Norsk
Gamereactor
Videos
HQ

dbrand Arachnoplates Carnage for PlayStation 5 (Quick Look) - La det bli blodbad

Vi tar en titt på disse PS5-konsollskinnene fra dbrand som gir Sonys enhet et nytt utseende som vil gjøre selv Venom urolig.

Audio transcriptions

"Hei alle sammen og velkommen til en ny Gamereactor Quick Look. La meg ta dere med litt tilbake i stund. Så først og fremst, da Sony og Insomniac Games lanserte Marvel's Spider-Man 2 i fjor, ville de markedsføre spillet ved å lansere en begrenset utgave av spillet."

"utvalg av spesialdesignede plater til den opprinnelige PS5 som hadde Spider-Man-tema. Og nå de gjorde det, og det ble utsolgt med en gang, for som med så mye annet PlayStation i disse dager ser det ut til at de fullstendig har undervurdert hvor mange som virkelig ville ha ikle PS5-ene sine med plater med Spider-Man-tema. Det virker som om Sony generelt sett har litt forvirret lanseringen av ulike typer ekstra plater til PS5, fordi de lanseres i disse merkelige samlingene, og de er for det meste tilgjengelige gjennom PlayStation Direkte."

"Den er ikke tilgjengelig i alle land, og det er stadig problemer med lave lagerbeholdninger. Det er en komplett Derfor er det ikke overraskende at selskaper som dbrand har gått inn i grossistleddet for bare å tilby fullstendig overta den delen av markedet for PlayStation-tilbehør. Du kjenner kanskje igjen formen på de forskjellige platene jeg har på denne PS5-plateutgaven her."

"fordi dette er Dark Plates 2.0, som vi allerede har allerede raskt sett tilbake da jeg opprinnelig kjøpte dem selv før vi hadde en fungerende forhold til dbrand fordi jeg bare elsket designet så mye. Den gangen vil jeg oppfordre deg til å se vi berømmet dbrand for at de var modige nok til å gå imot Sonys advokater."

"og ga oss et produkt som var vesentlig bedre enn det Sony tilbød.
raskere og med et større lager tilgjengelig, var det bare en dundrende suksess. Nå er dbrand er kjent for å være nyskapende når det gjelder markedsføringsstrategi, og dette er virkelig ikke noe unntak.
Det de har gjort her, er at de har lansert oreganotallerkener, og den overordnede ideen er sikkert at du allerede kan regne ut i hodet ditt, er å si at Sony fullstendig mislyktes med å gi alle dere som som ville ha disse, som ville ha plater med edderkoppmann-tema, det dere ville ha."

"er noen.
Så det er tydeligvis ingen spesifikke plater med edderkoppmann-tema her.
Spider-Man-branding her, men det er i hvert fall min teori at det er ganske tydelig hva dette refererer til. Disse kalles Aragno Plates, og i produktbeskrivelsen står det følgende for Aragno Plates skriver de dette. Den populære videospillkonsollprodusenten Megacorp klarte ikke å produsere nok av de lisensierte sidepanelene for videospill. Takk for at du droppet ball, din serie med skjellsord. Det er ganske direkte, og det er slik Debrained jobber."

"det er nydelig. Det er helt fantastisk. Igjen, det er i bunn og grunn den fantastiske Dark Plates 2, med denne Aragno-spinnet på den ene siden. Den er ikke på den andre siden. Jeg vet ikke helt hvorfor, men jeg antar at det er fordi at de har fokusert veldig på at det skal være en slags effekt som kryper over PS5.
Og for å gjøre det, vel, du får først og fremst et sidepanel der dette på en måte trykkes på der, og resten er klistremerker som du kan kle PS5-enheten din med hvis du vil. Så den generelle ideen er at her har du hele den midtre delen av konsollen. Så det vil strekke seg over hele hele veien fra ned til på- og utløserknappen og nedover. Det er i grunnen bare fortsetter det samme temaet og hvis du på noe tidspunkt er veldig redd for å legge til klistremerker eller skins på enhetene dine, Jeg kan fortelle deg av erfaring at det er mye enklere enn du tror, og at det faktisk er veldig enkelt."

"å stille opp og bruke på en trygg og vakker måte. Så ikke nøl. Det er virkelig nydelig på den måten akkurat i det henseendet. Og så har du en slags Aragno-hud som går over midten av konsollen.
og så går den over i de vanlige mørke platene her.
Det er forresten veldig enkelt å bruke. Du trenger ikke å bekymre deg for det. Du trenger ikke å bekymre deg for det."

"Du trenger ikke å bekymre deg for det. Du trenger ikke å bekymre deg for det. Du trenger ikke å bekymre deg for det.
Det er forresten ikke dyrere enn vanlige Dark Plates. Så hvis du liker denne ideen og du liker designet, ja, da tar dbrand ikke mer betalt for privilegiet.
Det er merkbart, vil jeg si, men dbrand har mange forskjellige design der ute. Det er vanligvis det de gjør. De prøver å favne bredt, og hvis det er noe som appellerer til din smak, så spesielle estetikk, så kan du velge det. Så hvis du ikke allerede liker Spider-Man-basert estetikk, eller kanskje Spider-Man-basert estetikk, jeg antar at dette ikke kommer til å appellere til deg. Men det er egentlig synes jeg det er veldig merkbart og veldig godt gjort, og det er det viktigste."

"Den koster rundt 64 dollar, tror jeg, og du kan legge til disse klistremerkene, og du kan også legge til røde LED-lys...
der det finnes en innebygd veiledning for hvordan du legger dem til midtstripen på konsollen, for å gjøre det mer i tråd med den røde og svarte estetikken. Jeg er sikker på at det fungerer veldig bra.
Så.., dette er Aragno-platene, og de har blitt lansert sammen med en rekke skinn."

"Vi har en her som jeg ikke har brukt ennå, for vi skal lage en egen video...
om Carnage skin-serien her. Dette er til min egen iPad mini. Igjen, vi kommer til å lage en egen video der vi også har satt på disse klistremerkene eller skinsene.
midten av konsollen, så følg med. Men inntil videre, Igjen, stor applaus for dbrand. De vet hvordan de skal være nyskapende i markedsføringen sin, og de er veldig konfronterende på en morsom måte for oss forbrukere, samtidig som de tilbyr et godt sterkt produkt til gode, aggressive priser. Tusen takk for at dere fulgte med. Vi ses i neste program."

Hardware

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere