LIVE
HQ
logo hd live | Final Fantasy XIV
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Norsk
   Gamereactor
   Videos
   Lord of the Rings: The Hunt for Gollum
   HQ

   GRTV News - En ny The Lord of the Rings -film kommer i 2026

   Andy Serkis skal igjen regissere og spille hovedrollen i filmen, tilsynelatende som vesenet Gollum.

   Audio transcriptions

   "Hei alle sammen og velkommen tilbake til nok en episode av GRTV News. I dag har vi en virkelig spennende, hvis du er en stor fan av Midgard. Eller kanskje det er en veldig bekymringsfull en hvis du er en stor fan av Midgard. Uansett hvordan du ser på det, så er det Midgard. I dag skal vi snakke om en kommende Ringenes Herre-film, som en ordentlig slags live action-film som Warner lager, Warner Brothers. Den har Peter Jackson tilknyttet som produsent, Andy Serkis er med som skuespiller og regissør. Og det er kommer til å komme i 2026. Så ja, la oss ta en titt på noen av disse informasjonsbitene om hva denne filmen er."

   "Warner annonserer produksjonen av filmen Ringenes Herre Jakten på Gollum med Andy Serkis og lansering i 2026. Filmen vil ha Andy Serkis i hovedrollen og regisseres av Andy Serkis og vil produseres av Peter Jackson. Så Midgard har fortsatt mange historier å fortelle, store og små på den store og den lille skjermen. Så mens vi holder et våkent øye med Mammut-eposet, The Rings of Power og Prime Video, har IP-en, som fortsatt er i hendene på Embracer Group, blitt ytterligere to prosjekter på gang om Tolkiens univers og Ringenes Herre. Warner Brothers annonserte i dag produksjonen av The Lord of the Rings The Hunt for Gollum, en film om den uhyggelige Ringenes Herre-figuren. Så utmerket brakt til lerretet av Andy Serkis og Peter Jacksons trilogi. Serkis, til tross for at han med suksess har fortsatt sin karriere i Hollywood, har han aldri sagt farvel til sin viktigste rolle. Og nå vil han ikke bare spille den ene gangen, den ene gangen Hobbiten som ble nedbrutt av innflytelsen av Den ene ringen, men også regissere filmen. Andy vil ha en firkant på slep som Peter Jackson vil fungere som filmens produsent sammen med Warners datterselskap New Line Cinema. For øyeblikket, for øyeblikket er det ikke kjent mange flere detaljer om prosjektet, men det er planlagt for utgivelse i 2026. Vi vet at The Lord of the Rings War også er under arbeid of the Raurim, en animasjonsfilm som utspiller seg 200 år før hendelsene i Hobbitenes tid, og som skal regisseres av Kenji Kamiyama. Så her er Gollum. Å ja, takk Variety. Men ja, der er Gollum."

   "Hvis du ikke har sett Gollum før, så bli overrasket hvis du ikke har det, men der er han. Så, ja, En ganske interessant situasjon. Så ja, det finnes mange forskjellige Ringenes Herre ting som fortsatt er under arbeid. Det har alltid vært sånn at vi, du vet, de tok litt litt av en pause fra hele Ringenes Herre-stilen og gikk til Hobbiten på 2010-tallet. Det var en stor greie med Hobbiten-trilogien og sånn. Så, men ja, vi har egentlig aldri, Ringenes Herre har egentlig aldri forsvunnet. Det har alltid vært en melkeku for Warner Brothers, og nå ser det ut til at de gjør seg klare til å prøve å melke den igjen. Så det er Ringenes Herre - Krigen om Raurim, som for øyeblikket er forventet å komme ut i desember."

   "Vi har ikke fått noen trailer ennå, men den er fortsatt ventet å komme ut i desember. Så vi vil må se om den rekker den datoen. Ellers, ja, denne kommer ut i 2026. Den kommer ...være en slags live action-greie. Etter tittelen å dømme, Jakten på Gollum, gjør den det.
   ser det ut som en slags oppfølger. Men igjen, vi har egentlig ikke fått noen detaljer om handlingen ennå. Det kan være noe som finner sted like før eller i løpet av den tiden perioden i Brorskapet da Gollum på en måte blir tatt til fange av orkene i Mordor. I bunn og grunn hva Ringenes Herre Gollum, det forferdelige spillet, i bunn og grunn ser ut til å fortelle i sin historie. Så kanskje det blir det, eller kanskje det blir noe etterpå. Jeg er ikke helt sikker, men Gollum døde i Dommedagsfjellet. Han falt ned i fjellet, og.., det er ganske vanskelig å komme ut av en vulkan når man faller ned i en, egentlig. Men vi skal må se hva dette fører ham til. Det blir interessant å se Andy Serkis regissere i filmen også, for Peter Jackson har for det meste regissert alle disse store live action-filmene som Ringenes Herre og Hobbiten. Så han overleverer den plikten til Andy Serkis, som er veldig erfaren i filmbransjen for tiden. Ikke bare har han vært involvert i Ringenes Herre og små biter av Hobbiten også tidligere, men Andy Serkis har gjort så mange andre store franchiser i det siste, inkludert Apene-trilogien."

   "Jeg tror han hadde en rolle i Star Wars en stund, hvis jeg ikke husker feil. Så det var det som Vel... Han er med i Batman med Matt Reeves som Alfred. Andy Serkis er helt fantastisk.
   ...overalt. Massevis av store ting. Han er enormt erfaren, og å regissere er ikke noe nytt for ham heller. Han har gjort det før. Så vi får se hvordan denne filmen tar form. Jeg blir alltid litt nølende når jeg tenker på Ringenes Herre-greier for jeg tror ikke noe har klart å leve opp til Peter Jackson-trilogien. Men Jeg skal være optimistisk. Kanskje dette blir den rette. Kanskje dette blir den neste store greia for Ringenes herre. Men det får vi vite relativt snart. Den kommer ut om rundt to år."

   "tid. Så vi vil få mer informasjon om handlingen og rollebesetningen og slike ting.
   før trailere og lignende i 2026. Så følg med for alt det. Men ellers, ja, Dette er all tiden jeg har i dag. Det er det siste GRTV News for meg denne uken. Så følg med for neste gang på mandag. Inntil da håper jeg dere nyter fredagen og helgen."

   "og ja, vi ses på den andre siden. Ta vare på dere selv, alle sammen."

   GRTV News

   Flere

   Videoer

   Flere

   Filmtrailere

   Flere

   Trailers

   Flere

   Events

   Flere