskuterer David Caballero, Alex Hopley og Ben Lyons den pågående oppsigelsesrunden i videospillbransjen og hvordan AI, AAA-kostnader, grådighet og sjangertrender er en del av årsaken. Den andre halvdelen av programmet er viet til å diskutere Pokémon Legends: Z-A, en potensiell Switch 2-utgivelse og det nylige Presents-showet.

Audio transcriptions

"Hei, alle sammen, og velkommen tilbake til vår fjerde episode av Gaming Gossip på denne punkt. I dag har vi mange nyheter å snakke om. Ikke mange av dem er positive, Jeg skal ikke lyve, jeg har ikke tenkt å fremstille dette som noe utrolig spennende og positiv episode, for det er ikke akkurat det. Det har skjedd for mange negative ting i løpet av spillbransjen denne uken som vi ikke kan la være å snakke om. Det har skjedd for mye i løpet av vel, det er onsdag, så det er egentlig bare to dager. Ja, vi kommer til å snakke om permitteringene, og litt senere skal vi snakke om Pokémon-presentasjonene, fordi det skjedde noe interessant der, men la oss snakke om permitteringer først. Det har skjedd mye omtrent tusen mennesker har mistet jobben bare i løpet av disse to dagene."

"etter det vi har sett. Over 900 på PlayStation, mellom 90 og 150 på Supermassive Games og så rundt 20 % av arbeidsstokken hos Deck Nine, inkludert noen forskjellige forskjellige utviklingstrekk hos Daigut Fabric, og hvordan de kommer til å tilnærme seg spillutvikling i fremtiden. Men ja, la oss snakke om permitteringer. Hva mener vi om dette?
saken så langt? Er vi overrasket over at dette skjer? Vel, det ble et tog allerede i 2023 ikke sant, og det er veldig trist. Det første vi må si er at det er veldig, veldig trist. Jeg var nettopp nylig veldig nær gutta i Daigut Fabric i forbindelse med Solsy Chronicles-spillet. De er så kunstneriske, så delikate, og det føles så feil at bransjen ikke kan holde på denne typen studioer, men det samme gjelder Supermassive. Jeg mener, de har gjort en utrolig god jobb i når det gjelder filmiske skrekkspill, og nå også med Little Nymers. Jeg gledet meg til til det og til å se at de sannsynligvis ikke kan eskalere eller jobbe med forskjellige presse samtidig. Men dette handler bare om studioene hvis vi snakker om utgivere."

"og større studioer. Ja, Sony følger bare Microsofts eksempel, så ja, det ser slik ut.
Det ser dystert ut. Det så veldig deprimerende ut allerede på slutten av fjoråret, og nå begynner det å bli verre, og før dette programmet startet, sa du at vi sannsynligvis kommer til å bli vitne til en mer av dette før året er omme, nøyaktig før kvartalet og regnskapsåret er omme."

"31. mars. Det er rett rundt hjørnet, så det ser ikke bra ut i det hele tatt.
Nei, og vi snakket om det for et øyeblikk siden. Jeg tror det var rundt 11 250 arbeidsplasser som gikk tapt eller noe sånt.
i løpet av 2023, og vi er allerede godt over 7 500 i 2024, og det er ikke engang slutten av februar.
Så det ser ut til at det kommer til å bli flere. Jeg forventer ikke at det ikke kommer til å skje ved på dette tidspunktet. Jeg tror at det er Nintendo som er utliggeren så langt, men vi har hørt rapporter om om at Nintendo-ledelsen på en måte har redusert inntektene sine, for å si det sånn."

"for å kompensere for eventuelle problemer, og det er ikke det vi ser hos Sony og Microsoft. De er Nintendo er først og fremst et spillselskap, og det er det vi ikke ser hos Sony og Microsoft.
Sony og Microsoft er veldig forskjellige. Microsoft gaming er bare en avdeling av Microsoft.
gaming er bare en divisjon av Sony også, så når de ikke oppfyller sine finansielle forventninger, er det det samme som skjer med mange andre selskaper, de kutter mange roller."

"og vi har allerede sett at tusen jobber er mye, men det er mye å svelge.
i løpet av to dager, og som vi sa at det kommer til å bli mer, det kommer til å bli mer og mer.
Jeg vet ikke hvor de kommer fra, men vi kommer til å se flere som mister jobben.
spesielt i løpet av den neste måneden eller så, så det er triste nyheter, det er triste nyheter, det er det vi tror tror vi at dette skjer på grunn av boomen vi så under pandemien?
hvor spill ble veldig populære fordi folk åpenbart ikke fikk tid til å gjøre det de ville."

"noe annet vi så, var at spillene nærmest fikk rekordmange anmeldelser, og så var det åpenbart massive ekspansjon i den forbindelse tror vi at dette er en effekt av at alt kommer tilbake til det normale?
på en måte, ja, jeg tror det er veldig frustrerende for bransjen som helhet.
du har ikke vært i stand til å tenke fire år fremover når du vanligvis planlegger syv eller åtte år i en konsoll."

"generasjon hva i helvete tror du kommer til å skje enten vi forblir i lockdown for alltid, og folk blir vant til livene sine, og derfor blir det mindre spilling i lockdown eller vi går tilbake til det normale når det bare er denne komplette grådigheten i spillindustrien...
og det har vært ukontrollert en stund, og det har vært ukontrollert siden før pandemien og spillindustrien."

"spillbransjen er en av de mest ville vesten-lignende bransjene som er igjen i verden, jeg tror det er blir definitivt mer konsentrert nå som flere og flere vet hvor mye penger som ligger i spill.
men 2015 til 2019 er virkelig ville tider, for det er fortsatt folk som bare sier "åh, jeg vet ikke...".
vet hva spill er, mange lovgivere, mange mennesker i maktposisjoner som på en eller annen måte kunne sjekke spillindustrien har ingen anelse om hva som foregår, vi så det med Activision Blizzard."

"det største problemet de er bekymret for, er skyspilling i bransjen.
kommer til å gi det til Ubisoft, og det er det som er det største problemet.
det er forbløffende, og som du sa tidligere, Nintendo har en veldig solid tilnærming.
du ser det aldri fra toppen og ned når det gjelder folk som er villige til å gi opp ting som de lederne på toppen av for eksempel Embracer Sony PlayStation vil fortsatt tjene millioner i kompensasjon."

"um som ikke er en del av lønnen deres, det er bare kompensasjon for å gjøre en så god jobb du gjorde en så god jobb som dere har gjort, disse finansielle markørene, ja, og antallet øker derfor selskapet.
bra er ikke en måte å drive noe på tror jeg, og det har bare vært slik for lenge og noe kommer til å gå i stykker, noe alvorlig kommer til å skje i bransjen, tror jeg innen de neste ett til to årene, og det kan nok avskrekke mange fra å jobbe i bransjen."

"Jeg tror at det er en av grunnene til at du nevnte at måten de kom ut av pandemien og måten de tilnærmer seg bransjen på etter pandemien, og den andre grunnen er kostnadene ved spill blir selvfølgelig større og større, og kostnadene øker, men vi snakket jo om det om hvordan Xbox-fans var sinte for at spillene deres ble multiplattform, men kanskje de burde være bekymret..."

"om at spillene deres i det hele tatt kommer, ja, og dette gjelder også for PlayStation...
fansen også, for det er kanskje tre av de tre store hovedstudioene, bortsett fra Santa Monica.
og og og og og fyren gjør uh du vet Naughty Dog ble påvirket uh og og vi ser det skaperne av Horizon blir påvirket, og kanskje det er det de burde bli..."

"tenke på og om kostnader, og det er frykt og usikkerhet i sentrum.
og så er det elefanten i rommet, nemlig kunstig intelligens.
så jeg tror at mange av dem trekker tilbake planene sine fordi de ikke vet hvor mye av innvirkning dette kommer til å ha på arbeidsstokken deres, og hvordan de skal klare å ta imot dra nytte av hva AI kan tilby når det gjelder produksjon av ressurser eller til og med å lage kode, og vi her om dagen så vi Genie fra Google, du gir den en ledetekst, og så lager den et spill for deg."

"så jeg tror de alle tenker at vi kanskje stopper utvidelser eller kutter ned på til vi forstår hvordan dette kommer til å fungere for oss.
oss. Tyler Perry, det er akkurat dette vi snakker om, så kanskje dette er mer for filmgalskapen...
diskusjon rett, men Tyler Perry uh backpedaled så godt så godt det var hvis jeg korrigerer 800 millioner utvidelse for et Hollywood-studio, ja, som ble kansellert på grunn av AI på grunn av Sora og hva de kan de kan de kan skape det hele begynte sånn med digital film da ILM forresten hvis dere ikke har sett uh light and magic dokumentaren om denne dagen pluss at det er fantastisk fordi den viser hvordan visuelle effekter ble gjort før i tiden, og da de begynte å gjøre det."

"3d og digitale effekter, var en av dem som var ansvarlig for den datavitenskapelige siden av ting sa at fra nå av kan vi male hver eneste piksel i den fargen vi ønsker, så vi kan skape hva vi vil, men det skjer nå med kunstig intelligens, ikke med 3d-rendering, så det er Jeg mener, du ser resultatet, og du ser eksemplene til Sora, og du ser på en måte ja, du, du, du, du føler frykten, ikke sant, hvis modellen din er som dere beskrev, og det er en vanskelig modell."

"å si, for ser du på Insomniac, så vet du at de fikk Marvels Spider-Man 2 ut sist...
oktober eller noe sånt, og det rapporteres at utviklingskostnadene er opp mot 300 millioner dollar.
dollar eller noe sånt, og ja, det er mye penger, men når du tenker på at du betaler 600 utviklere for fem års arbeid, så gir det jo mening at de får betalt en god lønn for jobben de gjør, fordi de er veldig talentfulle individer, så når det er det er mye penger som går med til det, men samtidig, når du tenker på fortjenesten marginer som mange av disse selskapene jobber med, for eksempel Microsoft som kutter 2 000 jobber eller hva som helst Microsoft har nettopp passert en billion dollar i omsetning, og så kutter de 2 000 jobber, for eksempel 2000 jobber for et selskap som omsetter for to billioner dollar, er en dråpe i havet. Det er så lite."

"men det påvirker disse menneskene så drastisk, og det får bransjen til å se så forferdelig ut.
en så stor del av spillutviklingen at man på en måte mister litt troen på det og um ja, jeg tror vi kommer til å nærme oss det tallet, kanskje til og med...
vi kommer til å overgå tallet på 11 250 eller noe sånt fra 2023 innen utgangen av dette regnskapsåret um som for de fleste selskapers vedkommende er 31. mars, ja, akkurat, så det er ikke alle, men ikke ikke i det hele tatt nei, men vi er omtrent en måned unna på dette punktet så forventer mer permittering nyheter jeg ikke vet ikke hvem som kommer til å si opp, vi har allerede sett mange oppsigelser fra disse store selskapene."

"kan ikke forestille meg at de kommer til å gjøre en ny runde, men man vet aldri, du vet at jeg ikke kommer til å de kanskje jeg ikke kommer til å omfavne det elsker det de elsker det nøyaktig nøyaktig men um yeah det var det var interessant hvordan det ble annonsert at vi ikke skulle få noen stor IP fra Sony i år.
men så fikk vi begrunnelsen ja, det er sant at de venter til neste år, de planlegger å du vet på å tjene penger og på en måte etablere ps5 endelig som de begynte å gjøre i 2023 som er litt sent hvis du spør meg i år i stedet for maskinvare tror du at vi bare en rask spørsmål fordi jeg tror vi sannsynligvis vil gå videre og så, men tror du at dette kan føre til en slags av en ny indy boom det faktum at vi ser så mange som en faktisk ikke som indy er i hva vi kaller indy nå, som i utgangspunktet er en type utvikler som ikke er stor, men faktisk uavhengig."

"utviklere som lager sine egne spill, omtrent som på begynnelsen av 2010-tallet da vi så ting som du vet kirurgisimulator og geitesimulator og alle disse veldig små lagspillene som kom ut fordi for øyeblikket synes jeg det er vanskelig å bli begeistret for noe som kommer til å bli laget...
av et stort studio, for det er som om vi har mistet halvparten av folkene dine på veien og har måttet kutte ned så mye, mens jeg føler at de virkelige ambisjonene kan komme fra de mindre studioene."

"team igjen tror jeg problemet er at det bare er utviklingskostnader igjen, ikke sant?
det er indy-utviklere som ikke blir påvirket av disse endringene, slik vi ser i ligaen.
for eksempel nylig måtte de komme ja, det er det jeg mener, det er som faktisk som folk på egen hånd folk som kommer ut av ingenting ja ja, men du må fortsatt overleve jeg tror indy-boblen er i ferd med å sprekke nå, og jeg ser mange indies som sliter."

"med å få en utgiver eller bare å få finansiert prosjektene sine mot slutten av utviklingsfasen som de har betalt på egen hånd i noen år, og og og og så nå må de for å fullføre rett så kanskje en en manns armé indy studios kanskje det er det sjanse for dem, men kostnader igjen som kommer til å dekke dem og med utgivere du vet å fjerne uh trekke tilbake penger i stedet for å sette inn på nye prosjekter, tror jeg det kommer til å være vanskelig for dem, selv for to eller tre studioer, pluss at det også er utviklingskostnader som følger av å bokstavelig talt få en lisens til å bruke en utviklingsmotor."

"som du vet hva unity gjorde i fjor med runtime-avgiften, noe som bare gjør det enda mer kostbart for for folk å lage spill, men hva tror du om denne trenden?
med Sony også, noe som er interessant, for de har ikke noen store spill av utseende.
på ting som kommer inn i år um dette regnskapsåret skal vi si um tror vi at det er uh et biprodukt av at de trapper ned på live-tjenesten, for de har satset veldig hardt på live-tjenesten..."

"for noen år siden, da de sa at vi lanserer alle disse prosjektene som alle jobber med slemme duke gorilla alle får ut et live service-spill i forbindelse med den store ip-en sin, og nå er vi ser live service slags sprekke ingen vil ha det og flerspillerspill ja og flerspillerspill så jeg tror det var sony som prøvde å være mer som microsoft, og så trappet de ned fordi de..."

"de er virkelig de er de er de er veldig flinke med cinematiske spill vi vet at hollywood utseende som filmopplevelser, ikke sant, men de var ikke så gode når det gjaldt direkteservice, og de hadde ikke de hadde ikke sitt eget Sea of Thieves, de hadde ikke sine egne fjorten dager, de hadde ikke en veldig vellykkede flerspillerspill, så jeg tror de satset på det fordi de trengte å redusere det til det publikummet, men nå er de liksom i standby-modus, og det samme gjelder for nintendo..."

"når det kommer til stykket er det kanskje microsoft som gir ut de største spillene...
eksklusive spill i år, noe som er vanvittig, og alle venter og venter og nintendo sa at det er på grunn av skalperne og spekulasjonene og for å kunne håndtere det.
ut mer maskinvare for å være klar for etterspørselen, men nå kan vi se at de også kanskje er som om de sier at det ikke er noen grunn til å forhaste lanseringen av den nye konsollen, så la oss vente."

"til 1. kvartal 2025, siden vi har en enorm installert base, den største noensinne, som vi kan tjene penger på.
så men beklager, ja, du nevnte om ja, du sa at du sa live service-spill, jeg vet ikke.
om dere ser frem til flere live service-spill fra Sony eller de siste...
of us flerspillerspill, eller om det var spennende for dere, for jeg tror det er en ting de gjør..."

"bra vi spurte ikke om det andre jeg jeg avskyr tanken på at de setter disse utviklerne til å produsere live service-spill, som om du har alle disse fantastiske utviklerne som er strålende på enkeltspilleropplevelser, og så setter du dem i gang og sier: "Bygg et live service-spill som er kommer til å ta opp alle ressursene dine i det neste tiåret. Jeg avskyr den tanken, og det er noen folk som er veldig begeistret for ideen om last of us factions eller hva det nå var ment som å være kult, men jeg kunne bare ikke få bak det, men det er et tema for en annen en annen dag live service fordi jeg tror vi kan snakke om det i 20 minutter, så la oss komme raskt til saken."

"så la oss snakke om pokemon-presenter jeg sier raskt fordi det bokstavelig talt er veldig lite å snakke om.
om i det showet, det var 12 minutter langt, de første 10 minuttene var egentlig bare søppel.
det var um hva mener du åh jeg blir ikke begeistret søvn ja jeg blir ikke begeistret for pokemon søvn eller pokemon unite eller pokemon cafe dx eller hva de kaller det nå for tiden alle disse små mindre de ikke gjør noe for meg lenger um vi fikk kunngjøringen av pokemon digital eller pokemon trading card game pocket, som hvis du liker trading card games, kanskje det er noe der synes jeg det er veldig vanskelig å skille mellom nfts og digitale produkter."

"jeg vet at det er en forskjell, men for meg er det å eie et skin i et spill veldig likt en nft du får bare ikke serienummeret som sier at det er ditt de pleide å beskrive det slik ikke sant, de pleide å si at hvis du har en flybillett, så er det en nft, hvis du har en hudfarge.
i et spill er det en nft fordi det er en stor svindel fordi ingen vet nøyaktig hva det er."

"det er det som alltid får meg ingen visste så la oss, men det er tydeligvis et veldig brennende tema så la oss gå over til å snakke om den egentlige hovedannonseringen, som var pokemon legends.
za, som vi ikke kunne si hva het da det opprinnelig ble annonsert vi lurte på om det var zelpha eller z alberto var fast bestemt på z alpha ja, jeg følte meg veldig dårlig da det kom ut, men det var z a fordi jeg spurte ham, og han var som z alfa definitivt yeah det var en meme om en pokemon z eller z z eller z i gamle dager, så fansen sa bare hei..."

"pokemon z var tross alt en greie, ja, det tok bare 10 år, over 20 år.
yeah alex gå på ta punkt dette du er den mest begeistret jeg tror om dette spillet ok så først og fremst vi får teasere gjennom hele presentasjonen som har det ukjente som er som pokemonene fra gen 2, så alle sier at det er gen 2-remakes eller noe sånt, og jeg tenkte: "Herregud, det kan hende jeg liker det"."

"hoppe ut av huden min hvis det er noe gen 2-relatert, gen 2-legender eller hva som helst, men husk det.
det er gen 5-tingene som har blitt teaset, og pokemon sa nettopp nei til alt det, det er gen 6.
vi skal tilbake til lumio city det er bare satt i lumio city mega revolusjoner er tilbake ser det ut til en slags fortids- og fremtidsdynamikk, fordi du har de gamle skoletegningene i traileren av byen da den ble bygget opp igjen, og så har du de futuristiske visualiseringene av holografiske pikachu som løper gjennom byen, så jeg tror det kommer til å bli en merkelig litt oppsett uh jeg er spent jeg skulle ønske det var i år pokemon er vanligvis veldig flink til å si her er noe du virkelig vil se, og forresten kommer det ut til jul."

"men jeg tror vi sannsynligvis vil se som kanskje tidlig tidlig tidlig 2025, men ja det er spennende beklager var ikke at tilfellet for vår arcus oh yeah jeg tror arcus var som mainliner og remakes er slutten av året og legends var i januar eller februar, veldig, veldig, veldig tidlig, ja, så hva gjør vi?
du tenker på plattformer om nintendo switch-familien av konsoller jeg mener jeg antar de selvfølgelig mener lyset og den gamle og den nåværende versjonen, men jeg tror det er ganske klart at det kommer til å gå som bare faen, og at de kommer til å gjøre det til en casestudie, akkurat som se dette kjører som dritt, så kjøp vår nye maskinvare for at det skal for at det skal se rart ut, hva tror dere tror ja, jeg kan ikke se at det kjører veldig bra på bryteren, jeg tror til og med den traileren ville sannsynligvis som begynner å falle i fps på bryteren jeg mener det er selvfølgelig ikke annonsert, men det hvis konsollen lanseres i løpet av dette regnskapsåret, neste regnskapsår, tror jeg vi er det vi er alle enige om at den er forsinket, men de kan ikke utsette regnskapsåret, så..."

"det er det kommer til å være før 20 mars før april 2025 rett det overrasker meg at det ikke er noen pokemon spill i år fordi vanligvis er det alltid noe pokemon relatert som om om det er en ny utvidelse eller noe til en eksisterende generasjon, eller om det er et nytt spill...
det overrasker meg at det ikke var en kunngjøring for en generasjon fem, um, som en som en nyinnspilling som ligner på brilliant diamond and shining pearl eller hva jeg forventer, ja, jeg..."

"forventer virkelig at det vil være tilfelle, for jeg tror ikke det er noe som nødvendigvis ville se helt jævlig ut på en switch, for det er ikke et massivt krevende spill å spille.
kjøre i seg selv, men en nyinnspilling mener du, ja, som en nyinnspilling, ja, jeg tror ikke det er et nytt legends-spill.
må komme ut på en ny konsoll fordi jeg tror bare ikke at du kan kjøre dem på på denne gamle maskinvaren lenger, men jeg er overrasket over at de har gått bort."

"med hele greia er i byen også, det er ikke som åh fem minutter du er i byen og så kan du utforske den tomme villmarken i Scarlet and Violet og Legends Arthias.
det er som om nei, alt dette er teoretisk pustende nøyaktig jeg som overrasker meg, så det er derfor jeg trodde at selve direktesendingen eller kraftpokemonene som er til stede, var litt kjedelig fordi jeg synes det manglet litt innhold, men jeg tror at omtalen av at vi sier av lansering på nintendo switch-systemer er en sikker indikasjon på at det kommer til det nye konsoll, for vi har ikke vi har ikke sett det uttrykket brukt noe annet sted, det står alltid på coming to nintendo switch uavhengig av om det er oled vanlig lys det kommer alltid til nintendo switch, og nå er det plutselig på nintendo switch-systemer. jeg synes det er rart, ikke sant?
jeg leste ikke så mye inn i det jeg tror ikke det er en henvisning til den nye konsollen fordi jeg mener det ville bety at den heter switch 2 eller noe sånt, ikke sant?
det er det du mener, ikke sant, som om drømmen fortsatt lever, ja, ja, jeg tror bare at de..."

"er å sørge for at du kan spille det på lyset, og det er også for foreldre også jeg vet ikke og jeg tror nyinnspillingen kommer ut julen 2025, jeg tror det er den som kommer ut til punch som de ser på, og det kommer til å være eksklusivt for det nye systemet.
som en ny generasjon, som neste generasjons nyinnspillinger, du vet hva jeg mener, kanskje, kanskje ikke, kanskje ikke."

"ta feil, men jeg vet ikke det kommer til å bli et merkelig år, for vi kommer ikke til å ha noen store playstation-greier ser det ut til, eller i hvert fall ikke noe fra denne typen etablerte store franchiser som du vet god of wars du vet last of this is that sort of stuff xbox ser ut til å lede an i kampen med avowed og indiana jones, som indiana jones i..."

"tror er et stort spill avowed tror jeg er mer som en slags mellomting, det er litt spennende.
det er obsidian, men jeg tror ikke det nødvendigvis når samme høyder som indiana jones.
det kan være årets beste spill, men det kan være det minst populære når det gjelder å like nye ting.
slik er det alltid med obsidian, ja, akkurat som med de ytre verdenene, ikke sant, underholdende..."

"men jeg vet ikke om det nødvendigvis kommer til å ha høyder til det um og så nintendo vi vet fortsatt ikke hva som skjer, for vi forventet at dette pokemon-spillet skulle være svaret...
for denne høytiden, men det er det ikke, så vi forventer fortsatt en nintendo direct som sagt.
forrige uke, uansett hva vi fortsatt forventer mer nintendo direkte for å snakke om hva som kommer ut i det siste i år, og selvsagt switch-etterfølgeren, men vi har ikke fått dem ennå, um, men uansett i jeg vet ikke om vi gleder oss til 2024 og resten, eller om vi bare ser tiden an."

"jeg er glad for at det kan bli litt mer avslappende enn 2023.
før 2025 sparker oss i ræva igjen, men ja, jeg vil si det kommer til å bli utfordrende for alle i bransjen, og til og med for oss som ikke bare utvikler spill, men også for oss som noen ganger reklamerer for dem, og vi forteller dere om dem, og jeg tror det er noe annet enn utfordrende kommer til å bli interessant fra et journalistisk synspunkt, fordi det finnes kommer til å bli mye å analysere og forklare, og jeg tror vår rolle kommer til å bli viktig."

"selv om det ikke er noen store spill, vil jeg si for videospillfans videospillfans det er det kommer til å være mer relevant enn noensinne å følge med på mediene.
og faktisk være tett på det som skjer, for å prøve å forstå denne transformasjonen ved å slutten av året, og jeg tror at journalistikk kommer til å være veldig viktig, selv om det høres ikke ut som om blockbuster triple er en slags show-greie, men showene er kommer til å skje, og arrangementer kommer til å skje, og jeg tror vi alle må være veldig på vakt og veldig oppmerksomme. Ja, det ser ut til å bli et stort år for tredjeparter."

"det ser ut til at det kommer til å skje en rekke forskjellige ting, ikke bare fra disse store etablerte eller førstepartsskaperne, men igjen, etter hvert som vi vet mer, holder vi dere oppdatert.
neste uke skal vi snakke om noe annet, forhåpentligvis blir det mer positivt.
mindre om oppsigelser, men man vet aldri om det kan komme noe veldig stort som krever at vi må oppmerksomhet hvem vet, men inntil da har dette vært den fjerde episoden av spillsladder som er alex det er dav, og vi ser dere alle i neste episode."

Interviews

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere