Norsk
Gamereactor
Videos
HQ

Games To Look For - April 2024

Vi tar en titt på de største og mest spennende lanseringene som er planlagt de neste ukene.

Audio transcriptions

"La oss ikke gå rundt grøten, denne April har en brøkdel av det som mars hadde å by på for spillfans. Det er begrenset med store utgivelser i løpet av måneden, og av og av de store utgivelsene er det svært få som har samme tyngde og tyngde som det vi har sett i sett i månedene før. Det er likevel noen få spill å glede seg til, så med det i bakhodet er la oss dykke ned i en ny episode av GTLF."

"I dette pikselbaserte kamp- og basebyggingsspillet fra Pixel Chess skal spillerne bygge festninger og beleire fiendens festninger i middelalderens England. Dette er et spill om erobring og plyndring, og som navnet antyder, skal du gjøre dette som en brutal og farlig vikingkriger."

"Hvis du likte utfordringen som Escape Academy og Maquette bød på, vil du helt sikkert forelske deg i Balloon Studios' Botany Manor. Denne utforskningstittelen handler om å bruke botaniske ferdigheter til å forske på og dyrke eksotiske planter, samtidig som du avslører hemmeligheter på herregården i England der du bor."

"Så ja, dette er det samme jordet som du har lært å elske og sette pris på på PC og Xbox.
konsoller opp gjennom årene. Vi har tatt det med i denne månedens GTLF siden det er en del av Microsofts store og nye satsing på flere plattformer, noe som betyr at PlayStation- og Switch-fans fra midten av april får vil kunne bli med på miniatyrturneringen."

"Dette søte spillet handler om å utforske en terraformet versjon av månen Europa. Når en fiendtlig ødemark og nå et frodig paradis, ser dette spillet, som er oppkalt etter Jupiters måne, en som en ung eventyrer som får i oppgave å løpe, sveve og fly over en ødemark som nå er et grønt paradis.
fargerik og storslått villmark for å løse de eldgamle mysteriene den skjuler."

"Moon Studios er mest kjent for sine Ori-spill, men snart kommer de med noe helt annet, helt annet. No Rest for the Wicked er et action-rollespill som tar spillerne med til et mørkt og grusom fantasy-setting for å bli en Seren, en mystisk hellig kriger som er i stand til å slåss mot mot pesten som feier over landet."

"Tales of Kinzira Zao, det siste i EAs Originals-serie, er et plattformspill i Metroidvania-stil.
der spillerne utforsker en slående og farlig åndelig verden i rollen som en ung gutt som har forhandlet med dødsguden i et forsøk på å få faren tilbake fra dødsriket.
mørket. Dette spillet gir spillerne en autentisk smak av afrikansk kultur, og handler om om å omfavne sorg og finne styrke når alt annet synes å være tapt."

"Rabbit and Bear Studios gir oss en virkelig bred og ekspansiv versjon av et modernisert JRPG.
i april med Ayudan Chronicle 100 Heroes. Dette spillet tar spillerne med til en fantastisk HD 2D-fantasi.
rike for å lede en gruppe på over 100 karakterer gjennom en vidstrakt verden og i et forsøk på å redde det fra å bli revet i stykker av stridende naboland."

"Boomer shooters har kanskje aldri vært så populære som nå. Slipgate Ironworks vet dette, og ønsker å underholde fansen i april med et actionfylt, blodig og 80-tallsaktig actionspill.
skytespill der spillerne ikler seg rollen som en amerikansk helt som får i oppgave å reise gjennom hele landet.
i et forsøk på å redde menneskeheten fra fryktelige og dødelige muterte skapninger og grusomme soldater."

"Når en utvikler er kjent som AgroCrab, kan du nok forvente at de lager spill som er basert på på krepsdyr. Heldigvis er det nettopp dette vi får med Another Crab's Treasure, et Souls-lignende spill der spilleren begir seg ut på en monumental reise som eremitt.
krabbe for å kjøpe tilbake det beslaglagte skjellet sitt, samtidig som de jobber for å forhindre at det undersjøiske kongeriket som du kaller ditt hjem fra å kollapse."

"Akira Toriyama gikk nylig bort, men hans genialitet lever videre i verkene hans. Vi er ser dette igjen i actionrollespillet Sandland, et spill der spillerne blir demonen i en av de store prinsen Beelzebub og begir seg ut i den barske ørkenen for å bruke en rekke kjøretøyer til å jakte på legendariske våren. Med et stort utvalg av kjøretøy som kan tilpasses, og en bred kampsuite med som gjør det mulig for spillerne å bruke Beelzebubs alle demoniske krefter, er Sandland ser ut til å bli en av aprils største titler."

"Uansett om du liker tennisspill eller ikke, er det en stor glede å se Top Spin i aksjon igjen.
spennende utvikling. Når 2K kommer tilbake med en ny tennisserie, vil det gjøre det mulig for spillerne å spille på proffbanen sammen med de beste og mest ikoniske proffene som noensinne har konkurrert i sporten, alt i forsøket på å vinne trofeer og etse navnet ditt inn i historiebøkene."

"historiebøkene ved siden av de beste som noensinne har vært på banen.
Vi kan nesten garantere at du har sett Stellar Blade en eller annen gang siden den ble lansert.
siden den kom, sannsynligvis på grunn av den ganske provoserende designede hovedpersonen. Men uansett hva du holdning til denne saken, blir Stellar Blade PlayStations store lansering denne måneden."

"april, og det er et actioneventyr der spilleren blir roboten Eve og blir en del av et oppgaven med å finne ut av mysteriene rundt jordens undergang og hva som førte til at jorden ble dannelsen av den ondsinnede kraften som ødela sivilisasjonen på hele planeten.
På samme måte som i Grounded er Sea of Thieves det samme spillet som PC- og Xbox-spillere har hatt glede av i årevis, men med tanke på at det er et stort Microsoft-eid og -utviklet spill, er som nå debuterer på Sonys PlayStation-konsoller, har vi valgt å innlemme det i vår serie i denne månedens GTLF."

"Og det bringer oss til slutten av måneden, så husk å bli med oss om noen uker, når vi tar en titt på hva mai 2024 har i vente for spillfans."

Forspill

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere