Norsk
Gamereactor
Videos
HQ

iPad Pro Magic Keyboard (Quick Look) - Magi innen fingertuppene

Denne oppdaterte Magic Keyboard er designet for den splitter nye M4-drevne iPad Pro, og er bygget for å være tynnere, lettere, mer allsidig og mer bærbar enn noen versjon før den.

Audio transcriptions

"Hei alle sammen og velkommen til en ny Gamereactor Quick Look, det er iPad-tid, det er endelig iPad tid, og det er mange år siden jeg måtte si det sist, og det er veldig spennende.
Dette er den splitter nye iPad Pro, nærmere bestemt 13-tommersmodellen, og selv om vi vil gjøre en full video om selve iPad Pro, denne gangen snakker vi om dette, tastaturet der den nå befinner seg, fordi dette er det splitter nye Magic Keyboard, de endelig gjorde et redesign, og jeg var mildt sagt nervøs, fordi jeg var under antakelsen at de kanskje ville forandre ting mer betydelig, og jeg elsket, elsket den opprinnelige Magic Keyboard av et par grunner."

"For det første ville jeg ha et tastatur da de første CAT-skanningene ble lansert.
avslørt, et der jeg kunne bruke iPad-en som en iPad når jeg ville, men raskt forvandle iPad-en til en bærbar datamaskin når det var det situasjonen krevde.
Jeg ville også at det skulle være helt sømløst med lademagneter, slik som pin-systemet Det betyr at du ikke trenger å lade den opp selv, noe du må med tilbehør til nettbrett, og jeg ville at den skulle være elegant og Apple-aktig i sin i form av størrelse, konstruksjon, kvalitet og design, og det leverte de med det første Magic Keyboard."

"Siden har de gått tilbake til tegnebrettet, og de har nå gitt oss dette, dette er helt nye Magic Keyboard, og det er et par nye ting som jeg synes er verdt å fremheve.
For det første har vi fått en hel funksjonsrad her oppe nå, som gir oss tilgang til en hel rekke av kontekstuelle knapper, noe som betyr at det er enklere å bytte app, skru opp eller ned volumet, spille av og sette på pause."

"Det betyr bare at denne blir mer laptop-aktig med en gang den sitter inne i Magic Tastatur.
Veldig, veldig fint.
Du ser kanskje også umiddelbart den større styreflaten her."

"Nei, den er ikke like stor som en tvungen styreflate på en MacBook Pro, men den er mye mer realistisk og jeg vil si at den passer akkurat til forventningene til hva en vanlig laptop-bruker vil ha, og nå har den også haptisk tilbakemelding.
Det betyr at selv om den ikke klikker opp eller ned, er det en haptisk motor under styreflaten som sørger for at det er en taktil tilbakemelding når den klikker."

"Det betyr at den er helt klart mer responsiv å bruke i det daglige.
Dessuten er det i utgangspunktet de samme tastene så vidt jeg kan se, og det gjør bare underverker.
Jeg skriver like godt på denne som på noen av de beste skriveopplevelsene på tastaturer og bærbare datamaskiner som jeg har prøvd, så det er helt strålende å se at dette kommer tilbake i akkurat dette henseende her."

"Til slutt, jeg vet ikke om du kan se det på belysningen i denne videoen, men den originale Magic Keyboard har laget kortstokken i denne myke gummien.
Det føltes fint, men det føltes kanskje ikke så premium som det burde ha gjort.
Nå er dekket av aluminium."

"Det eneste jeg ikke vet, er hvordan det påvirker skjermen.
Dette er metall.
Hvordan påvirker det skjermen når iPad-en er lukket?
Det vet jeg ikke ennå, og jeg skal rapportere tilbake så snart jeg vet noe."

"De har ikke redusert vekten, så vidt jeg kan se.
Det er ikke en tung pakke i ordets rette forstand, men dette er en bærbar datamaskin, selv om iPad-en er så tynn, er det definitivt en laptop-aktig vekt.
Men du må tenke på det."

"Denne pakken her vil koste deg mye mindre enn en MacBook Pro 14.
Den vil sannsynligvis også koste deg mindre enn om du velger en MacBook Air, som den nye M3 MacBook Air.
Jeg tror nettbrettet i danske kroner koster 9.000, og da får du nok pakken opp til rundt 12, 14."

"Men så har du pennen, så har du nettbrettet, og så har du Magic Keyboard.
Og det er mye funksjonalitet for pengene, og jeg tror det er der det ligger, I bunn og grunn.
For reklamer som bruker alle disse forskjellige verktøyene til ulike scenarier i løpet av en typisk arbeidsdag, er det en imponerende pakke, det må jeg si."

"Jeg gleder meg til å prøve dette.
Jeg skal anmelde Magic Keyboard separat, fordi du må kjøpe det separat, på nettstedet.
Så følg med på det."

"Tusen takk for at dere ser på.
Vi ses på neste."

Hardware

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere