LIVE
HQ
logo hd live | MultiVersus
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Norsk
   Gamereactor
   Videos
   Dragon's Dogma 2
   HQ

   Dragon's Dogma 2 - Videogjennomgang

   Capcoms etterlengtede rollespill er her, og vi har jobbet oss gjennom fantasiverdenen, drept monstre og hjulpet byfolk, samtidig som vi har forsøkt å finne og beseire dragen som stjal Arisens minner.

   Audio transcriptions

   "Når vi snakker om Dragon's Dogma 2, må vi først og fremst snakke om et eventyr som er eldre enn til og med originalen, men fordi vi før Capcom og Hideaki Itsunos arbeid fra 2012 var vitne til utgivelsen av The Elder Scrolls V Skyrim, et spill som fullstendig åpnet rollespillverdenen."

   "og eventyrsjangeren for det brede publikum, enda mer enn forgjengeren Oblivion hadde gjort.
   allerede hadde oppnådd.
   Vi snakker om Skyrim fordi sannheten er at hvis man sparer tidsavstanden mellom det og dette og de tekniske aspektene, er det beste komplimentet vi kan gi om Dragon's Dogma 2 er at vi kjente på de samme følelsene av nysgjerrighet, forbløffelse og lyst til å fortsette."

   "utforske som da vi først våget oss inn i Bethesdas kalde land.
   Det er interessant at historien i Dragon's Dogma 2 begynner i et fengsel, slik slike historier ofte gjør.
   Her jobber karakteren vår, en mystisk person som har mistet hukommelsen, i et tvangsfengsel.
   til et monsterangrep får dem til å rømme, og en mystisk fremmed kommer inn i leiren."

   "avslører for dem at de er Arisen, Dragens utvalgte, og oppfordrer dem til å søke sin skjebne i denne verden. De må kjempe mot skjebnen, og for å kunne gjøre det, må de gjøre seg til kongeriket Vermund, der de i tillegg til å prøve å få tilbake minnene sine blir de involvert i en komplisert politisk konspirasjon som går ut på å styrte et falskt hersker og forhindre en ny krig mellom to naboland."

   "I tillegg til dette må rollefiguren vår reise på en lang vei som er befolket av alle mulige slags skapninger og banditter, samtidig som han eller hun må utføre oppdrag og ærender som landsbyen krever.
   Men selv om Arisens skjebne, og dermed også spillerens, er den viktigste av de person i denne verdenen, har den Utvalgte alltid en liten gruppe følgesvenner som roterer mellom gjennom hele eventyret, kalt Horns, som hjelper og tjener dem med total lojalitet."

   "Karakteren din oppretter en Bonde som du kan tilpasse, og du må oppdra dem, vekselvis deres klasse og kampstil slik at den passer til din egen. Skape et balansert lag som oppfyller så mange eventualiteter som mulig, enten det er gjennom healing, angrep fra avstand, magi eller til og med nærkamp, er avgjørende. Heldigvis er Horns aldri til hinder, i motsetning til de fleste andre følgesvenner."

   "i andre enspillertitler, og du vil ofte sette pris på at de viser deg hvor du er i nærheten.
   objekter på kartet, eller leder deg direkte til oppdragets mål, som de allerede har vet fordi de har fullført det i sin egen verden.
   Selv om fiender vanligvis ikke er en stor utfordring hvis du møter dem isolert, kan de, når de øker i antall, kan det fort bli komplisert. Det er mange store monstre for verdifull erfaring, gull og oppgraderingsmaterialer til utstyr, og hvis du ikke får ikke har ferdigheter, magi eller våpen som matcher, kan kampen bli et helvete. Og det er ingen lagringsplasser, enten spiller du om igjen eller så resignerer du, det finnes ingen andre alternativer."

   "I Arisen gjelder det å være folkets hersker, og da må du vinne.
   folket. Det handler ikke bare om å drepe dragen, du må også hjelpe befolkningen med sine tusen og ett problemer. Det er i disse oppdragene og i selve det å vandre rundt på dette gigantiske kartet mellom rikene Vermund og Batal, at Dragon's Dogma 2 skinner mest som en helhet. Hver eneste sti, hver eneste skog, lund, bakke, klippe eller hule er fullpakket med med ting å gjøre, tyvegods å plyndre og fiender å beseire. Selv på det dypeste nivået kan det på en eller annen måte være knyttet til fremtidige oppdrag, eller føre til at du oppdager hemmeligheter om f.eks, hemmelige kallsteknikker. Det er kort sagt et uttrykk for ren eventyrlyst."

   "På toppen av det hele har Capcom klart å skape en verden som er så vakker, detaljert og godt designet at du aldri vil få følelsen av at to baner ser like ut, for selv hvert område har sin egen sin egen flora, sine egne materialer å samle inn og sine egne monstre. Og mindre detaljer som gress og som svaier i vinden er et visuelt skue. Et annet av de gode øyeblikkene og styrkene er dag- og nattsyklusen, for mens det på dagtid er hyggelig å vandre rundt i byen verden, blir alt dødsmørkt om natten."

   "Men selv om alt dette er fantastisk, og selv om det bokstavelig talt finnes dusinvis av timer og milevis med kart å oppdage og finne, så kan alt dette falle fra hverandre hvis resten av systemene ikke fungerer. Det er fortsatt ikke helt klart for oss om denne observasjonsmetoden er den mest effektive og oppdagelse som de har valgt i Dragon's Dogma 2, er den beste for et helt åpent spill."

   "verden, der spillerens engasjement og interaksjon er det viktigste.
   Hvert oppdrag krever nesten total spillerinvolvering. Det finnes ikke noe styringssystem, målet vises ikke direkte på kartet eller på et bestemt sted som spilleren kan gå til.
   med et stort ikon som markerer hvor du må lete eller gjøre noe."

   "Nei, her må du la deg lede av nysgjerrighet og være oppmerksom på alle detaljer og håndskrevne samtaler eller oppdragsguider for å finne og utføre dem. Dette er en dobbel tveegget sverd, for på den ene siden gir det deg følelsen av å være fullt og helt involvert i fortellingen, men på den andre siden er den også for avhengig av at hendelsene skjer som planlagt."

   "og det er her problemene oppstår.
   Og det er her det fantastiske korthuset skjelver mest, for det andre store problemet er at er den kunstige intelligensen til ikke-spillerkarakterene, som er helt forferdelig. De fleste av av de antatt tusen NPC-ene ser bare ut til å vandre rundt uten å ha så mye annet å gjøre, bortsett fra å tjene sitt formål i et eller annet oppdrag eller en historie til riktig tid, og noen ganger om det oppdraget inntreffer eller ikke, avhenger av flaks."

   "Alt i alt synes vi at Dragon's Dogma 2 er et flott forslag til RPG-sjangeren og et tittel som innfrir mange av løftene om store eventyr for spillerne. Men til tross for mange gode ting, den interessante historien og den fantastiske følelsen av utforskning og et eventyr utenom det vanlige, men spillet har tekniske problemer som gjør at det ikke klarer å levere det det skal et så avrundet produkt som det kan bli."

   "Så hvis du er interessert i å lære mer om Dragon's Dogma 2, kan du abonnere på på kanalen vår. Vi håper å komme tilbake til manglene med tiden, og vi håper å komme tilbake til for å utforske dens verden, som vi vet at vi ikke har oppdaget så mye av.
   Takk for at du fulgte med!"

   Anmeldelser

   Flere

   Videoer

   Flere

   Filmtrailere

   Flere

   Trailers

   Flere

   Events

   Flere