LIVE
HQ
logo hd live | Final Fantasy XIV
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Norsk
   Gamereactor
   Videos
   HQ

   GRTV News - PlayStation utnevner to nye meddirektører

   Herman Hulst og Hideaki Nishino har blitt utpekt til å lede selskapet i fremtiden.

   Audio transcriptions

   "Hei alle sammen og velkommen tilbake til en ny episode av GRTV News. I dag kommer jeg til å være snakke litt om PlayStation. Det har vært noen forskjellige interessante biter av informasjon som har kommet frem i lyset i det siste, inkludert den fullstendige, skal vi si kunngjøringen, vi visste allerede at det eksisterte, men kunngjøringen av Assassin's Creed Shadows. Men vi vil snakke om det sannsynligvis på torsdag, fordi det er en stor avsløring for den i morgen ettermiddag. Så i stedet skal vi i dag snakke om PlayStation fordi etter Jim Ryans avgang, som jeg tror offisielt forlot Sony Interactive Entertainment og PlayStation, rollen som PlayStation CEO tilbake i, eller tilbake på slutten av av april når det nye regnskapsåret, eller tilbake på slutten av, når det siste regnskapsåret ble avsluttet, PlayStation har nå vært på jakt etter en ny administrerende direktør. Og de har kommet opp med en løsning og de kommer til å dele rollen mellom to personer. Det er ikke noe vi har sett før, det er ikke helt uhørt, dette har skjedd i forskjellige situasjoner før, men ja, det kommer til å være et par interessante navn som kommer til å bli tatt over rollen med å drive PlayStation i fremtiden. Så ja, PlayStation annonserer interessante nye ledere, Killzone og Horizon Zero Dawn-skaperen Herman Holst får en forfremmelse sammen med sammen med Sony-veteranen Hideaki Nishino. I september i fjor bekreftet Jim Ryan at han ville pensjonere seg som administrerende direktør i Sony Interactive Entertainment den 31. mars. Dette har ført til at Hiroki til Toki som midlertidig administrerende direktør for SIE de siste seks ukene, men det japanske selskapet har endelig funnet passende erstattere. Ja, det er erstatninger, i flertall, for Sony avslører at Herman Holst og Hideaki Nishino vil erstatte Ryan som co-CEOer fra 1. juni. Noen av dere har kanskje hørt om Herman Holst eller i det minste sett ham i en PlayStation-sak eller i et intervju."

   "Han er sjef for PlayStation Studios akkurat nå, og var en av grunnleggerne av Horizon Zero Dawn og Killzone-utvikleren Guerrilla Games. Nishino-san er også en veteran hos Sony, men har vært mer bak kulissene. Slik vil det tilsynelatende også være i fremtiden.
   Jeg sier det fordi de vil ha ulike ansvarsområder. Holst kommer til å være administrerende direktør for SIEs studiovirksomhet, som inkluderer PlayStation Studios, Bungie og PlayStation Productions. Det siste betyr at han også vil være ansvarlig for kommende filmer, TV-serier og serier, tegneserier og lignende basert på PlayStation-franchisene. I mellomtiden vil Nishino-san være administrerende direktør for PlayStation Platform Business Group. I utgangspunktet vil han ha oppsyn med alt som ikke er knyttet til å lage programvare. I stedet har han ansvar for SIEs teknologi og produkter, tjenester og plattformopplevelse, samtidig som han også tar seg av tredjeparts utgivere, utviklere utviklerrelasjoner, markedsføring av maskinvare og lignende. Tiden vil vise om det er en god løsning for ha en spiller og tidligere spillutvikler til å lede underholdningsdelen av PlayStation og noen andre tar seg av de andre tingene. Tror du dette vil føre til en bedre PlayStation?
   Og det er Herman Holst."

   "Det blir interessant. Det er åpenbart et stort press på folk om å komme inn og ta rollen som leder for et stort selskap som PlayStation. Men det har vært, du vet Jim Ryans periode som PlayStation-manager ble på en måte, mot slutten av den, litt litt beiset på en måte. Han la mye fokus på ting som ikke virkelig har gitt resultater i forbrukernes tankesett på mange måter, eller som ikke har slått an hos forbrukerne. Det er en enorm fokus mot direktetjenester. Og ja, det ga oss et spill som Helldivers 2. Men det er mange forskjellige live-tjenesteprosjekter som har vært i arbeid som tilsynelatende ikke allerede har mislyktes, skal vi si, som flerspillerprosjektet Last of Us som siden har blitt lagt ned av Naughty Dog. Så, ja, Jim Ryan endte opp med å ta selskapet på en måte som føltes litt sent til festen, ikke sant?
   Live-tjenestemodellen og Battle Royale-greia var virkelig i vinden. Så kom PlayStation tenkte: "La oss gjøre det. Og de begynte på en måte å gjøre det et par år sent da folk begynte, og vi begynte å se disse prosjektene etter hvert som folk fikk lei av dem. Så vi får se om Holst og Nishino vil være i stand til å.., du vet, lede selskapet i en annen retning på en bedre måte. Jeg tror ikke PlayStation er bekymret i det hele tatt i disse dager, med tanke på de nylige situasjonene som Xbox har har stått overfor. Jeg tror PlayStation er ganske komfortable med måten de opererer på på mange måter ligner på Nintendo. De gjør sine ting, de gjør sin greie veldig bra, og det er de ganske fornøyde med. Så, men igjen, kanskje det vil være noe som vil endre seg i fremtiden. Men vi får se i fremtiden. Det er 1. juni når disse to trer inn i rollen. Ikke forvent å se en innvirkning den 2. juni. Dette er noe som er, du vet, de forventes å være her i hele lang tid. Så vi vil sannsynligvis begynne å se effekten av det de gjør på Sony og PlayStation måneder, år frem i tid. Men ja, ellers, la oss få vite hva du tror. Tror du Holst og Nishino er de rette valgene for jobben? Fortell oss i kommentarfeltet nedenfor. Og ellers er jeg tilbake i morgen med en ny GRT News. Igjen, Det blir nok ikke Assassin's Creed Shadows. Vi sparer det til torsdag morgen. Men Ja, vi skal snakke om noe som uten tvil er like interessant. Men inntil da, takk for at dere så på, og vi ses på neste sending. Ta vare på dere selv, alle sammen."

   GRTV News

   Flere

   Videoer

   Flere

   Filmtrailere

   Flere

   Trailers

   Flere

   Events

   Flere