Norsk
Gamereactor
Videos
Fallout (Amazon)
HQ

Film Frenzy: Episode 10 - Vi diskuterer ettervirkningene av Fallout

Vi deler våre tanker om Prime Video s tilpasning av Bethesdas elskede serie, og hvordan den har klart å bli en nesten enstemmig elsket versjon av RPG-serien.

Audio transcriptions

"Hei alle sammen og velkommen tilbake til, jeg tror dette er vår 10. episode, tro det eller ei, av Film Frenzy. Hele gjengen er tilbake i aksjon i dag, vi er alle her og, vel, og vi skal snakke om det store samtaleemnet for tiden, det som er det alle snakker om akkurat nå, nemlig..."

"Aper.
Ja, aper. Nei, Prime Videos Fallout-serie. Det er massivt, det gjør - det er ikke bare det at den gjør det bra i antall, det er - det er at den er veldig, veldig bra, og det ser ut til å være en som ikke bare fans, men også kritikere er enige om, noe man ikke ser så ofte."

"ofte med videospillfilmatiseringer, men alle liker det. Det er nesten som The Last of Us i måten den blir oppfattet på akkurat nå, så det er et ganske spennende premiss, som jeg vil si at det på mange måter er mer imponerende enn The Last of Us, fordi det er i en ny kontekst.
produkt, det er virkelig, du vet, det er - som, eh, jeg husker ikke hvem det var, kanskje det var Todd Howard eller en av Bethesda-sjefene sa, det er som Fallout 5, men ja, jeg vet ikke. Har vi alle sett det i løpet av helgen? Jeg ble ferdig med det i går kveld."

"Jeg har ikke lest den helt ferdig ennå, men jeg ville bare... Mag, hvordan var bursdagen din?
Vi savnet deg i forrige uke, hadde du det bra? Har du kommet deg?
Ja, ja, takk skal du ha. Vel, det var nok en av de dagene vi har hatt.
hvor vi gikk til sengs kvart på ti, tror jeg, fordi vi var så utslitt at vi ikke kunne sove..."

"etter å ha tatt oss av ungene hele dagen. Uh, Clara hadde et sent møte, så det var jeg som plukket - plukket Hun kom hjem ved femtiden, og vi bestilte sushi, og så gikk vi hjem og spiste.
så, tror jeg, en av de verste filmene jeg har sett, kanskje i hele mitt liv, Det var Five Nights at Freddy's. Å, nei. Apropos videospillfilmatiseringer, det var bare..."

"det var det mest forferdelige, tror jeg, av alt, det var en menneskelig katastrofe.
på et nivå som jeg bare har vært vitne til en håndfull ganger i løpet av den korte tiden jeg har vært her.
denne jorden, så i så måte er det litt av en skuffelse, men vi kom i det minste til det punktet hvor vi kunne le så mye av det at det ble veldig underholdende i så måte. Ja, det gjorde det."

"Men maten var god, dagen var god, jeg er glad for å være tilbake, og jeg er glad for å ha lagt den filmen bak meg.
meg, eh, som på en måte har rystet troen min på menneskehetens evne til å overleve...
og trives, så det var fint å se Fallout i helgen også, jeg har ikke sett den, så...
spoiler, øh, spoilere, Ben, øh, hvis du må, øh, jeg så, jeg tror, vi kom gjennom fem episoder, men vi måtte ta igjen Shogun også. Det er veldig vanskelig å sjonglere de to samtidig, for de er begge, tror jeg, veldig gode på forskjellige måter, selvsagt, men veldig - to veldig bra serier, så, um, men vi måtte ta igjen det, så våre fem episoder av Fallout, og vi er veldig, veldig fornøyde med den også, og det er hyggelig. Jeg så på den på nytt, for det er den samme fyren som står bak, Jonathan Nolan, jeg så nylig om igjen den første sesongen av Westworld, som var, eh, jeg mener.., sesong - sesong to, tre, fire, forferdelig, sesong én, noe av det beste jeg har sett på tv, det står jeg ved."

"Jeg synes sesong én er helt fantastisk tv, tvers igjennom, og jeg synes ikke den faller helt utfor stupet i sesong to, for det meste av den - det meste av den, på er i det minste i parken, og utforsker noen av de samme temaene, noen av de samme slags av hovedkarakterer, men selv om jeg synes Tessa Thompsons rollefigur er veldig dårlig, veldig dårlig utformet på alle måter, og jo mer tid hun får på skjermen, jo verre blir det, um, men ja, Jonathan Nolan, Lisa Joy, åpenbart veldig flinke til det de gjør, men på en måte to veldig forskjellige ting, Ja, så det er åpenbart at de har noe på gang for seg selv, noe som er..."

"er flott, så... Er vi forresten alle enige om at Fallout er bra, eller er det... nei, jeg tror...
Du vil at jeg skal være den oppvakte søppelfyren, sitte her og si at jeg ikke kan tro... ja, ja, ok, at det er en kvinne med, så jeg likte ikke det, og folk av ulike raser, det er ikke helt det jeg liker.
Fallout handler om, folkens, kom igjen. Ja, ja, og jeg mener, det er åpenbart at det faktum at Maximus er en svart er åpenbart en del av woke-agendaen, noe som var trist å se for mange av oss, Ja, det er som om Hollywood hater mannlige skuespillere nå, og det er noe jeg har følt veldig sterkt på."

"i et par år, ja, men jeg får ikke engang - jeg får ikke engang meg selv gjennom det, folk som 180, du så alle de som var, liksom, etter at traileren kom ut, de sa: "Det er bare søppel", og når de ser den, sier de: "Den er faktisk ganske bra", ja, um, men de kan ikke si at de tar feil, for det skjer aldri, til tross for woke, til tross for woke, det er fint, synes jeg, Alex var flink, på tross av woke, på tross av woke, det er fint å se, skjønt, at Walton Goggins får mye oppmerksomhet for det han gjør, fordi han er... han er det, vært en av de skuespillerne som gjennom årene har gjort alle disse veldig rare - ja, han har gjort alle disse merkelige birollene gjennom hele karrieren, og plutselig.., spiller han ghoulen, som faktisk har et eget navn, men du vet, vi kaller den ghoul for enkelhets skyld - Mr. Ghoul, ja, Mr. Ghoul, det er faktisk hans fulle navn, ja, Sir Ghoul, um, nei, um, nei, han er utmerket, han spiller rollen fantastisk, og greia er også at han ikke bare spiller ghoulen, han spiller også den menneskelige versjonen, hvis du skjønner hva jeg mener, ja, ja, ja, cowboyen fra seriens åpningssegment, som på en måte er slipset tilbake til like før eller da bombene slo ned, så han er en veldig, veldig viktig karakter for en rekke av forskjellige grunner, men han har vært god så lenge, jeg mener, dette er egentlig bare en slags 2.0 versjon av karakteren han spilte i Justified, en serie som på en måte faller i bakgrunnen."

"av en klippe, men har et par virkelig sterke sesonger når premisset fortsatt er det samme.
frisk, um, han er veldig god, han er en av de bærende elementene i serien, og det er samme brutale, hardbarkede westernkarakteren under andre omstendigheter, veldig, veldig, veldig bra der, um, men han er veldig - jeg er enig, han er - han er - han er god i nesten alt, en kul ting også er at selv om nyinnspillingen av Tomb Raider ikke var veldig bra, er han veldig god i den, så han er også skinner til tross for omstendighetene, til tross for at han er våken, han er fortsatt god, ja, ja, ja, Lara Croft er en kvinnelig nå, jeg likte det, jeg likte det da - da Lara Croft ble spilt av en mannlig karakter, det er hans tradisjon, så, ja, så, ja, så, ja, og han er - det er - det er fint å se ham, øh, komme i forgrunnen på denne måten, som Er det Aaron Moten, som er hans første rolle? For jeg har ikke sett ham i noe annet."

"Nei, jeg kan ikke si noe om hva han har vært med i før, og det kan jeg heller ikke. Nei, nei, ikke... Vel, ja, Alex...
kan prøve å google, jeg syntes han var - han kom veldig sterkt ut, spesielt i den første - første episoden, det er som om han har stor rekkevidde, han har stor tilstedeværelse på skjermen, til og med - og jeg bare - han - han var helt ny for meg, jeg mener, det er ikke tilfellet med verken Ella Purnell eller Walton Goggins."

"ja, det var fint å se at de tre sentrale pilarene, det er bare virkelig, eh, som virkelig høyt under taket med - med - med de tre tegnene, det er - det er en god start.
Ja, og det som er interessant med serien, er at den ikke er en bare yter Fallout rettferdighet, men at de faktisk har skapt et veldig interessant og sammenhengende plott."

"som følger historien. Det stemmer. Og jeg vet at du ikke er ferdig med det ennå, så jeg skal ikke gå inn på det.
spoiler-territorium, men jeg vil si at slutten er veldig, veldig bra. De har... de har gjort en virkelig god god jobb med å få det hele til å henge sammen. Jeg skjønner hvorfor noen av de, igjen, ikke helt våkne...
kulturen, men hvorfor noen av Fallout-nerdene har gått ut og sagt at det bryter med kanon."

"Jeg mener anti-wokes, for du må forstå, Ben, at woke er dårlig og anti-woke er bra.
Uansett hvilken kategori du vil plassere dem i, god eller dårlig, så er Fallout-nerdene som av en eller annen grunn skiller dem fra hverandre - det samme som skjer med alle filmatiseringer, ikke sant? Når det ikke helt, du vet, er i samsvar med den historien som er beskrevet i de tusenvis av filmene."

"andre biter av - av, du vet, ting som har blitt lagt ut tidligere, og så, du vet, noe er ikke stemmer helt overens med hvordan tidslinjen deres fungerer, så blir de gale. Som, ja, det er sannsynligvis noen avvik, men gjett hva, ikke sant? Hvem bryr seg om det? Hvem bryr seg egentlig? Fordi.., gjett hva? Fallout er ikke ekte. Det er ikke ekte. Alt er falskt. Ikke si det. Ikke si det."

"Og det er en - det er en veldig - det er en interessant og også, tror jeg, en mer utfordrende måte du nevnte The Last of Us, som er... som er... jeg skal ikke si at The Last of Us er dårlig.
Jeg synes faktisk det var ganske bra, men jeg vil også si at det definitivt er den tryggere måten.
Det er en trygg IP fordi den allerede er veldig filmatisk og karakterdrevet, og det er veldig enkelt å caste skuespillere som ser ut som karakterene i spillet, og få dem til å si versjoner av de samme tingene, og så slippe dem løs i en lineær, historiedrevet, film."

"kontekst. Fallout er ikke karakterdrevet i det hele tatt, i hvert fall ikke i direkte forstand. Det er verdens- og historiedrevet, så det er en helt annen mulighet til å prøve å ta med alle de interessante og interessante bitene, kutte ut alt det rollespillaktige, og på en måte fjerne førstepersonsopplevelsen, og prøve å finne en god rød tråd i den verdenen. Og jeg tror at Fallout er så bra som det er, er - jeg sier ikke at det er flaks, men det er - stjernene står på linje når du får noe som er dette flink til å ta tak i virkelig vanskelig kildemateriale, og så komme ut på den andre siden."

"med noe veldig sammenhengende, og veldig bra, pent satt sammen. Jeg tror de - de gjør virkelig fortjener ros for det. Og så var det en ting, og det var faktisk Clara, kjæresten min, som som sa det - som sa det da vi så, tror jeg, den femte episoden i går kveld. Hun sa...
hun sa at det er veldig fint at dette er et kompromissløst stykke fjernsyn. Og jeg spurte henne hva hun mente med det, og jeg - hun sa at den tillater seg å være merkelig, og umiddelbart voldelig, og totalt melodramatisk, og veldig rar på samme tid. Den er veldig..."

"Det ser ikke ut som noe som har kommet ut av en komité, eller noe hvor for mange produsenter måtte plukke det fra hverandre for å sette det sammen igjen. Det er veldig - ikke auteur, kanskje for langt, men det virker som - det føles som en forestilling der det er en veldig sentralisert, kreativ, kreativ kontroll over hva som kommer på skjermen og hva som ikke kommer på skjermen, og det er veldig fint å se. Ja, jeg tror... jeg tror den gjør det, ja. Og det er noe man sjelden ser, spesielt på TV, hvor det finnes store forfatterrom, mange produsenter og mange mennesker som prøver å.., trekke det fra hverandre og massere det til noe de vil at det skal være. Og det ser ut som ...det er i stor grad Nolans og Joys dyr. Dette er veldig fint. Ja, jeg liker det virkelig."

"Jeg tror også det hjelper at Fallout har slike forvaltere, ikke sant? Det har.., Todd Howard hos Bethesda som har makt til å si: "Nei, vi skal ikke gjøre det på den måten.
som du vil. Vi gjør det ikke med disse menneskene. Du vet, vi har hørt historien om Elder Scrolls. Det er mange som vil tilpasse det. Todd sier at det ikke er riktig. Vi gjør ikke det på den måten. Vi venter til den perfekte muligheten byr seg. Og jeg tror at det er noe som for eksempel Halo har manglet. Det har ikke en merkevareforvalter. Den har ikke en person som kan si: "Jeg skjønner hva du gjør, men la oss gjøre det på denne måten, eller noe sånt"."

"...eller noe sånt. Og jeg tror det er derfor Halo fremstår som nesten som en - hva heter det?
Den typen billige superheltproduksjoner. The CW, ikke sant? Det er på en måte virker som - ja, det virker som en CW-versjon av det Halo gjorde - av det Fallout gjorde, ...unnskyld. Så jeg tror, ja, som du sier, at stjernene står på linje for dette. Jeg tror det er en mange ting som har falt på plass for at dette skal fungere bra. Det store spørsmålet nå er imidlertid blir om de klarer å holde tempoet oppe. Klarer de å gjøre det en gang til, og fortsette det de har gjort her og utvikle det til en ny sesong? Vel, det er en av de kule ting med Nolans rolle, den typen serier som hopper av etter sesong to. Kanskje det er kommer til å skje igjen. Jeg vet ikke. Ja, jeg tror vi er på et sted der vi bare må være glade for at det går bra."

"at vi fikk denne første kule sesongen. Det er det samme med Westworld. Folk kan faktisk bare se den første sesongen av Westworld og så si at det var det, det er greit. Det er der historien slutter. Ja, det er der historien slutter, og den slutter med en rekke mysterier, og du trenger ikke nødvendigvis å få alle svarene. Det er bare å se på det som det er, og jeg tror det er helt greit. Men i det minste kan man si at selv om den benytter seg av alle de bakgrunnen og historien og ikonografien i Fallout-universet, er det ikke noe fast mål å nå."

"historien. De kan i grunnen gjøre hva faen de vil. Så jeg tror det definitivt er den gode nyheten. Jeg tror ikke engang at den trenger å skildre virkelige hendelser, fordi hvert Fallout-spill har sin egen start, sin egen midte og sin egen slutt, og det trenger ikke å... Jeg tror ikke Fallout-spill... Jeg er ingen Fallout-ekspert, men jeg tror ikke..."

"tror ikke de trekker spesielt på den hendelsen som har skjedd i tidligere Fallout-spill. Jeg er ikke engang sikker på at det gjør det. Nei, men det er der Fallout, denne TV-serien, kommer til å stå.
på sin egen måte, for, igjen, jeg skal ikke røpe noe, men jeg kan si - jeg kunne si at dette på mange måter kommer til å bli den viktigste delen av Fallout-fortellingen vi noensinne har hatt."

"sett. Slutten er på mange måter en åpenbaring. Alle karakterene er viktige for hvordan det fungerer, men det er mange ting som skjer på slutten, i den siste episoden av Fallout, som på en måte av... Ben, Ben, Ben, Ben, Ben, du nærmer deg også nå. Atombombene gikk ikke av, og vi er på vei.
lever i en drøm, ikke sant, Ben? Ja, det er akkurat det! Ja, det er faktisk krysset med Matrix, og vi er alle bare koblet til maskiner og sånt, ja. Men nei, Det jeg prøver å si, er at atomvåpnene var vennene vi skaffet oss på veien..."

"...veien. Ja, men nei, Fallout-spillene stiller egentlig aldri det store spørsmålet.
ting, gjør de vel? Det er bare sånn som i Fallout 4: Noen har kidnappet ungen min, Jeg skal finne ham, og så finner du ut at ungen din er en gammel mann eller noe sånt, ikke sant?
Det er som... Eller er han det? Eller er han, ja. Eller er han det? Nei, men, ja, nei, denne TV-serien er veldig annerledes..."

"i så måte. Igjen, jeg har ikke tenkt å gå inn på egentlige spoilere, men det er veldig betydelig, kan vi si. Og de har allerede, jeg tror jeg bare har fått med meg overskriften til dette, men de har allerede gitt grønt lys for andre sesong, ikke sant? Jeg er faktisk ikke helt sikker.
Kanskje. Sannsynligvis. Jeg håper det. Jeg er ganske sikker på at jeg har lest det, noe som betyr at det ser ut til at Prime Bit- Det ser i det minste ut til at Amazon er fornøyd, og at de alle er glade for den gode mottakelsen, og ser ut til å gjøre tallene. Så dette kan også være, liksom, en stor, en stor, sentral satsing for Amazon. Og jeg tror også, interessant nok, at det er interessant for oss som liker spill, så vel som filmer og TV-serier, også kan være et stort, grønt lys eller tommelen opp."

"for Amazon til å fortsette med disse tilpasningene. Fordi de også, tror jeg, er de som styrer God of War-greia. Ja, det er de som styrer God of War-greia. Så det er definitivt, tror jeg, for dem, et bevis på at dette kan fungere. Ja, helt sikkert. Helt sikkert. Med Fallout, tror jeg, om jeg har rett i at det ikke har fått offisiell grønt lys ennå, men de har den der skatte- og avgiftsbelagte reduksjon for hvor de skal flytte filmen fra Atlanta til California, og de får det, en skattereduksjon på 30 millioner dollar for en ny sesong, hvis de filmer den. Noe som i bunn og grunn er.., et sikkert svar på at ja, de kommer til å spille inn en ny sesong der borte. Men Jeg vil anta at vi får grønt lys i løpet av et par dager, med det tempoet dette holder. Det stemmer. Ja, ja, ja. Det ser virkelig ut til å dominere samtalen på nettet også. Så det ville overraske meg veldig, veldig om det ikke er det, gjør reelle tall her. Og Amazon, selv om de har enorme treff, er de også det, det virker som om de med Rings of Power og The Boys virkelig prøver å skape et knutepunkt, franchiser som de kan stole på. Så jeg tror at hvis Fallout ender opp med å gjøre det så godt som de tror det kommer til å gjøre, så vil de satse stort på fremtiden også."

"Så jeg tror at HBOs The Last of Us i stor grad har en naturlig avslutning på serien.
punkt der de ikke kan gjøre mer. Alt avhenger av hvor mye de kan strekke ut hendelsene i den serien.
ett spill, for det virker ikke som om de kommer til å gå lenger enn det. Mens med Fallout, er det, igjen, ingen backstop. Så det føles som om dette kan fortsette en stund, og at Amazon kommer til å støtte det fullt ut. Ja, og det som er interessant, er at, du vet, Amazon har også Invincible, en annen som gjør det veldig bra."

"Ja, det er sant.
Men samtidig er det ikke alt de gjør som er sikre suksesser. Som f.eks, brukte de latterlig mye penger på det Citadel TV-showet, der de skulle skape Citadel-universet med spioner og alt det der. Og det var helt forferdelig. Det var bare helt forferdelig. Herregud, ja."

"Ja, og jeg mener, og de er kjent for å satse mye penger på konseptene som de tror kan fungere. Og det er alltid, selv om TV-serien er noe dritt, er det alltid trist å se disse store planene med alle disse menneskene som er investert og ansatt for å jobbe i flere tiår, for så å se at det faller helt til jorden i første sesong. Men det virker som om Jeg skal ikke prøve å si at jeg forsvarer Amazon som selskap, men jeg vil si at de..., men det virker som om folkene som driver Prime Video, virker som om de får gode ideer, og at de støtter noen kule ting her og der. Så jeg har veldig lyst til å å se mer av hva de kan gjøre med Fallout, spesielt hvis Jonathan Nolan og Lisa Joy beholder den kontrollen de har kunnet utøve her, noe det virker som om de har gjort."

"ønsker å holde seg til dem, helt og fullt. Det skulle man tro. Jeg lurer på om det gir Bethesda noen form for oppmuntring til å sette fart på utviklingen av et nytt Fallout med med tanke på hvordan dette går. Jeg sier ikke at det blir et Fallout 5 eller noe sånt, liksom. Darkfield først. Jeg lurer bare på om det endelig er på tide at de gir Obsidian en sjanse."

"til å lage en oppfølger til Fallout New Vegas eller noe sånt, bare for å kapitalisere på det.
Jeg vet ikke hvor mye dette er en spoiler, men jeg har hørt dette på nettet, så Mag, hold deg for ørene. Jeg skal ta av hodetelefonene.
New Vegas er tydeligvis dødt, ikke sant? Som om de sprengte det i luften."

"Jeg sier ingenting, kompis. Jeg sier ingenting.
Jeg sier ingenting. Jeg kan verken bekrefte eller avkrefte.
Jeg kommer ikke til å bekrefte eller avkrefte noe som helst. Du kan se programmet. Du kan finne det selv. Jeg vil si at jeg forstår hva du mener med ryktene om at har sagt de tingene, Alex. New Vegas-greia er ikke den monumentale greia som jeg ertet deg for."

"tidligere, forresten. Det er noe helt annet. Men ja, se på serien. Gjør det ferdig.
Bethesda sa at de har vært ganske direkte. De har ikke offisielt annonsert noe med en teaser eller noe som helst, men de har i utgangspunktet sagt at etter Elder Scrolls 6, skal de gå tilbake til Fallout, for det er jo det de gjør, ikke sant? Så vi snakker fortsatt om en spill som vil ligge minst ti år frem i tid, der eller deromkring, med tanke på hvordan de har rekord og tempo. Så når vi snakker om at stjernene står på linje, og at alt ligger til rette eid av Microsoft, ville det ikke være helt idiotisk å ikke sette Obsidian, i det minste Det eneste forbeholdet er at Obsidian ønsker å gjøre Outer Worlds, og de er ikke interessert."

"mer i å gjøre Fallout. Men det hadde likevel vært flott. Men det hadde vært flott. Ja, det må være en eller annen form for av Fallout i fremtiden, for vi kan ikke vente et tiår. Vi kan ikke vente til 2034 eller noe for det neste Fallout-spillet. Det er allerede for lenge å vente på det neste Elder Scrolls.
Det er sant, ja. Men det er også, jeg mener, jeg vet at det tar lang tid å lage spill, men Bethesda gjør det også, de er veldig trege til å lage spill. Så jeg er veldig nysgjerrig på hva som kommer til å skje."

"med Fallout-IP-en. Det eneste vi åpenbart ikke vet, er at det kanskje er deler av det som allerede er avslørt, men Fallout 76 kan også bare gjøre det samme.
jævla tall for det selskapet. Jeg får en følelse av at det er halvpopulært og at det har en god fast brukerbase, for ellers ville de ikke pumpet den full av nytt innhold. Men det er åpenbart, til tross for at det var en av de vanskeligste snublingene som noensinne er registrert i spillets virksomhet, til og med IP-virksomheten, går det tydeligvis bra nå. Så kanskje det er det, og det høres trist ut når jeg sier det, men kanskje det er Fallout 5. Kanskje det er Fallout 76 for alltid."

"Flott.
Nei, jeg skjønner hva du mener.
Vi klarte det, folkens. Vi klarte det.
Men det er morsomt, for man ser ikke på 76 som en av de kampene man ikke sammenligner med."

"med de andre gigantene der ute. Du tenker bare, ja, det går kanskje bra, men du setter det ikke i samme bås som en Apex Legends eller en PUBG eller noe sånt. Du tenker at det kanskje går bra, men det er helt sikkert, helt sikkert vi kan ikke se for oss fem år til med Fallout 76. Men jeg vet ikke, kanskje hvis folk flokker seg rundt det..."

"fordi de bare vil spille en hvilken som helst form for Fallout for øyeblikket. Alternativet er Fallout 4 i 60 FPS.
Det er flott.
La oss også legge ned den største Fallout-modusen på flere år. Så.., akkurat i tide til utgivelsen."

"Ja, det stemmer.
Har du sett den offisielle meldingen som Fallout London-gutta sendte ut? Bethesda forandrer seg aldri. Og det virker som om de ikke mente å være ondsinnede, men det er bare det, Det er Bethesda igjen. Det er bare så jævla dumt. Som om du er i ferd med å få en enorm tilstrømning av spillere som vil spille Fallout, som London-mod'en, og så ødelegger du den nesten helt."

"tilsynelatende med vilje. Ja.
Det får deg til å tenke at jeg lurer på hvorfor de ikke ga dem et slags innside-spor...
og hjelpe dem på veien. Det er jo Fallout 4, for guds skyld, det har vært ute i en evighet.
nesten et tiår. Hvilke hemmeligheter har vi?
Jeg vil også minne om at de også stjal hovedpersonen i fortellingen fra London-laget. Så..."

"de visste tydeligvis på forhånd at de kom til å gjøre noe. Men du vet, igjen, som de sa, Bethesda forandrer seg aldri. Så la oss bare, la oss klappe dem på skulderen og si, Dere trengte virkelig en seier i serien, og det fikk dere. Og det må føles bra for Todd, nå som han har måttet tåle all Starfield-kritikken i minst ett år. Så Det er fint for ham å endelig, endelig bare, ja, slappe av litt."

"Jeg tror det er et bra sted å avslutte. Jeg mener.., du vet, Bethesda fikk en seier, på bekostning av noen uheldige idioter og ja.
Uansett, dette var episode 10 av Film Frenzy, tror jeg. Vi er tilbake neste uke med noe annet. Jeg vet ikke hva vi skal snakke om. Kanskje blir det mer Fallout, kanskje noe annet."

"i den retningen. Jeg vet ikke helt. Jeg vet ikke. Hvem vet? Vi får se hva fremtiden bringer. Men inntil da.., Det har vært Magnus, det har vært Alex, jeg har vært Ben, og ja, takk til alle dere som har sett på.
Vi ses i neste runde."

Interviews

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere