LIVE
HQ
logo hd live | Final Fantasy XIV
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Norsk
   Gamereactor
   Videos
   Red Dead Redemption
   HQ

   GRTV News - Rapport: Red Dead Redemption kommer til PC

   Kan Rockstars western komme til PC etter 14 år?

   Audio transcriptions

   "Hei og velkommen tilbake til en ny utgave av GRTV News, jeg er Alex som vanlig som tar deg gjennom ettermiddagene siste og beste innen spill, utstyr, teknologi, underholdning, hva du enn liker, hva du elsker, vi har det alltid her for deg GRTV News og i det bredere Gamereactor-nettverket som helhet, så hvis du liker filmanmeldelser, spillanmeldelser, forhåndsvisninger av spill, eksklusive innhold og mye mer, må du huske å sjekke ut Gamereactor uansett hvor du får det fra."

   "Men uten videre, la oss komme til dagens nyhet, nok en gang beklager jeg veldig fordi jeg må lukke vinduet fordi noen utenfor har bestemt seg for at nå er tiden inne å begynne å bruke en høytrykksslange eller noe lignende, hvis du ikke kan høre det, flott, hvis du kunne høre det, beklager jeg. Uansett, Red Dead Redemption kommer tydeligvis til PC, eller i det minste kan det være det, vi nærmer oss 14-årsdagen for utgivelsen av Red Dead Redemption, beklager, Red Dead Redemption 1, jeg tror jeg sa 2, det er fordi kilden som vi får er Tez2, som er en fremtredende slags Grand Theft Auto og Rockstar leaker og innholdsskaper, og eller deres tilhenger. Og de har lagt ut et bilde med en tekst som lyder som følger: "Reise gjennom det amerikanske vesten og Mexico i en Red Dead Redemption og zombie-horror-følgesvennen Undead Nightmare kan nå spilles på PC. Dette kommer fra Rockstars lanseringsfil, noe som i utgangspunktet betyr at det er på en måte skjult i dypet av Rockstars lanseringsside. Nå, dette antyder at vi får en PC-utgivelse, og det antyder at vi får en veldig snart, siden det står at det nå er spillbart på PC. 10-årsjubileet er om 4 dager tror jeg den 18. mai, noe som betyr at vi kan se en kunngjøring om kort tid. Som alltid ta en klype salt, jeg skrev det ikke i dette stykket, men på nyhetene ta en klype en klype salt, for det er bare en rapport for øyeblikket. Det ser ut til å være ganske legitimt, men noen ganger kan disse tingene være tiltenkte utgivelser som aldri så dagens lys eller noe sånt. Det er en ny oppdatering, så det ville vært rart om vi ikke fikk se Red Dead komme til PC. Jeg mener, det kom til PS4 og Switch i fjor, og selv om det ikke gjorde det virkelig oppgraderte mye når det gjelder det visuelle, som ikke forventer å gå til Red Dead Redemption 1 til å bli en massiv remaster eller nyinnspilling eller noe sånt fordi Rockstar bare ikke er interessert fordi de er ganske sikre på at spillet vil selge selv om de ikke nødvendigvis legger så mye i å fornye det. Det er bare litt redaksjonelt der, men jeg forventer ikke at det blir noen tilfeldig megaoppgradering, siden vi ikke hadde det da PS4- og Switch-versjonene ble lansert i fjor. Uansett er det fortsatt ganske spennende for mange fans som har ventet i årevis på at dette skulle komme ut. Tidligere var den eneste måten du kunne spille det på PC ulovlig gjennom en emulator, så nå blir det virkelig interessant å se folk gå gjennom den opplevelsen. Red Dead Redemption 2, forgjengeren er faktisk allerede på PC, så hvis du på en eller annen måte ikke har sett spoilere, ikke sett noe av Red Dead Redemption 1 og du vil se historien i et helt nytt lys, vil du være i stand til å gjøre nettopp det. Jeg vet ikke hvem disse menneskene er, men de kan være der ute, du man vet aldri. Men ja, la meg få vite hva du synes om Red Dead Redemption 1 som kommer til PC. Er du begeistret? Bryr du deg ikke på dette tidspunktet? Synes du det er på høy tid?
   Tror du at det kommer til å skje? Vi ses i morgendagens CRTV News."

   "Ha det bra."

   GRTV News

   Flere

   Videoer

   Flere

   Filmtrailere

   Flere

   Trailers

   Flere

   Events

   Flere