LIVE
HQ
logo hd live | Final Fantasy XIV
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Norsk
   Gamereactor
   Videos
   HQ

   GRTV News - Nintendo angivelig i samtaler med Sega om "New Switch" og "Switch 2"

   Vi har fått enda flere detaljer om Switch-etterfølgeren.

   Audio transcriptions

   "Hei alle sammen, velkommen til en ny GRTV News, jeg er Alex som vanlig dekker ettermiddagene siste og beste når det gjelder spill, utstyr, teknologi, underholdning, hva som helst du liker og faktisk hva du enn elsker. Vi har det alltid her for deg på GRTV News og i det bredere Gamereactor-nettverket, så hvis du liker spillanmeldelser, filmanmeldelser, spill forhåndsvisninger, eksklusivt innhold og som alltid så mye mer, må du huske å sjekke ut Gamereactor uansett hvor du får det fra. Men uten videre i dag snakker vi om konsollen som kommer til å være i tankene våre helt til den er ute, og sannsynligvis i mange år fremover, etterfølgeren til Nintendos Switch-system. Nå, ifølge en ny rapport eller et nytt rykte vil jeg si fra Sega og Atlus leaker Midori, Midori hevder at Sega og Nintendo i utgangspunktet dette nydelige stykket samlet av Dav her, Sega og Nintendo har snakket om Switch, og Nintendo har referert til den som New Switch og Switch 2. A mange ønsker at Switch-etterfølgeren skal hete Super Nintendo Switch, jeg selv inkludert, mange mennesker på Gamereactor, mange fans vil at den skal hete Super Nintendo Switch, da det føles som et fint nikk til NES og SNES og en av de første gang vi kunne gjøre det, fordi du vet, du kunne egentlig ikke gå fra Wii til Super Wii eller noe sånt, det ville ikke høres bra ut. Men Super Nintendo Switch, SNES, høres ganske kult ut. Uansett, uansett hva denne nye Switch modellen blir kalt, internt mellom samtaler med Sega og Nintendo blir den referert til som som New Switch, som vi har sett Nintendo kalle noe for New blank før med New 3DS og New Super Mario Bros, men det er mer av en sjeldenhet egentlig og kaller det Switch 2 gir på en måte mening. Åpenbart som vi har sett ikke bare i Nintendo, men ellers mange ting har blitt kalt PlayStation 2, Xbox er litt rare med Xbox One, Xbox Series X, hva som helst. Men jeg tror mange av disse navnene er på en måte det vi forventet men det er interessant at Nintendo refererer til det som flere navn fordi det på en måte indikerer at de kanskje ikke engang har bestemt seg for hva navnet skal være for denne nye konsollen ennå. Midori rapporterer også at det er usannsynlig at disse navnene vil bli beholdt i i fremtiden for en offisiell kapasitet, så vi kommer kanskje til å se et nytt navn som ikke er Switch 2 eller New Switch. Greia med å kalle den Super Nintendo Switch som Dav så riktig skriver her, er at det sannsynligvis ville bety at mange mennesker ville tro at det er en slags Switch Pro-modell i stedet for en faktisk oppgradert konsoll. Nå for første par årene eller så kan jeg tenke meg at mange av utgivelsene vi vil se på Nintendo Switch, Super-versjonen, uansett hva Switch-etterfølgeren kommer til å hete, mange av disse utgivelsene kommer til å komme til Switch også, så jeg er ikke sikker på om det egentlig spiller noen rolle om du kaller den Super Nintendo Switch. Hva vil du at den skal hete?
   Hva synes du denne Switch 2 bør hete? Vi har snakket mye om det i evigheter, vi kommer til å få en avsløring før april neste år, men jeg vil på en måte ha en riktig nå. La meg få vite hva du synes om Switch 2, så ses vi i morgendagens GOTV News-video."

   GRTV News

   Flere

   Videoer

   Flere

   Filmtrailere

   Flere

   Trailers

   Flere

   Events

   Flere