LIVE
HQ
logo hd live | Final Fantasy XIV
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Norsk
   Gamereactor
   Videos
   Fallout 4
   HQ

   GRTV News - Fallout 4 toppet salgslistene i Storbritannia forrige måned

   Bethesdas populære RPG opplevde en massiv suksess takket være Prime Video -showets ankomst.

   Audio transcriptions

   "Hei alle sammen og velkommen tilbake til en ny episode av GRTV News. I dag skal vi ikke snakke om forrige uke, vi kommer egentlig ikke til å snakke om uken før det heller, vi snakker om hele måneden som nettopp har gått. Vi snakker om april 2024, og grunnen til at vi snakker om det er fordi temaet for april var Fallout, ikke sant? Vi snakket om mange Fallout-greier i løpet av april måned takket være det faktum at Fallout showet kom ut, og skapte mye interesse for serien igjen og det var en slags avsmittende effekt for alt som hadde med Fallout å gjøre. Nå har vi sett forskjellige biter informasjon som tyder på at Fallout, spesielt spillene, har gjort det veldig bra med tanke på denne slags blødningseffekten som, du vet, de legger ut slags rekordtall eller tall som vi ikke har sett på mange år, og at de har flydd ut av hyllene når det gjelder deres slags fysiske kopier. Men vi har ikke helt visst hvor godt spillene og hvor godt Fallout har prestert sammenlignet med andre slags etablerte og nyere franchiser. Nå vet vi det. Så det er det vi skal snakke om i dag."

   "Fallout 4 var Storbritannias bestselgende spill i april.
   Jeg vet, det er helt sprøtt. Bethesdas RPG har toppet listene nesten ti år etter lanseringen.
   Så å si at alle fasetter av Fallout-universet har dratt nytte av debuten til Prime Videos Fallout-serien er en underdrivelse. Fallout 4 og Fallout 76 har lagt ut tall som de ikke har sett på årevis eller aldri i det hele tatt, og fysiske eksemplarer av det førstnevnte spillet fløy ut av hyllene at de forble på så raskt at man skulle tro det var en helt ny lansering fra Bethesda og ikke en nesten ti år gammel favoritt. Hvis du tror dette bare er en overdrivelse, så er det bare å si det, de siste salgstallene for Storbritannia i april 2024 beviser det tydelig. Gamesindustry.biz har rapportert at Fallout 4 var Storbritannias bestselgende spill den siste måneden. Det slo ut EA Sports' FC24, Helldivers 2, Call of Duty Modern Warfare 3, Grand Theft Auto 5, Hogwarts Legacy og Red Dead Redemption 2. Topp 10 inkluderte også to andre Fallout-spill på henholdsvis 8. og 9. plass, Fallout New Vegas og Fallout 76 kom også med, mens Fallout 3 havnet rett bak WWE 2K24 og holder 11. plass på listene. Det skal sies at ettersom dataene er basert på fysiske og digitale salgsdata, har ingen Nintendo-spill kommet med på listen på grunn av at selskapet ikke vanligvis ikke deler disse dataene, noe som er ganske viktig ettersom Mario Kart 8 Deluxe er en vanlig på disse listene. Informasjonen sier også at sammenlignet med april 2023, er spillsalget ned 7% og konsoll- og maskinvaresalget er massivt ned med 30% år til dags dato, med PS5- og Xbox Series-salget ned 25 % hver og Switch-salget ned 38 %. Mangelen på nye Switch-spill er uten tvil en medvirkende faktor her. Overrasker Fallout 4s salgssuksess deg?
   Nå ja, den store slags stjernen på dette her er Nintendo-siden av ting. Nå har Nintendo har egentlig ikke hatt en veldig travel start på 2024, det har bare vært noen få slags førstepartsspill hvorav ikke mange av dem virkelig har skilt seg ut som øh, som en slags du vet en slags salgstitaner. Vi hadde Mario vs Donkey Kong som er en millionselger, men du ser aldri på det og forventer at det skal være en massiv selger, og det var også i februar. Prinsesse Peach Showdown er sannsynligvis den som kommer til å selge best, hvis noen av dem kommer til å selge, men igjen var det mars, og siden da har det egentlig ikke vært noen andre store Nintendo-eksklusiver, så ikke å se Nintendo på denne listen er både litt overraskende på grunn av det faktum at vi vanligvis ser et Mario Kart på den listen, men det er heller ikke veldig overraskende. Den andre tingen som er ganske overraskende synes jeg er Minecraft. Minecraft er vanligvis en fast del av disse listene også, og Minecraft er vanligvis også en stift på disse listene, og det er ikke her, så om det er igjen det er en slags ikke um Microsoft eller Mojang som ikke deler slags digitale salgsdata for spillet, jeg er ikke så sikker, men uansett er det å ta fra det at Fallout 4 har slått ut mange andre virkelig etablerte og massive spill i løpet av april måned 2024 og ble det mest solgte spillet i Storbritannia. Du vet, ja, det kommer alltid til å være den stjernen med de spillene vi nevnte da, men å slå ut ting som EA Sports FC 24, EA Sports og enormt populære Helldivers 2, Call of Duty Modern Warfare 3, Grand Theft Auto 5, som ja, det er et spill som er eldre enn Fallout 4, men vi vet alle hvor populært Grand Theft Auto er og så ting som Hogwarts Legacy og Red Dead Redemption 2 også. Med tanke på at Galtvort Legacy er veldig, veldig stort i Storbritannia, fordi vi er veldig øh, det er mange potterhoder i Storbritannia med det å være en slags britisk um skapt slags franchise uh så ja veldig imponerende for Fallout. Det er også veldig imponerende at Fallout New Vegas og Fallout 76 kom på 8. og 9. plass som vel og merke at Fallout 3 nesten nådde nesten topp 10 også, men falt bak WW2K24 som uh var et helt nytt spill ganske mye på det tidspunktet, så ja, veldig interessant statistikk."

   "Um Jeg kan ikke forestille meg at vi vil se mange av disse Fallout-spillene vises på mai-listen når det kommer ut om en måneds tid eller så, men du vet, du vet, du vet aldri, du vet aldri kanskje noe vilt vil skje og vi vil se et annet Fallout-spill som gjør kuttet på uh the Kan-listen, men jeg vil personlig tvile på det, men ja, dette er tiden vi har dagens episode av GRTV News. Jeg kommer tilbake i morgen tidlig for neste episode, så følg med på den og Ellers håper jeg dere får en fin mandag og ja vi sees på den andre siden. Ta vare på dere selv alle sammen."

   GRTV News

   Flere

   Videoer

   Flere

   Filmtrailere

   Flere

   Trailers

   Flere

   Events

   Flere