Norsk
Gamereactor
Videos
Avatar: The Last Airbender
HQ

GRTV News - Avatar: The Last Airbender filmen får nytt navn, Dave Bautista blir en del av rollebesetningen

Aang: The Last Airbender kommer på kino i oktober neste år.

Audio transcriptions

"Hei og velkommen til en ny GRTV-nyhetssending, jeg er som alltid Alex som tar deg gjennom ettermiddagen.
det siste og beste når det gjelder spillutstyr, teknologi, underholdning og alt mulig annet, hva du enn liker, så har vi det alltid her på GRTV News, og vi har også det her i Gamereactor-nettverket som helhet, så hvis du liker filmanmeldelser, spill anmeldelser, filmomtaler, spillomtaler, eksklusivt innhold, alt dette og mer til, må du huske å sjekke ut Gamereactor uansett hvor du får tak i den, men uten mer om og men skal vi nå gå over til til dagens nyhetssak, som er litt filmstoff i dag, nærmere bestemt Avatar The Last Airbender, filmen som kommer ut i 2025, den har en lanseringsdato, og den har også en et nytt navn, den kommer til å hete Aang The Last Airbender, det er en slags fortsettelse på av Avatar The Last Airbender-historien, ikke i form av å hoppe over på en ny avatar."

"slik The Legend of Korra gjorde, men i stedet kommer den til å gi oss mer Aang og mer Katara, mer Sokka etter hvert som de blir eldre, og gir dem en ny historie. Vi har allerede sett, hoppet på, du vet, poenget, beklager at jeg er syk, gi meg noen unnskyldninger, vi har allerede sett noen nye historier som utspiller seg i den samme Avatar-verdenen, men de har stort sett vært i tegneserieform."

"bøker, men nå har Paramount og Nickelodeon annonsert tre nye filmer, som er frittstående filmer som skulle komme ut og gi oss mer informasjon og flere historier.
i universet, og med tanke på at det er over 20 år siden Avatar ble sendt første gang, er det ganske interessant at vi fortsatt ser, eller jeg tror det er 20 år neste år, ikke sant?
meg hvis jeg tar feil, men ja, det er lenge siden den serien ble sendt for første gang..."

"og den er fortsatt så populær at vi kommer til å se nye filmer.
Det er imidlertid bare én person fra den opprinnelige stemmeskuespillerne som kommer tilbake, noe som er litt skuffende, for det er Dante Basco-Ezuko, men jeg antar at siden han var en av de eldste skuespillerne da den opprinnelige serien ble sendt, og stemmen hans har egentlig ikke vært så endret seg siden den gang, er det logisk at han kommer tilbake, mens de andre for det meste var barn da de filmet Avatar The Last Airbender-serien, spesielt de som var med i skuespillerne til Toph og Aang, så ja, det er ganske logisk at du vil se nye skuespillere i serien."

"medlemmer. Dave Bautista slutter seg til rollebesetningen, ikke som noen av Team Avatar, men han vil være spille skurken i filmen. Filmen kommer på kino 25. oktober 2025 av forresten, hvis alt går etter planen. Men ja, det er alle nyhetene vi har fått om filmen.
så langt, men det er ganske interessant å se at Avatar får så mye kjærlighet, til og med så lenge etter at den ble sendt første gang. Jeg mener, folk har fortsatt å elske den, og vi har Netflix- og serien i år for å bevise at det fortsatt er et stort publikum, og det er mange som liker den."

"som ikke fikk med seg den opprinnelige animasjonsserien da den først ble vist, og som er på jakt etter etter nye måter å se den på, eller så har de sett den animerte serien etter at den ble avsluttet.
siden den ble avsluttet, for det har alltid vært en hype rundt den. Den blir sett på som en av de beste tv-seriene TV-serier gjennom tidene, og det er det mange som er enige i, og derfor er det en mange mennesker ønsker å se det. Ja, det er egentlig ikke så mye mer å si, jeg gleder meg, Jeg tror den kommer til å bli bra. Det er mange av de opprinnelige skaperne som er knyttet til den, og jeg tenker, du vet, hvorfor ikke? La oss se hva de kan få til med Avatar, og vi vil alltid alltid ha de originale seriemedlemmene, så uansett hva som skjer i fremtiden, har du alltid den samme perfeksjonen som originalen. Men ja, god fredag, folkens, la meg få vite hva dere synes."

"om dette, så ses vi i neste ukes GRTV News. Inntil da, ha det bra."

GRTV News

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere