Norsk
Gamereactor
Videos
HQ

GRTV News - Embracer Group splittes opp i tre enheter

Embracer Group er nå kjent som Asmodee Group, Coffee Stain & Friends og Middle-earth Enterprises & Friends.

Audio transcriptions

"Hei, velkommen til en ny GRTV-nyhet, jeg heter som vanlig Alex og tar deg gjennom de siste og det beste innen alt fra spill, utstyr, teknologi, underholdning, hva du enn liker, hva som helst hva du enn liker, har vi det alltid her på GRTV News og i Gamereactor."

"nettverket som helhet. Så hvis du liker filmanmeldelser, spillanmeldelser, forhåndsomtaler av spill, eksklusivt innhold og mye mer, så husk å ta en titt på det uansett hvor du får Gamereactor fra, vi har den i mange regioner og på mange språk, så jeg er sikker på at vi kan finne noe som passer til dere, men uten mer om og men i dag har vi en stor nyhet, vi har en stor nyhet."

"forretningshistorie, så det er ikke snakk om at GTA 6 har blitt annonsert.
eller noe sånt eller GTA 7, jeg antar at nå som GTA 6 er annonsert, men Embracer Group, det store selskapet som pleide å eie Sabre og Gearbox og slike ting før i det siste.
har bestemt seg for å, vel, har kunngjort at de vil splitte opp Sabre og Gearbox."

"i tre separate enheter. Disse vil være Asmodee Group, Coffee Stain & Friends og Middle Earth Enterprises & Friends, og disse vil utgjøre den nye strukturen i Embracer.
og de vil på en måte erstatte Embracer slik vi kjenner det. Dette kommer fra en pressemelding fra Embracer selv, der administrerende direktør Lars Wingfors i hovedsak forklarte følgende i detalj hvordan dette kommer til å se ut. Jeg har bare plukket ut noen få sitater i denne pressemeldingen."

"fordi jeg tror at det ellers bare ville vært en kopi og liming av pressemeldingen.
som ingen egentlig vil lese, for den er ganske lang. Jeg gikk gjennom alt sammen og ja, det er mye frem og tilbake om de samme punktene om hvordan det er kommer til å bli delt opp, hvordan det kommer til å se ut i fremtiden. I utgangspunktet kommer Asmodee til å være en slags tabletop-utvikler for Embracer, mens Coffee Stain & Friends kommer til å være på jakt etter på spill og alt det der, du vet, i bunn og grunn bare en slags hovedutvikling av spill og så er Middle Earth & Friends på en måte også spill, men det etablerer også en slags mer av de store IP-tingene, de virkelig trippel-A-tingene med Formidable Partnerships og de fortsatt eier rettighetene til Ringenes Herre og Embracer, så de er åpenbart kommer de til å melke det for alt de kan få. Som jeg sa, tidligere har vi sett Saber Interaktiv, Gearbox tror jeg også forlater Embracer og enten fant seg en ny kjøper eller gikk helt uavhengig, og det ser ut til at Embracer, etter en slags 2021 etter å ha gjort disse enorme oppkjøpene, nå trekker seg og går over til en restrukturering."

"Den uheldige bivirkningen av dette er at mange mister jobben, noe som er en stor alltid uheldig når noe slikt skjer i forbindelse med omstruktureringer. Det er aldri ser aldri ut til å være de som forårsaket omstruktureringen som faktisk ender opp med å miste jobben, men det er bare min personlige oppfatning. Uansett er det et stort steg for Embracer, det er noe vi sannsynligvis kommer til å snakke om en stund etter hvert som vi alle får vant til å kalle det Asmodee, Coffee Stain og Middle Earth and Friends. Disse er merkelige navn, synes jeg personlig, men ja, jeg tror det blir interessant å se hva som kommer fra Embracer, eller ikke Embracer, antar jeg, når vi går inn i fremtiden. Jeg vil gjerne vite hva du mener om dette. Hva synes du om at Embracer splittes opp i to deler?
tre? Tror du at vi kommer til å se så stor forskjell, eller tror du at det er kommer til å forbli det samme? Vi ses i morgendagens GRTV-nyhetsvideo. Ha det."

GRTV News

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere