Norsk
Gamereactor
Videos
Fallout 76
HQ

GRTV News - Fallout 76 ser en massiv oppblomstring av spillere

Spillet høster fruktene av den vellykkede Prime Video -serien.

Audio transcriptions

"Hei alle sammen og velkommen tilbake til en ny episode av GRTV News. Det er en ny uke og og vi skal snakke om noe vi har snakket om stort sett hele uken.
av forrige uke. Fallout. Ikke bare, vel, Fallout generelt, men i mange tilfeller..."

"måter, for ja, TV-serien om Fallout debuterte på Prime Video en dag tidligere enn av helgen egentlig. Jeg tror det var torsdag. Torsdag morgen for oss i Europa. Men uansett den har kommet ut, og som vi forventet, har den ført til en kjedereaksjon blant folk som vender tilbake til Fallout som helhet. Vi ser et stort og massivt antall mennesker komme tilbake."

"til Fallout 4 og New Vegas og alle de andre spillene. Vi ser at Bethesda støtter dette ved å kunngjøre når neste generasjons oppdatering av Fallout 4 kommer.
kommer. Og i tillegg ser vi noe lignende med Fallout 76. Den har nå nådd en slags rekord i antall spillere på Steam, og det går bra på konsollene også."

"Så la oss ta en titt på hvor godt Fallout 76 har gjort det siden lanseringen. Fallout 76 slo sin egen rekord for flest samtidige spillere noensinne. Fallout-serien på Amazon Prime har tydeligvis gitt mange spillere lyst til å prøve livet som hvelvboer.
i Appalachia. Så sent som på fredag rapporterte GameRant at Fallout-spillene har fått et stort oppsving på Steam etter at den nesten enstemmig hyllede Amazon Prime-serien hadde hatt premiere. Da hadde Fallout New Vegas, Fallout 4 og Fallout 76 nådd flere samtidige spillere enn på mange år."

"og har også klatret på listen over plattformens mest spilte titler. Imponerende, men det blir bedre. Sent søndag kveld ble en milepæl passert via SteamDB som få kunne ha forutsett.
da Fallout 76 nådde sitt høyeste antall samtidige spillere noensinne med jeg vil si nesten 40 000 hvelvboere i Appalachia. Slett ikke dårlig for et spill som ble utgitt for nesten seks år siden, og som fikk så mye kritikk at det var vanskelig å se for seg at det noen gang skulle komme seg."

"Men etter hardt arbeid fra Bethesdas side og mye nytt innhold, er det tilsynelatende svært verdsatt og et helt annet spill enn da det først ble lansert. Veterananalytiker Matt Piscitella fra NPD, som måler det amerikanske spillsalget, avslører også på X at det ikke er bare på Steam går det bra, for rett før helgen ble Fallout 76 solgt."

"av flere Xbox-spillere enn det har vært siden 2022, og som i tilfellet Steam kan det være mistenkes at det fortsatte å vokse både lørdag og søndag, selv om det ikke finnes noen data om dette som bekrefter dette ennå. Så ja, Fallout 76 gjør det utrolig bra igjen. Vel, jeg sier igjen bedre enn det noensinne har gjort på Steam. Dette er ikke bare på grunn av TV-serien. Fallout 76 har på mange måter vært inne i denne typen forløsningsbue i årevis, og til tross for at serien ikke serien har fått mange til å se spillet, er det et mye bedre spill og et mye mer komplett spill."

"opplevelse enn det noen gang har vært, takket være den årelange støtten fra Bethesda.
har gitt det. Så det er mange grunner til at Fallout 76 gjør det så bra som det gjør i dag.
bra som det gjør nå. Det er klart at det er TV-serien som er så god som den er, som skaper all denne oppmerksomheten.
og får folk til å vende tilbake til Fallout-serien, er en medvirkende faktor, men folk ville holdt seg spillet, eller til og med prøve det, hvis det ikke var et betydelig bedre og mer spennende spill."

"opplevelse enn det var da det ble lansert for mange år siden. Men ja, vi skal følge med på dette. I tror at vi kommer til å se et synkende antall nå. Du vet, det er det samme. Vi har hatt Fallout-showet sin debut. Folk har sett det. Hypen har skjedd i løpet av denne helgen. Jeg tror vi får se tallene synker jevnt og trutt over tid, men man vet aldri. Kanskje dette er gnisten som Fallout 76 trengte for å vokse til noe stort. Hvem vet? Vi blir og holder øye med det. Ellers er det all tiden vi har til rådighet i dagens episode av GRTV..."

"nyheter, men vi er tilbake i morgen med ukens neste, så følg med og se frem til å høre mer.
til det. Takk for at dere fulgte med, og vi ses i neste program. Ha det bra, alle sammen."

GRTV News

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere